Category Archives: Aksesori perkahwinan

Cenderahati Perkahwinan Terbaru Di Kedai Online Kami

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Okay, pihak kami di niaga24jam.com ada membawa masuk beberapa produk cenderahati perkahwinan terkini bagi edisi 2012.

Semua produk tersebut tuan-tuan dan puan-puan boleh tempah dan tengok dekat sini: Sila klik disini

Dekat bawah ni ada serba-sedikit contoh cenderahati perkahwinan yang sempat pihak saya muat naik untuk rujukan sementara tuan-tuan dan puan-puan.Kalau nak tengok yang lain-lain sila rujuk dekat laman web yang telah saya senaraikan dekat atas tadi.

2012 merupakan tahun dimana setiap pembelian akan diberikan bonus istimewa. Bonus beli + invest ini akan di berikan hanya kepada pelanggan niaga24jam.com yang layak sahaja. Di jangka dalam tempoh 7 ke 8 bulan tuan-tuan dan puan-puan akan mula menerima hasilnya secara peringkat berperingkat…menarik kan?…eeemmmm, kalau macam tu  jangan lepaskan peluang hebat ini..

 

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Sapu Tangan Istimewa Untuk Majlis Perkahwinan

Assalamualaikun tuan-tuan dan puan-puan,

Alhamdulillah bertemu sekali lagi, berhajat untuk mencari hadiah istimewa untuk bakal tetamu di majlis perkahwinan?.Sapu tangan ini, pada pendapat saya  memang sesuai.

Sapu tangan ini sesuai sangat-sangat kalau nak dijadikan sebagai bahan atau hadiah istimewa kepada bakal tetamu.Ada 8 pilihan warna dan satu bekas ada 50 unit.

Berkenaan dengan stok dan juga urusan penghantaran tuan-tuan dan puan-puan tidak perlu bimbang.Semua itu pihak kami yang akan uruskan.Tuan-tuan dan puan-puan hanya perlu bekalkan alamat dan pihak kami akan hantar dan akan pastikan setiap tempahan yang dikirim selamat sampai kepada pihak tuan-tuan dan puan-puan disana.

Kuantiti: 50 unit satu kotak
Harga: baru RM 75

Untuk tempahan,sila rujuk dekat sini: SILA KLIK DISINI

Sebarang pertanyaan sila maklumkan kepada pihak kami, kalau ada prepaid lebih call pun boleh.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Bunga Telur Harga Murah

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Alhamdulillah bertemu sekali lagi, nak beli bunga telur dengan harga yang murah dan berpatutan?. Kalau berminat tuan-tuan dan puan-puan boleh beli sahaja dekat sini secara online.

Bunga telur yang pihak kami sediakan ini didatangkan dengan 6 warna pilihan yang menarik.Harganya agak berpatutan dan  stok tidak perlu bimbang kalau out of stock pihak kami akan reload stock baru.

Bab penghantaran tidak perlu bimbang,tuan-tuan dan puan-punya hanya perlu nayatakan lokasinya sahaja.Lain-lain urusan pihak kami akan uruskanya sehingga lah barang tersebut sampai kepada pihak tuan-tuan dan puan-puan disana.

Harga untuk sekotak: RM69.90
Kuantiti: 50 pcs
Urusan penghantaran: bergantung pada berat barang yang ditempah.
Untuk tempahan: SILA KLIK DISINI

Selain dari itu, setiap pembelian akan diberikan bonus istimewa dan bunus ini pulak hanya akan dimaklumkan sebaik sahaja pihak tuan-tuan dan puan-puan bersetuju untuk membuat tempahan daripada pihak kami.Jika ada sebarang pertanyaan, sila kemukan kepada pihak kami dengan mengunakan ruangan komen yang telah tersedia secara percuma dibawah.Kalau nak cepat call terus pun kami terima.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.