Posted on

Pembekal sabun beras

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Alhamdulillah dan bertemu sekali lagi. Pihak kami merupakan salah satu daripada pembekal sabun beras jenama Kbrothers untuk pasaran tempatan terutama sekali untuk tempahan yang berkapasiti besar dengan harga yang sangat-sangat berpatutan.

Tawaran ini ditujukan kepada pemborong dan juga kepada peniaga sabun secara kecil-kecilan dan yang paling tinggi permintaanya pada ketika ini adalah sabun beras yang dibawah ini:

Sabun Beras Collagen
Sabun Beras Collagen

Sabun beras ini juga turut dijual secara berasingan.Jika berminat untukย  membuat pembelian secara online sila rujuk dekat sini:ย  Sila klik disini

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga

More from my site

  • Kacang PistachioKacang Pistachio Yang ini perniagaan secara kecil-kecilan untuk produk mewah iaitu kacang cerdik / kacang pistachio. Kacang yang berstatus kelas atasan, harga mahal tetapi sangat sedap dan enak kalau […]
  • Kasut Bundle TerpilihKasut Bundle Terpilih Assalamualaikum, Update terkini berkaitan stok kasut bundle yang boleh pilih dan tidak boleh pilih. Saiz bermula dari 7 sampai 10. Kualiti kasut bundle semuanya masih cantik lagi. […]
  • Kasut Futsal Jenama KoolKasut Futsal Jenama Kool Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Ini dia produk terbaru dari saya, kasut futsal jenama kool.Kasut futsal ini boleh diketegorikan sebagai kasut futsal ORI keluaran dari […]
  • Promosi Sabun Beras PercumaPromosi Sabun Beras Percuma Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Alhamdulillah dan bertemu sekali lagi,Ini adalah promosi terhad dan hanya untuk 5 orang sahaja. Untuk membolehkan tuan-tuan dan puan-puan […]

120 thoughts on “Pembekal sabun beras

  1. salam..
    saya berminat untuk jadi pemborong sabun susu beras ni..blh saya tau kalo utk 6dozen, brapa harganya nyer..?

  2. Salam puan, sila rujuk dekat email saya dan hantar p.Tq

  3. kalau nk jadi pengedar min berapa biji n berapa RM sebiji????….. dayana_daud@yahoo.com tq

  4. asmkm, saya berminat jd pengedar berapa banyak yg perlu saya beli
    sekian terima kasih

  5. Salam puan, buat masa ini tidak ada syarat..

  6. sy berminat nak jd pengedar sabun beras ni…boleh bagi harga untuk 10dozen…thanx

  7. Salam puan, sila baca dekat email..Tq

  8. salam. saya berminat nak jadi pengedar sabun beras. boleh sy tau berapa harha borong susu beras ni sekali dengan kos penghantara? terima kaseh ๐Ÿ™‚

  9. Salam puan, Sila baca dekat email.Tq

  10. boleh email saya list harga dan gambar. nak tahu juga origin sabun susu beras ni. terima kasih.

  11. Saya berminat menjual produk ini.
    tolong emel sebut harga ya..
    tq ๐Ÿ™‚

  12. tolong email promosi terkini..

  13. Sy nak tahu berapa min n harga plssss….

  14. Salam.
    Saya berminat utk memborong sabun susu beras. Emailkan kpd saya harga & gambar sabun tersebut.
    TQ

  15. As Salam,

    Terima kasih banyak-banyak untuk semua pelanggan yang melanggan sabun beras ini dari pihak saya.Dapatkan bonus istimewa untuk menghasilkan pendapatan secara senyap dengan setiap langganan sabun susu beras ini.Kepada yang belum menerima apa-apa jemputan untuk menyertai projek ini dari pihak saya.Sila maklumkan kepada pihak saya untuk urusan pendaftaran..

    Sekian terima kasih

  16. Hello…
    klu sya berminat untuk jadi pemborong..
    Berapa minimum yang sya perlu order?
    Harga berapa sedozen+postage ke sabah.

  17. As salam, min order 5 doz.Kos pos bergantung pada lokasi dan kuantiti tempahan.Tq

  18. nk borong sabun sabun beras 1 dozen… berapa rgt yer?

  19. boleh beri harga borong dan postage sekali utk sabun beras k brothers?
    ada jual krim sabun dier sekali tak?

  20. asslm en zam..sy ingin menjadi pengedar sabun susu beras thailand..berapakan minimum kuantiti yg saya perlu beli dan berapakah harga untuk sedozen yg paling minimum en boleh bagi?dan lagi satu pertanyaan sy ada x jual krim sabun susu beras skli?

  21. Hi,sy nak borong sabun susu beras…mcm mana caranya?

  22. boleh emailkan senarai harga potongan terkini ke?

  23. salam, saya baru nk cuba jual sabun ni. boleh bg quotation harga ke emel. saya juga nk tahu, kalo sabun utk packaging sendri ada? krim susu beras ada? saya nak bg yg paling laku tu. TQ.

  24. As salam, saya dah send info dekat email.Tq

  25. Salam..boleh bg sebut harga utk belian borong x?

  26. Sy ada sabun beras berdozen. Sekarang ni sy jual 1 dozen RM15. Belum masuk harga hantaran. Hantaran RM10. Harga tak termasuk hantaran sedozen boleh dirunding. Sebarang pertanyaan emel sy ismailrazak22@yahoo.com <– yahoo & facebook ๐Ÿ™‚

    Makin bnyk beli makin banyak diskaun ^_^

  27. Maaf.. Sedozen RM25. Harga boleh dirunding, jangan risau(harga pos tak termasuk) ๐Ÿ™‚

  28. salam.. en zam.. kuantiti utk 1 carton?.. pastu bleh sy thu harga 1 dozen klu sy beli 1 carton?

  29. Salam…saya berminat untuk jadi pemborong sabun beras. Sila email saya detail harga dan jumlah order..asap…tq

  30. Hi,
    Sy nak jadi pemborong untuk sabun susu beras.tolong email harga borong dan 30june saya ade datang pdg besar dan ambil barang.

  31. Tak mai punnnn….

  32. assalam
    berapa harga 10doz n postage tuk kota kinabalu?

  33. salam,brapa hrga borong utk sabun beras.tq

  34. blh sy tahu hrga borong utk sabun susu beras? moq bpe?

  35. Sila email saya detail harga dan jumlah order..tq

  36. nak tanya yang sabun beras punya, bpa harga 10 doz ke bawah ke sabah? pos bpa. sms sy di 0178072600 .tq

  37. Salam,
    Sabun susu beras kolagen untuk 1doz @ 10doz sama skali dengan pos ke srawak berapa ehh??

  38. Hi.. boleh email detail utk borong pada sy? terima kasih..

  39. email sy harga borong produk2 tuan… TQ

  40. email saya harga borong bagi produk2 tuan… TQ

  41. Okay ..sudah send

  42. Okay..sudah send, apa-apa hal contact saya balik..

  43. Hello.. boleh tanya kalau 5 dozen ke Kota Kinabalu berapa? Dan sabum madu emas ada? Kalau ada berapa utk 5 dozen?

  44. Murah sahaja..

  45. hai…email sy juga ya harga terkini untuk borong..tima kc..

  46. hai..sya brminat nak jadi pengedar sabun susu beras K BROTHER tu..nak tnya harga utk sedozen brapa?n brapa postage nya klau ke sabah..

  47. Kalau sedozen harga sebiji RM 3.00.Kalau order 5 doz hingga 10 doz harga sebiji RM 1.50 sahaja..Kos pos ikut lokasi..

  48. Hi..tlg emel harga pakej-pakej utk borong di sabah..tq

  49. Hello. Saya berminat beli sabun susu beras secara borong. Sila emailkan saya produk produk berkaitan serta harga. Dan cara order. Tq.

  50. salam sy nk beli sabun beras 5 dozen. Hrp emel price yer. Terima kasih.

