Agarwood oil ( Minyak kayu gaharu )

Assalamualaikum,

Produk terbaik yang berjaya dimuatkan dalam laman web niaga24jam.com bagi tahun 2010 iaitu minyak kayu gaharu( agarwood oil ).Yang sebenarnya produk yang ingin diketengahkan ini adalah untuk tujuan komersial.Bila di sebut sahaja komersial saya rasa anda semua sudah tentu tahu kan?

Untuk dapatkan maklumat lengkap berkenaan minyak kayu gaharu dan yang seangkatan denganya disarankan anda semua supaya rujuk disini http://agarwoodagrotech.com/bm/.Boleh dikatakan semua maklumat yang berkaitan dengan kayu gaharu dan minyak kayu gaharu ada diceritakan dalam laman web tersebut. Untuk dapatkan bekalan minyak kayu gaharu gred A  dan anak pokok kayu gaharu pulak di sini adalah salah satu darinya. Sila rujuk dibawah:

 

Spesifikasi Produk
KUANTITI HARGA GRED
1 TOLA RM 380 hingga RM400 Gred A
Teras gaharu RM 300 hingga RM 30,000.00
Anak pokok karas / depu 3 – 5 bulan RM 2.00 hingga RM 20.00
Anak pokok karas / depu 3 – 4 kaki RM 5.50
Anak pokok karas / depu 4 – 5 kaki RM 6.50

Sebarang urusan berkaitan sama ada ingin menempah minyak gaharu atau anak pokok kayu gaharu.Anda semua boleh berkunjung terus ke pusat operasi kami di alamat:

INSON GAHARU ( AS0318468-W )
PERTUBUHAN PELADANG KAWASAN ASUN
KM 27, JALAN CHANGLOON
06000 JITRA, KEDAH
TEL: 017-469 2031 ( En Zam )

Sedikit info tambahan untuk bakal pembeli anak-anak pokok gaharu seperti karas / depu. Statistik permintaan bagi produk yang berasaskan kayu gaharu adalah sangat tinggi iaitu bekalan semasa 20% berbanding permintaan semasa iaitu 80% dan ini adalah statistik lama bagi tahun 2006.Di sini menunjukkan bahawa masa depan yang cerah bagi pengusaha atau penanam pokok gaharu adalah sangat tinggi. Jadi bagi yang berminat bertindaklah dari sekarang.

Lokasi terkini pusat operasi atau kilang memproses kayu gaharu milik INSON GAHARU.


View larger map

Sebarang pertanyaan berkenaan produk kayu gaharu anda semua boleh emailkan atau call terus atau sila gunakan ruangan komen yang tersedia dibawah. Itulah salah satu cara yang paling cepat dan mudah untuk anda semua berhubung dengan saya.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

Blogger PostTwitterGoogle+Share/Bookmark

12 thoughts on “Agarwood oil ( Minyak kayu gaharu )”

  1. Nak tanya sikit, ada tak gambar minyak kayu gaharu keluaran encik sendiri. Sebab gambar yang tu AGAR HARVEST punya.

  2. Saya ada memproses minyak gaharu secara kecil kecilan.Boleh ke saya jual minyak tersebut kepada syarikat tuan, Seandainya boleh bagaimana cara dan syarat syarat di perlukan.

  3. Salam tuan, bab jual beli ni saya kena bincang dengan pemilik perusahaan gaharu ni. Lagi pun kerja saya bahagian marketing sahaja jadi sebarang keputusan berkenaan jual beli pihak atasan yang kena tentutkan. Harap bersabar dan jika semuanya sudah ok . Saya roger balik….

  4. Salam 1Malaysia..Kepada yang berminat untuk memdapatkan minyak gaharu dengan kadar yang banyak…. boleh diuji ketulinan dan grednya..Sila hubungi saya di talian 013-9113969

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>