Malaysia Online Shopping Milik Seorang Blogger

Assalamualaikum,

Biarpun aktiviti utama admin adalah blogging tetapi masih mempunyai masa terluang untuk mengurus kedai online berkonsepkan murah, borong dan mampu milik.

Antara produk yang disediakan adalah kasut boot terpilih harga diskaun 45%, produk kosmetik terpilih dan murah dari luar negara, sabun dan banyak lagi.

Yang penting, setiap urusniaga akan diberikan bonus terkumpul dalam bentuk RM sebagai tanda terima kasih.

Maklumat lanjut dan lokasinya disini EXTRA

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga

 

Blogger PostTwitterGoogle+Share/Bookmark

Stok Kasut Futsal LEO Sudah Sampai

Assalamualaikum,

Bagi pemborong kasut futsal, pihak admin ingin memaklumkan disini bahawa stok baru untuk bulan 9 sudah sampai.

Design kasut masih lagi sama seperti bulan 7 dan 8, kuantiti yang sampai kali ini hampir 500 pasang semuanya. Mana-mana pemborong yang masih berminat untuk memborong, sila berhubung dengan pihak admin untuk sebarang tempahan.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

Stok kasut futsal yang baru sampai

Safety Boot Cap Sayap Merah

Assalamualaikum,

Saiz yang ada 44 sehingga 40 sahaja. Cap sayap merah dan ada besi dekat depan kasut. ( nama pun safety boot )

Harga kasut ni admin nak bagi less 45%. Design 8249 kalau tak silap dan ada 2 pasang sahaja lagi. Termasuk koleksi admin kira 3 pasang semuanya. Kasut cap sayap merah ni memang terhad sangat-sangat. Macam mana laa agaknya kasut cap sayap merah ni?..emmmmm.

Jika berminat dengan kasut boot yang macam ini, sila hubungi pihak admin yang bertugas sebelum kehabisan stok.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Kuruskan Badan Tampa Perlu Berpantang

Assalamualaikum,

Nak kuruskan badan tetapi tak mau berpantang yang bukan-bukan. Adakah caranya yang sesuai dan selamat.?

Jika begini keadaanya, admin akan sarankan anda cuba suppliment yang tidak perlu berpantang. Suppliment ini akan membuatkan anda sentiasa berasa kenyang dan bertenaga walaupun anda kurang makan. Yang penting selera makan akan berkurang waktu anda mengambil suppliment ini. Tetapi jika anda mampu berpuasa, itu sudah memadai dan anda tidak perlu pun untuk mengambil suppliment seperti ini.

Boleh cuba produk ini, lipo 9. Tetapi kena pastikan yang original. Kesan kalau ambil yang original adalah perut rasa kenyang, badan bertenaga dan kurang rasa mengantuk. Harga dalam RM 40 macam tu. Ada status halal dan GMP.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

lipo

The brand you can trust as like as you trust yourself