Cara mudah untuk promosikan produk anda.

Assalamualaikum,

Anda ada produk yang hebat, meletup-letup dan mempunyai produk  yang berpotensi tinggi untuk dipasarkan?.Anda juga ada laman web yang hebat dan menarik bukan ?.Tapi sayang pengunjung pulak tak ramai.Habis tu bila masa orang akan  tahu tentang tawaran yang dibuat dan bila masa pulak hasil jualan anda akan bertambah.Kalau macam tu apa ertinya kita jual barang dalam  internet jika tak ada yang tahu. Tukar link atau tukar banner dengan kawan-kawan yang ada blog atau laman web perniagaan.Boleh….. tapi itu cara tradisional.Habis tu macam mana ?.Jangan putus asa dan jangan mudah mengalah, mari berkerjasama dengan saya.Dalam banyak-banyak cara ini adalah salah satu darinya.Apa kelebihanya ?

Yang paling penting adalah percuma

Berkemungkinan besar produk anda akan dipromosikan oleh berpuluh-puluh laman web yang lain.

Sangat-sangat mudah untuk diurus.

Hanya untuk 30 laman web / blog yang terpilih sahaja.( siapa cepat dia dapat )

Sesiapa saja boleh turut serta.
( asalkan ada laman web )

[Not a valid template]

Pada kebiasaanya banyak  kempen untuk menarik pengunjung ke laman web adalah dengan cara  exchange link,exchange banner,berkunjung satu persatu ke laman web untuk mencari ruang iklan free, email dan banyak cara lagi yang termaju sekarang ni kadang-kadang saya pun tak tahu tentang wujudnya benda tu semua.Itu semua bertujuan untuk mencari dan menarik trafik kelaman web kita. Ada lagi ke cara lain kalau boleh percuma ? Jawapanya ada…

Berminat untuk turut serta ? sila tinggalkan pesanan anda pada bahagian komen yang ada dekat bawah tu.

Sekian terima kasih dan selamat berkerjasama.

Dari
Zam
Admin-niaga24jam.com

*Sebarang masaalah kalau tak jelas berkenaan perkara FREE ini yang mana manfaatnya cukup besar, anda semua boleh hubungi saya melalui alamat YIM ini: khazkubeta@yahoo.com

*Kempen marketing mengunakan shoutbox magic ini telah pun di panduji sejak  4 bulan yang lalu, sambutan memang mengalakkan dan kouta untuk memiliki hak untuk memasang shoutbox magic ini sudah pun hampir penuh.Hanya tinggal beberapa kekosongan sahaja lagi. Jika berminat sila dapatkan sekarang sementara tawaran ini masih sah.

65 thoughts on “Cara mudah untuk promosikan produk anda.”

  1. Assalamualaikum,

    Saya dah hantar langkah-langkah yang perlu dilakukan dekat email Saudari.Sila baca dekat sana..ada lagi sesiapa yang berminat nak turut serta ka? percuma saja..Itupun kalau berminat untuk meningkatkan hasil jualan dan juga bertambahnya jumlah kunjungan kelaman web anda.Kalau tak berminat tak boleh buat-apa aaa..

  2. salam..bleh emailkan sy cara2 tu..he..he..tqvm

    Dari admin niaga24jam,

    Dah semua dah hantar,baca dulu sebelum buat apa-apa tindakkan.

  3. Boleh…tak kisah lah blogspot / laman web ke semua jalannnn.Kalau dah ada kedai lebih baik adakan laman web.Zaman sekarang laman web adalah salah satu keperluan utama untuk meluaskan pasaran dan untuk memperkenalkan perniagaan kita yang mana tidak memerlukan kos yang begitu besar… jadi rebutlah peluang yang ada pada zaman IT ini.Cuba pandang ke depan….dan lihat kesan positifnya luas-luas.

  4. Terima kasih semua kerana berminat untuk berkerjasama.Untuk Pn Iena minta maaf sebab saya tak dapat hantar email ke alamat yang diberikan.Kalau berminat juga sila guna YIM..Ok Selamat majujaya untuk semua.

    Yang penting sekali keputusanya yang saya dapat,jumlah kunjungan kelaman web saya bertambah dengan drastiknya….emmmm satu perkembangan yang baik..Ada sesiapa lagi yang berminat untuk turut serta?…

  5. latest design tudung in town

    hi view blogspot tudung dengan design yang terbaru..http://couture2u.blogspot.com tau.. infom kengkawan u sekali.. lebih trendy raya nie…

    follow me ok,latest design tudung in town hi view blogspot tudung dengan design yang terbaru..link tau.. infom kengkawan u

  6. Semua sudah dihantar ke alamat email yang diberi,baca dan faham bagaimana ianya berfungsi lepas tu ikut arahan yang diberikan.Kalau tak faham YIM saya.Ada lagi yang nak joint.Lepas nih tak mau invite dah.Tak larat oooo.Yang dah joint sila gunakannya dengan berhemah.Selamat majujaya semua.

  7. sy nk joint…bole lg ke?tolong e-mail sy dianajamil85@yahoo.com . tp sy ada blog je bole ke tu?

    Dari Tuan laman web,
    saya dah hantar ke alamat email yang diberi,buat masa ni tiada syarat merapu yang ditetapkan..apa semua jenis laman web di terima.

  8. Semua email telah saya hantar,sila baca pelan-pelan kalau tak paham YIM dekat saya dan kalau faham sila ikut macam mana yang diarahkan.Kalau tak suka boleh buang ikut suka.Tapi lain kali tak ajak dah…

  9. assalammuailaikum en zam
    saya berminat nak promosi produk saya
    bagamana saya nak promosi kat blog ini
    tolong email kat saya ok
    tq.en

  10. ok sudah dihantar maklumatnya.Sila baca dengan teliti dan cuba faham cara tool ini bekerja.Selamat majujaya dan selamat berpuasa

  11. slm… saya berminat untuk mengetahui bagaimana caranya promosikan blog. tolong emailkan kepada sy caranya ya. TQ

  12. emmm ada lagi yang nak joint…kalau ada mai lekas sementara peluang ini masih terbuka luas.Jangan pikir yang bukan tentang tool ini.Tidak ada agenda tersembunyi,yang ada hanyalah keuntungan semata-mata dikedua-dua belah pihak yang turut serta..

  13. dah send p dekat email dah…kalau sesuai guna dan kalau tak sesuai lempaq tepi saja..free tak kena caj apa-apa pun..selamat mencuba..

  14. MY BUSINESS INFORMATION adalah sebuah directory perniagaan 99.5% bumiputra dimana perniaganya meliputi kawasan lembah klang. Peniaga terdiri daripada penternak,pembekal dan pemborong .

    Halaman http://www.mybusinessinfo.net pula ada halaman website MY BUSINESS INFORMATION media pengiklanan yang kedua . Disini kebanyakkannya terdiri dari peniaga BUMI PUTRA! Anda mencari sesuatu di kawasan anda? lawati http://www.mybusinessinfo.net . Anda terus kepada penternak,pembekal dan pemborong!!

  15. Untuk saudara Mizi, Saya dah hantar email.Baca dekat sana ye. Kaji semasak-masaknya baru buat sebarang keputusan..Saya hebahkan sahaja..masaalah kekurangan sumber keewangan ada dimana-mana. Tinggalkan pra sangka buruk.Kerana prasangka buruh boleh menjahanamkan kita..Ingat yang baik-baik dah la…

  16. ada banyak cara, boleh guna SEO, shoutbox magic tool( saya modified sendiri ja ni ), facebook, twitter dan kalau dekat Malaysia boleh guna mudah.com. Kalau rajin guna sistem affiliate dan banyak lagi ..

  17. saya ada produk roti paung untuk pasarkan…camner caranya untuk dapat lebih customer

  18. Mudah sahaja, yang pertama cari yang percuma dulu.Dalam internet banyak.Buat blog, iklan dalam mudah, OLX,eBAY, dalam laman web saya pun ok dan banyak lagi la la tempat lain. Join social network dan promote dalam tu..email pun ok juga tapi jangan spam dah la..selamat mencuba..

  19. Salam, exchange banner ? mudah sahaja fungsinya untuk tarik trafik ke laman web dengan harapan ada orang akan klik pada banner tersebut.Bila kita buat aktiviti exchange banner itu bermakna produk kita ada dimana-mana dan mudah untuk dijumpai.Biasanya aktiviti exchange banner dengar laman web yang ada peminat yang ramai itu merupakan stratergi yang paling baik..harap info ini membantu

  20. salam,saya Ervina Ariyanto mempunyai produk kraftangan berasaskan surat khabar lama. saya juga membuat pelbai jenis barangan seperti bakul telur,pasu siput,pasu bulat,frame gambar dan pelbagai lagi. sesiapa yang ingin membuat tempahan bolehlah menghubungi saya di talian 017-4851790 atau datang terus ke alamat no 247 C kg pak wan chik ,jalan Ibrahim sebelah SMJ. saya sedia menerima tempahan

  21. Saya ingin memasarkan produk IKS iaitu Sambal Tempe Mummy (kering campuran tempe, kacang, ikan bilis serta kentang), Pecal Mummy, Kerepek Nestum Manis dan pedas. Tqvm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>