Posted on

Kotak kerongsang baru update

Assalamualaikum,

Bagi semua pelanggan-pelanggan yang berurusniaga kotak kerongsang dengan saya,yang pertama saya nak ucapkan berbanyak terima kasih.Kerana kepercayaan anda terhadap apa yang saya tawarkan.Perlukah saya letak nama anda disini? tak perlu kot no.Kerana sokongan anda semua lah perniagaan kotak kerongsang yang saya buat ini masih bertahan sampai ke hari ini.

Setelah hampir lebih kurang 6 bulan berurusniaga kini saya hendak  memperkenalkan satu lagi produk terbaru saya iaitu” kotak kerongsang bentuk yang sama dan design yang sama tapi saiznya sahaja yang lebih besar sedikit dari yang biasa” iaitu 1 x 2.5 x 3.5 inci.Rujukan lanjut sila lihat pada gambar yang disediakan.

Kotak kerongsang saiz besar ( 1 x 2.5 x 3.5 inci ) RM 1.50 seunit
Kotak kerongsang saiz besar ( 1 x 2.5 x 3.5 inci ) RM 1.50 seunit

Macam biasa kegunaanya yang utama adalah untuk  mengisi kerongsang.Selain dari itu gelang tangan kristal dan gelang tangan biasa juga sesuai untuk dipadankan dengan kotak kerongsang ini. dan macam-macam kegunaan lain mengikut kesesuaian.Kotak kerongsang ini dijual secara online.Kalau berminat nak membeli sila klik dekat bawah tu.

Butang

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.Tampa anda semua perniagaan internet ini tidak ada serinya.

More from my site

  • Bitcoin VS Emas FizikalBitcoin VS Emas Fizikal Emmmmmm...........admin menggunapakai kedua-dua platfom tersebut buat masa ini dan setiap satu darinya mempunyai peranan masing-masing dan kedua-dua platfom tersebut juga ada kekuranganya […]
  • Safety Boot Cap Sayap MerahSafety Boot Cap Sayap Merah Safety Boot cap sayap merah. Diskaun 45% dan ada 2 pasang sahaja lagi.
  • Safety Boot Red Wing 8249Safety Boot Red Wing 8249 Stok baru kasut safety boot red wing 8249 sudah sampai. Berminat untuk tambah koleksi, masej dekat admin sekarang.
  • Sabun Slimming USASabun Slimming USA Harga serendah RM 1.40 sebiji. Tawaran untuk aktiviti borong sahaja.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *