Beg tangan dari kertas majalah

Assalamualaikum,

Ada satu perkara menarik yang ingin saya sampaikan disini,kepada peminat produk atau hasil kraftangan yang dibuat dari kertas majalah atau kertas surat khabar kini anda semua berpeluang untuk memilikinya.Ini kerana produk kraftangan yang bakal saya terangkan nanti akan ditawarkan dalam laman web ini.Itupun jika anda berminat untuk mendapatkanya.Buat permulaan stoknya adalah amat terhad.

Untuk pengetahuan anda semua,memandangkan kertas majalah amat terhad dan oleh kerana bukan semua kertas majalah sesuai untuk digunakan.Jadi kepada yang berminat anda semua boleh membuat tempahan terlebih dahulu sebelum ianya dapat dikirimkan kepada anda. Biasanya sebelum ini hanya kertas surat khabar lama sahaja yang akan jadi sasaran tapi untuk kali ini sedikit perubahan telah dibuat untuk mendatangkan kelainan.Kalau tak percaya anda boleh lihat contoh yang telah saya sediakan tuh.

 

 

 

Dibuat dari kertas majalah
Dibuat dari kertas majalah

 

 

Dibuat dari kertas majalah
Dibuat dari kertas majalah

 

 

 

Macam biasa bab nih tak perlu cerita panjang-panjang,kalau cerita sikit pun anda semua dah boleh faham.Sebabnya bab ini adalah bab promosi.Kalau ada pemilik kedai kraftangan yang berminat untuk membuat tempahan,anda pun dialu-alukan juga.

Sampai dekat sini sahaja,kalau berminat anda buatlah  tempahan,kalau tak berminat cukuplah sekadar mai jengok laman web saya nih pun sudah dikira ok.

Sampai jumpa lagi dan sekian terima kasih..

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

  • Kotak kerongsangKotak kerongsang Ada sesiapa yang berniaga kerongsang ?sudah  tentu ada... kan?.Saya nih dah lama berniaga kerongsang,bermula dari tak ramai orang berniaga […]
  • Shopping cart + affiliates systemShopping cart + affiliates system Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan sekalian, Bertemu sekali lagi, sekadar ingin berkongsi maklumat.Tahukan tuan-tuan dan puan-puan […]
  • Cincin Emas 916Cincin Emas 916 Miliki cincin emas 916 pada harga yang berpatutan dan bawah pada harga pasaran semasa.
  • Pakej pemasangan laman web perniagaanPakej pemasangan laman web perniagaan Assalamualaikum, Ini merupakan pakej yang pertama dari saya untuk peniaga internet yang memerlukan shopping cart + blog. Dengan pakej […]

One thought on “Beg tangan dari kertas majalah”

  1. macam mane nak buat??? boleh tak tunjukkan caranya…

    Dari Admin,

    Payah juga nak buat nih.Apa pun kalau nak senang beli lah satu untuk buat contoh.Beg nih bahan utama dia kertas majalah.Klu pertama yang berikutnya kena cari sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *