Posted on

Kedai cenderahati perkahwinan murah dalam internet

Assalamualaikum,

Memandangkan kos untuk mengadakan  aktiviti kenduri atau  majlis perkahwinan semuanya sudah meningkat naik.Oleh itu, disini saya ingin berkongsi sedikit maklumat  yang telah saya perolehi untuk rujukan anda semua. Bagi bakal pembeli dan juga bakal pengantin yang ingin melangsungkan perkahwinan elok lah meluangkan sedikit masa anda yang berharga itu  buat seketika di laman kedai online-kedai online yang saya senaraikan dibawah untuk membuat perbandingan dan rujukan harga.

Buat masa ini semua kedai cenderahati perkahwinan ini datangnya dari sebelah utara, untuk negeri-negeri lain belum sempat di jelajah oleh skuad saya lagi.Kalau ada pemilik kedai cenderahati online dari kawasan lain yang berminat untuk menyenaraikan kedai cenderahati online anda disini, sila maklumkan kepada saya.Caranya sangat mudah iaitu sila gunakan ruangan komen yang ada disediakan dibawah.Harap maklum.

Senarai kedai cenderahati online murah
Nama kedai Lokasi url
Niaga24jam.com (milik saya sendiri) Kedah http://niaga24jam.com
Eddiegifts.com Perlis http://eddiegifts.com
Walunar.com Perlis http://walunar.com

 

Apa yang anda semua boleh jumpa dekat kedai online-kedai online yang saya senaraikan ini?

Tidak lain-tidak bukan iaitu barang-barang kerja kahwin.Kalau nak tahu sila lah luangkan masa berharga anda buat seketika untuk ke sana.Harap maklum.

Sekian terima kasih dan semoga informasi ini berguna untuk anda.

More from my site

 • Port Baik Untuk Tambah Pendapatan Secara OnlinePort Baik Untuk Tambah Pendapatan Secara Online Hampir 600 ribu rakyat Malaysia bakal kehilangan pekerjaan. Nak cuba payung yang admin cuba sampaikan ini?
 • Alang-Alang Nak Berniaga OnlineAlang-Alang Nak Berniaga Online Contoh sistem kedai online yang ringkas,mudah,mesra pengguna dan mantap. Boleh dijadikan garis panduan ringkas untuk pemilik sistem yang baru terjun dalam bidang ini.
 • Cara Mudah Untuk Buat Duit Dengan Blog Cara Mudah Untuk Buat Duit Dengan Blog Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Alhamdulillah dan bertemu sekali lagi, Untuk kali ini saya akan berikan satu lagi kisah bagaimana tuan-tuan dan puan-puan boleh buat duit dengan […]
 • Sistem Kedai OnlineSistem Kedai Online Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Kepada yang belum memiliki sistem kedai online, apa kata.......pasang satu sistem kedai online untuk memantapkan lagi aktiviti perniagaan yang […]

3 thoughts on “Kedai cenderahati perkahwinan murah dalam internet

 1. salam tuan….website tuan ni menarik perhatian untuk saya ketahui lebih mendalam mengenai perkhidmatan tuan. Saya bercadang dan masih tercari-cari untuk membangunkan website sendiri, bertujuan untuk dijadikan website kedai online seperti web tuan. Saya dan keluarga mengusahakan kraftangan dari rotan dan kraftangan dari akhbar. Harap dapat berhubung lebih lanjut.
  Terimakasih

 2. Dah hantar maklum balas dekat email, baca ye jangan tak baca…

 3. Salam En Zam,

  Untuk makluman,saya baru ingin memulakan perniagaan online. Saya juga baru belajar buat blog setelah mempunyai beberapa gambar produk hasil dari jualan secara kecil-kecilan dan telah upload ke dalam blog.

  Bagaimana saya nk promosikan blog dan jualan saya ini?

  Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *