Category Archives: Pengedar & Pembekal Barang

Cari pembekal dan pengedar barangan anda disini…

Gaji Tak Cukup

Assalamualaikum,

Macam mana nak bagi cukup?. Kalau ikut nafsu memang tak boleh cukup. Buat-buat bagi cukup…..tak boleh ke?.

Dalam keadaan sekarang, memang perit sikit kerana kos sara hidup tinggi. Dulu admin kerja makan gaji memang selalu gaji tak cukup ( kalau motor rosak time tu, makan magie laa jawabnya ). Sebulan RM 900 sahaja. Tak kan nak tunggu dekat situ sampai naik gaji. Berapa RM sangat Syarikat dapat bagi kalau naik gaji?. Nak pulak pekerja level bawah. Tunggu lagi…….tawakal dan cabut lari siap-siap sebelum lebih parah.

Hasilnya, alhamdulillah sekarang dah jadi blogger dan kerjanya combat SEO sampai dapat listing di page pertama dan kedua di dalam senarai search engine. Waktu kerja tidak menentu dan ikut mood. Macam tu juga dengan income nya, tidak menentu kadang-kadang banyak dan kadang-kadang sikit. Yang penting hati gumbira ( pendapatan yang ada kena pandai-pandai adjust ).

Lain-lain bisnes yang admin buat adalah menjadi pembekal kepada beberapa produk terpilih. Dengan kepakaran yang sedia ada, semua produk ini pihak admin pasarkan sendiri melalui internet. Contoh produk anda boleh rujuk di sini.

Beminat untuk tambah gaji yang tak pernah cukup? sila whatsapp / telegram / wechat / line / viber pihak admin di talian 011 3222 9401. Bagi pemborong yang terkait dengan perniagaan admin, bantuan pemasaran diberi secara percuma. Harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya,

Blogger PostTwitterGoogle+Share/Bookmark

Kasut Sukan Nanyang

Assalamualaikum,

Kasut ini untuk aktiviti borong sahaja. Minimum order 35 pasang ke atas. Harga tidak termasuk kos penghantaran.

Buat masa ini untuk pembelian secara runcit sila berhubung dengan wakil-wakil niaga24jam.com yang sah. Senarai wakil-wakil yang berdaftar sila rujuk dibawah:

Negeri Johor

  1. En Mohd Norehan –¬† 013 748 6369 ( whatsapp / tel ).

Untuk tempahan secara borong dan pertanyaan harga borong, sila berhubung dengan pihak admin yang bertugas melalui whatsapp / telegram / wechat / viber / call / sms di talian +011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berkerjasama.

Kasut Nanyang Hitam
Kasut Nanyang Hitam

Kasut Nanyang

  • DSC_3160
    DSC_3158
    DSC_3150
    DSC_3148
    DSC_3155

View more photos →

Peniaga Kasut Futsal Leo Di KL

Assalamualaikum,

Orang KL jika berminat dengan kasut futsal original jenama LEO, boleh hubungi peniaga-peniaga  yang tersenarai dibawah. Kasut ini sudah memasuki pasaran KL lebih kurang 4 bulan yang lalu.

Semua maklumat yang berkaitan sama ada hendak berkunjung ke lokasi perniagaan atau untuk urusan COD dan sebagainya sila berhubung secara terus dengan peniaga-peniaga yang terlibat dan yang berdekatan dengan lokasi anda. Pihak admin tidak terlibat dengan urusan penjualan bagi kawasan KL dan yang sekitar denganya. Bagi yang berminat sila rujuk senarai  dibawah:

Kawasan KL

  1. En Wan Hamiruzuan – 012 9645175 ( lokasi Semenyih, Selangor ).

Lain-lain Negeri yang terlibat

  1. En Hasrol – 010 927 7479 ( Kelantan / Terengganu )
  2. En Mohammad Azri – 017 5868717 ( P. Langkawi, Kedah )
  3. En Mohd Norehan – 013 748 6369 ( Johor )
  4. En Mohd Zulfahmi – 018 279 4881 ( Kuantan )

Bagi lain-lain kawasan dan Negeri, jika berminat untuk menjadi peniaga kasut futsal LEO original. Sila berhubung dengan pihak admin yang bertugas. Harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya

Kasut Futsal

  • wpid-dsc_2436.jpg
    wpid-dsc_2560.jpg
    wpid-dsc_2480.jpg
    wpid-dsc_2422.jpg
    wpid-dsc_2423.jpg

View more photos →