Peluang Perniagaan : Menjual dan membekal kasut bundle

Assalamualaikum,

Satu lagi peluang perniagaan terbuka luas kepada sesiapa yang berminat iaitu membekal atau menjual kasut bundle pelbagai jenama.Kepada sesiapa yang berminat sila hubungi saya dengan segera untuk mendapatkan maklumat lanjut berkenaan perniagaan kasut bundle ini.Ini juga merupakan satu peluang kepada sesiapa yang ingin memulakan perniagaan yang kian mendapat tempat di negara kita.Bab permintaan kasut bundle dipasaran ? tak perlu bimbang.Kasut bundle memang sudah ada peminatnya yang tersendiri.

Semoga maklumat ini dapat membantu anda semua yang berminat untuk menceburkan diri dalam perniagaan kasut bundle dan yang sedang mencari pembekal kasut bundle.Sila lihat dekat bawah tu spesifikasi serba ringkas berkenaan kasut bundle yang saya tawarkan.

Kos yang diangarkan untuk satu guni kasut bundle adalah :

  1. Dalam RM 1250.00 + kos penghantaran mengunakan perkhidmatan KTMB
  2. Kasut bundle yang ditawarkan ini merupakan kasut bundle yang telah siap di proses. Tak perlu untuk diperbaiki lagi, semuanya telah siap sedia.
  3. Macam-macam jenama ada.

Kepada yang berminat sila hubungi saya mengunakan ruangan komen yang telah tersedia secara percuma dibawah.Harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat maju jaya.

Technorati Tags:

Blogger PostTwitterGoogle+Share/Bookmark

102 thoughts on “Peluang Perniagaan : Menjual dan membekal kasut bundle”

  1. berminat dengan perniagaan ini,bagaimana untuk dihubungi…atau tinggal sms di talian 012-3475050

  2. dengan harga yang ditunjukan dan rupa kasut macam agak mahal le…
    harga yang ditawarkan boleh dapat murah sikit di pasaran, ..
    macam saya nak cuba bisnes kasut bundle, boleh ke saya dapat pilihan kasut yang bagus dan kualiti dengan harga murah kerana saya di johor bahru banyak pesaing dan murah…

  3. Kasut bundle yang baru ade? Berapa harga satu bundle kasut yang baru? Kalau ada satu bundle kasut yang baru, adakah semua jenis kasut (sport, but, sepatu) campur sekali? Kalau tiada campur, boleh bagi senarai harga setiap jenis?

  4. Macam-macam ada..tapi yang ini semua elok-elok.Gred dia A.Tak payah repair dan boleh teruih p juai.Kalau nak bagi harga setiap jenih bak kata orang nogori tak dapat den nak nolong…Pasai kasutnya tuh banyak sangat.Kasut nih dijual dalam bentuk guni..Senang cerita satu guni dalam RM 1250.00 cam tuh lah.

  5. sy baru nak menceburi bidang perniagaan kasut.
    so macam mana nak dapatkan bekalan kasut?

  6. sy perlukan kasut bundle jenis sukan sahaja. sy nak tau berapa harga kalo 1 bundle tu. sy nak kasut sukan spt adidas, nike n asics dan lain2. sy perlukan 100 pasang. sila cal sy 0122482157

  7. saya nk beli tapi boleh tak saya pilih sendiri kasut jenis converse sahaja sebab kalau saya beli semua belum tentu boleh jual ada yang da tak baik.

    Admin,

    Boleh dan tak de hal punya,tapi kena mai pilih sendiri dekat gudang kasut kami di perlis lahh atau di nilai3

  8. sy nk test main bundle kasut lak r..
    org2 kat sini bleh tolong ke..?
    sent r ni fon….

    Dari Admin,

    Kasut bundle lagi mudah nak buat berniaga dari pakaian kerana buat masa nih tak ramai orang berniaga kasut bundle berbanding dengan pakiaan bundle..

  9. salam… boleh bagi contact number…? saya memang berminat.. dan nak pergi tengok sendiri.. kat nilai 3 tu.. terima kasih.. . sms saya kalau boeh.. 016 6908669

  10. salam..bln dpn sy nk bukak biz kasut bundle..juz concentrate kasut utk strating..skrg sy buat construction x leh carimkn. sy area sri kembangan. sedara aera mana? sy baru dpt satu supplier kasut cantik bak kata sedada teruih bolh juai…kasut kulit opis jatuh dlm rm13/sepsg. 1 guni 150psg. kasut sport,but,sandle blom tau lg…hrp sedara blh email apa2 yg detail sbb sy serius..salam..

  11. Men’s Price(RM)
    Offroad 80.00
    Santa Cruz 100.00
    Athens 80.00
    Baya 80.00
    Tideline canvas 120.00

    MOHD ZULKEFLEY BIN MAT TERIDI ADD :B-10-4,FLAT SRI PENARA,BANDAR TASIK PEMAISURI CHERAS
    Contact no:0199824822
    Email : acu_bg@yahoo.co.uk

  12. Nilai 3, alamat hilang pulak. nanti kalau dah jumpa say aupdae dekat sini.Kalau rajin cuba p round dekat sana, pasti jumpa punya.

  13. Kasut bundle masih cuti lagi. Tak tau bila nak start balik..2 ke 3 hari lagi kot…Kenyang ketupat tak habis lagi ni..Harap maklum.

  14. Salam,
    Bro.Dalam pakej 1250 tu ada berapa pasang.Cukup x klu nak main pasar malam.Saje je nak test market?mana tau leh timbul….

  15. Ok sangat la tu, kalau banyak sangat pun susah juga. Tapi kalau kasut bundle ni kira ok lagi sebab persaingan kurang lagi berbanding pakaian bundle. Sekali masuk pasar malam boleh laku dalam 2 ke 3 pasang pun dah kira ok.

  16. akum.. saya ni baru berjinak2 dengan perniagaan bundle.. sama dengan saudara saya berniaga kasut bundle jugak.. komen saya ni bukan untuk bersaing tapi untuk berkongsi dan mengumpul pengalaman.. kalau saper ada free2 time tu boleh lah jenguk2 blog saya di rbbundle.blogspot.com .

  17. kalau kuantiti kecil, tak dpt la sy nak bisnes kasut bundle.. kalau beli dlm 1 atau 2 bundle, tak boleh buat phantaran ke sabah ke..

  18. dlm sebundle ada brp psg kasut, kos phntaran ke sabah brp dan brp lama agaknya smp ke sabah, nak tau semua ni sal bisnis sy stat dlm ujung bln Nov ni…..

  19. nak tau jenama apa kasut yg awk jual ni..sports or ape.ada gmbr x..emel kt sy,sy bmnat gak sbb nak buka kdai disember ni..ape2 kol sy or sms..0135000955.thanks

  20. Bro, mcm mana nak buat deal ni, ada num phone x, kalu ada email kat sy, sebab saya nak buat bisnes nie kat swak, byk benda kena tau nie, KOS,KAUNTITI,POSTAGE,
    dan kalau ada barang2 lain yang boleh buat bisnes pun boleh share sekali.

  21. salam…bolehkah saya pg tgk kasut-kasut tu,macam mana saya nak pg sana,bolehkah bagi alamat dan no fon

  22. zam ni sapa??

    helpermaster ka??

    nak tnya bundle yang 45unit 1250 tu leh pilih ka da bungkus siap??

    aku dok area kangar jugak..

    xleh murah lagi ka??

  23. aku bg no hp saja la k…no aku 0128404355….agak2 klu kos masuk dngan kos penghantaran sekali berapa suma???

  24. helo..boleh kita berurusan melalui phone @ sms coz I jarang buka net. this is my phone no, 012-8898460. I sangat berminat and lama dah bercadang nak buka kedai kasut bundle di sarawak tapi tak tau mana nak dpt bekalan. Pls call @ sms me asap.

    tq..

  25. saya ada buka uptown kat kilang lama kulim belakang bangunan mara(Kulim Mall) nak mintak bantuan peniaga peniaga yang baru nak niaga bolih buat perniagaan kat situ. Pakaian bundle .kasut ,assocries hand phone dan lain dialu alukan .
    Jika bermintat hubungi 0194002757 atau 0194236781

  26. aslmkum bro saya dah buka kedai bundle…
    biasa 1 pasang kasut snikers berape termasuk kos penghantaran ke sabah…
    013-5441210(NAIN-RASTA BUNDLE) FB..Rasta Bundle(ADD)
    ngam kita deal…

  27. Kasut bundle yang saya ada ni semua mahal.Sebab main supplier nak untung cepat.Saya pun dah tak berap aktif sangat dah dengan bis kasut bundle ni.Punca dia bab harga aaaa…

  28. salam,saya agak tertarik untuk memulakan perniagaan kasut bundle ini.
    bleh sy dapatkn segala detail tentang ini..pls email me back..
    lokasi sungai besi,kuala lumpur

  29. Kasut ni mahai sekarang ni, jadi saya dah tak aktif dalam bidang ni lagi.Minta maaf ye.tapi kalau nak saya rokomen supplier taka da hal..

  30. salam,saya agak tertarik untuk memulakan perniagaan kasut bundle ini.
    bleh sy dapatkn segala detail tentang ini..pls email me back..
    lokasi kedai encik dimnana????aper namae company nyer…

  31. salam,saya agak tertarik untuk memulakan perniagaan kasut bundle ini.
    bleh sy dapatkn segala detail tentang ini..pls email me back..
    lokasi kedai encik dimnana????aper namae company nyer…

  32. Salam tuan, kalau modal kecik tuan boleh pilih ikut modal yang tuan ada. Tetapi kalau beli sikit harga yang yang di tawarkan tu mahal la sikit. baju bundle pun ok tapi dah ramai yang buat ..buat survey dulu sebelum buat keputusan muktamad..

  33. sesape yg nk dptkan kasut bundle bleh sms saya 013-9667053 (zol)
    saya buat masa ni takde kedai(harap maklum)

    kasut sport : famous brand (nike, adidas, umbro dsb)
    harga : rm 35/pasang
    1guni 60 pasang
    total: rm 2100/guni
    boleh jual RM 50-RM 60 SEPASANG
    Persaingan hampir tiada (peluang maju 80%)tengok tempat gak

    penghantaran: selangor@lembah klang Rm 50
    angkat 2guni (free delivery)
    cara bayar : COD

    Barang kena order 2 minggu awal sblum penghantaran
    Tempat pling sesuai jual kasut bundle (pasar malam)

  34. boleh emailkan kpd sya senarai harga? Saya berminat nk mulakan bisnes bundle kasut d sarawak… Tq

  35. Sy ingin menceburi peluang ke emasan ini, tlg berikan sy info lanjut ttg peluang ini. T.kasih

  36. As salam, saya minta maaf. Business kasut bundle ni dah lama saya tak buat.Tapi kalau perlukan bantuan macam mana nak dapatkan stok kasut bundle itu saya boleh bantu..masej saya balik kalau masih berminat..Tq

  37. dekat perlis apa nama tempat pemborong ni yer sy nak pi borong.. boleh bg cont no..snang sy nak cri nnti

  38. Salam Bro Zam…
    Kalau Bro Zam masih lagi buka page ni mohon email saya contact person supplier kasut bundlw. Tq so much for your help.

  39. Assalamualaikum bro zam
    sy berminat utk tahu dgn lebih detail. boleh email sy @ call wssp wechat & sebagainya. kalau zam boleh bg no tpn utk sy hubungi? 0177001677

  40. Sy berminat dgn perniagaan kasut bundle. Boleh tak bagi price list utk semua jenis kasut yg saudara bekalkan. Biasanya dlm satu guni bundle tu ada berapa pasang? TQ

  41. klu nk niaga kasut bundle blh pm kami …. marinichemusa @yahoo.com …. harga borong paling rendah kami tawar kan . setiap 6 bulan kami akan bawa 3 org pemborong mengikut kami ke kemboja untuk memilih sendiri kasut yg di kehendaki tawaran terhad ….siapa cepat kami bawa dulu .

  42. Sy berminat.. mcm mane nk berurus niaga untuk dapatkan stok dgn bermodalkan rm1000… apakah kualiti,jenis kasut dan berapa pasang kasut yg sy boleh dapat? Ini no phone sy 0192078757-ismawi.. harap dapat respons secepat mgkin..tq

  43. As salam, saya dah tak aktif dalam urusniaga kasut bundle ni lagi..rasanya tuan boleh cek dekat ruangan komen ini..ada sorang supplier kasut…kalau tak silap Saudara Eman..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>