Cara promosi melalui internet

Assalamualaikum,

Adakah anda memiliki produk yang baik untuk diketengahkan ? atau  laman web perniagaan anda tak berapa mesra dengan enjin pencari? atau masih mencari cara-cara pemasaran melalui internet yang sesuai?.Anda sampai pada tempat yang sesuai dan tawaran ini saya buka khusus untuk anda semua.Bagaimana caranya?teruskan membaca…

Kalau berminat sila baca terlebih dahulu.

Spesifikasi ringkas:

  1. Cara promosi yang saya nak ketengahkan ini mudah sahaja, memandangkan laman web saya ni mesra dengan enjin pencari google dan yahoo( yahoo dah slow sikit,ntah tak tahu apa sebabnya )tapi bab page ranking jangan harap la.Dok belakang sekali nu.Yang bestnya walaupun page ranking dia tak berapa baik tetapi setiap produk yang saya tawarkan dalam laman web saya ni senang-senang ja nak jumpa dalam enjin pencari siap sekali dengan decription yang comei lagi. Pada kebiasanya kalau tak page no 1, akan ada pada page no 2 atau no 3.Yang sebenarnya tawaran kuno ini bukan untuk peniaga  yang nak buat iklan hari-hari tetapi lebih kepada yang nak memperkenalkan perniagaan sahaja.Kalau nak buat promosi hari-hari lebih baik guna laman web Mudah.com.my ke, ebay malaysia ke, shoutbox kiut miut yang ada dalam laman web saya tu ke atau mana-mana ja la. Kebanyakkanya percuma saja.
  2. Ada lagi, tiada syarat ketat yang diperlukan. Yang penting anda perlu ada laman web, maklumat berkaitan perniagaan yang hendak diketengahkan, alamat email  dan no tel untuk di hubungi.Semua benda ni kena ada.Kalau tak susah juga nanti.
  3. Caj untuk mengunakan tapak yang ada dalam laman web saya pulak bagaimana? anda hanya perlu mengeluarkan sedikit sumbangan.Banyak mana pun tak apa.Bukan apa kalau ada sumbangan iklas tu ringan la sikit beban saya nak tangung semua kos penyelengaraan laman web saya ni.Kalau percuma saja, jenuh la saya…
  4. Yang penting sekali tawaran untuk mengunakan tapak dalam laman web saya ini di berikan kepada yang nak buat promosi secara berpanjangan.Jadi tawaran ini sesuai sangat-sangatlah untuk peniaga-peniaga yang masih lagi tercari-cari cara untuk memperkenalkan produk atau perniagaan masing-masing melalui internet.Promosi ini akan kekal lama dalam pasaran internet selagi saya tak padam isi kandunganya.
  5. Memangdangkan saya ada kemudahan ini, jadi saya buka tawaran ini kepada anda semua.Sama ada anda berminat atau tak ? itu semua anda sendiri yang perlu tentukanya.

Emm macam mana?adakah anda  berminat untuk mengunakan tapak pengiklanan yang ada dalam laman web saya ni untuk perkenalkan perniagaan anda kepada penguna internet yang berjumlah jutaan tu( penguna internet malaysia bukan dunia )?. Jika berminat macam biasa, tinggalkan saja komen anda di ruangan komen yang ada dekat bawah tu.Semoga dengan pengkongsian ini anda semua dan juga saya  akan sama-sama beroleh manfaat yang baik darinya.

Sekian terima kasih, selamat mencuba..dan mungkin anda berkenan dengan produk yang ada dekat bawah tu…kalau minat beli le…

15 thoughts on “Cara promosi melalui internet”

  1. Mudah sahaja, ada artikal berkenaan bisnes saudara ? kalau ada….send mai dekat saya beserta apa-apa bahan yang patut la untuk di promosikan.Yang selebihnya saya akan buatkan..ok

    Selamat majujaya..

  2. website saja bro, semua maklumat ada didalam ( business presentation ). mencari agent part/full time utk sistem sms dari internet. komisyen rm500 per sales

  3. Sistem Hebahan Pukal (BulkSMS) hanya melalui internet. Mudah dan Pantas! Jimat masa dan kos.

    • Khidmat Pelanggan seperti SMS maklumat terkini / perkembangan / promosi
    • •Ucapan hari perayaan
    • •Peringatan – mesyuarat / Harijadi
    • •Promosi ahli / barang / perkhidmatan
    • •Jemputan acara – Majlis kahwin / Harijadi / Futsal / Sosial
    • •Kegunaan untuk perniagaan networking – insurans
    • •Pengumuman – ahli kelab / rukun tetangga

  4. wowww bro! tinggi gak ranking web ni ..arini alexa rank bro 302,280.. syabbas..lama mana dah laman web bro ni…lama gak ya since 2006..apa pun tq la maklumat yg bro bg tu..Syabbas Org Kodiang..Gua pon Dekat2 situ gak..hehehe

  5. Lama dah, rangkin tu dia jadi sendiri..hee..hee..kalau nak cepat naik senang saja. Link laman web kita dengan laman web social networking..lepas tu content bagi menarik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>