Extra income – projek menambah sumber pendapatan melalui kerja part time

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Bertemu sekali lagi, Ini adalah projek terbaru yang sempat saya siapkan untuk menghasilkan sumber pendapatan. Projek ini saya bangunkan khusus untuk mengembangkan sayap perkhidmatan yang pihak saya tawarkan dan juga  membuka peluang baru kepada tuan-tuan dan puan-puan untuk mendapatkan sumber pendapatan. Bagaimana projek ini bermula?

Projek ini sememangnya senang sahaja, tuan-tuan dan puan-puan hanya perlu daftar sebagai agen atau reseller yang sah bagi pihak saya sahaja.Kemudian saya akan berikan komisen yang bersistematik untuk setiap langganan yang berjaya dihasilkan.

Untuk tuan-tuan dan puan-puan yang melanggan perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak saya iaitu perkhidmatan pemasangan laman blog bercirikan sistem kedai online. Tuan-tuan dan puan-puan akan secara automatik saya serapkan untuk bergabung didalam projek ini.Bagaimana tuan-tuan dan puan-puan boleh turut serta?

Untuk yang tidak berminat melanggan perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak saya,jika berminat untuk menyertai projek usahasama ini. Tuan-tuan dan puan-puan dikehendaki membayar yuran pernyertaan sebanyak RM10 sahaja. Kemudian tuan-tuan dan puan-puan akan diberikan URL khusus untuk mempromosikan produk yang saya sediakan.Kenapa perlu bayar RM10?.Ini kerana pihak saya hanya memerlukan para peserta yang betul-betul serius dan yang betul-betul berminat sahaja.Bagi tuan-tuan dan puan-puan yang berminat untuk turut serta sila rujuk disini: SILA KLIK DISINI

Jika tuan-tuan dan puan-puan turut serta bersama projek ini, berapa banyak keuntungan yang bakal diperolehi?

Mengikut perancangan asal dari pihk saya, ianya tidak terhad dan akan dibayar secara berperingkat-peringkat.

Apa lagi kelebihan lain yang boleh diperolehi jika sertai projek ini?

Sistem projek ini direka supaya ianya boleh bergerak secara automatik.Ini bermakna jika tuan-tuan dan puan-puan tidak bergerak aktif.Tuan-tuan dan puan-puan tetap akan mendapat komisen yang mana ianya diatur sendiri oleh sistem yang dipasang bersama-sama dengan projek ini.

Bagaimana komisen ini akan dibayar?

Komisen akan dibayar melalui akaun perbankan yang telah didaftarkan.Setiap komisen akan dibayar apabila ianya telah mencecah had-had yang telah ditetapkan.

Siapa yang patut sertai projek ini?

Sesiapa sahaja terutama sekali yang berhajat untuk mencari sumber pendapatan tambahan atau bakal peniaga internet yang memerlukan laman web.

Berapa banyak komisen yang bakal diperolehi?

Untuk peringkat permulaan LAVEL 1 RM30, LEVEL 2 RM20 dan LEVEL 3 RM10. Yang lain-lainya tuan-tuan dan puan-puan akan dapat tahu dan merasainya dengan sendiri apabila sudah bergelar sebagai salah seorang dari peserta yang sah..maklumat lanjut berkenaan perkara ini sila hubungi pihak saya.

Jika ada yang berminat tuan-tuan dan puan-puan boleh mendaftar terus secara online disini SILA KLIK DISINI atau tuan-tuan dan puan-puan boleh gunakan ruangan komen yang telah tersedia secara percuma dibawah.Jika ada sebarang masaalah berkaitan perkara ini, sila kemukan kepada pihak saya.

Buat masa ini hanya ini sahaja yang mampu saya sediakan untuk manfaat kita semua.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Blogger PostTwitterGoogle+Share/Bookmark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>