  51. Plz email saya harga utk 5 dozen..n postage utk ke Kajang, Selangor…tq yer…

  52. email saya untuk harga pemborong di sabah

  53. saya berminat nak jadi pemborong. boleh emailkan saya harga borong>

  54. Salam. Boleh emel kat saya harga untuk pengedar?

  55. Salam, saya berminat untuk belian borong. email saya ya. TQ

  56. Email saya untuk harga borong ya.
    Terima kasih

  57. saya nak tanya harga borong bagi 3 kotak(108doz)ada stok tak

  58. En.zam..saya berminat jadi pemborong..macam mna tu ya?from sabah

  59. Dah send ke alamat email.Kalau masih berminat email saya balik…

  60. Sila hubungi saya balik..email maklum balas dah send.

  61. Boleh sahaja, contact saya balik..Tq

  62. harga borong sabun susu beras k brothers plz

  63. Okay dah send ke alamat email..Tq

  64. saya berminat untuk menbeli secara borong

  65. rujuk disni untuk tengok harga borong http://niaga24jam.com/extra

  66. salam..berapa harga borong terbaru yer? terima kasih.

  67. salam puan..sy nk jadi stokis untuk sabun ne..boleh pm sy harga untuk borong ea? time kasih…

  68. Sudah send ke alamat email..Tq

  69. saya nak 5dozen ..leh email termasuk penghantaran ke sabah

  70. blh tlng pm harga sabun susu beras brpa harga 1 dozen? dan kalo saya nak jadi pemborong amcm cranya?
    tq

  71. Okay dah send dekat email..Tq

  72. bole bagi harga borong untuk 2 dozen?

  73. As salam. Mohon emailkan saya senarai harga borong untuk semua produk yang tuan ada. Terima kasih.

  74. salam….
    Tlg pm kn sy detail mcm ner nk jd pmborong dan berapa harga borong yg boleh di bagi…terima kasih

  75. Salam.berape harga untuk 3 doz?

  76. salam..boelh email sy utk hrga borong ke aelysiar@yahoo.com

  77. Hi ble tolong email hrga sabun susu beras asli kalau sy ambil 5 doxen terus…termasuk transport sekali..sabah

  78. slm..hye blh tlg email hrga sabun beras collegen yg asli dgn sy…klu saya ambil 3dozen brp ye..?

  79. saya juga berminat untuk membeli borong sabun ni..dah ada stokis ke di putrajaya..kalu nak beli 6 dozen dulu bper ye

  80. saya berminat beli secara borong sabun susu beras ni. berapa harga? from sabah

  81. Hai.. boleh email price x kat renny.cumel@gmail.com min oder braper erk..

  82. Dah send, cuba cek dekat mail.

  83. salam .
    email price @ hariharistay@yahoo.com pls .
    min order brpa ya ?
    tq ๐Ÿ™‚

  84. Okay, dah send tapi tak ada sebarang respond yg diterima…

  85. hi boleh email details? tq

  86. tlg bg harga borong sabun susu beras ye.tq

  87. Tolong email saya harga untuk 10 pack (1 pack ada 12 biji kan)?

  88. pm harga borong yee tqvm

  89. hi boleh emailkn sy harga borong sabun susu beras & barang yg di jual?

  90. Sila rujuk dekat laman kedai online saya di http://niaga24jam.com/extra

  91. Nak tahu harga borong..pm sy..tq…

  92. nk tnye kalau nak tahu hge borong bp?

  93. blh bg detail hrga borong sabun susu beras..kalau ada produk susu beras lain emailkn jg ye.tq

  94. salam…boleh sy tau hrga borong sabun ss beras tuk 10dozen termasuk kos penghantaran pos laju…tq

  95. please email sy hrg borg tuk 10d trmasuk pos laju..tq

  96. Okay sudah send dekat mail boxes

  97. salam, boleh email harga?

  98. email hrga boring…tq

  99. Sila rujuk senarai harga dekat sini http://niaga24jam.com/extra

  100. Salam..brapa doz min,,n brapa harga 1 doz termasuk pos ke sabah,,sy nak yg asli n new packing,,t,kasih..sila sms saya +011-14187174 atau imel-lokmanfirman@gmail.com atau http://www.facebook.com/Aman pembekal Rumpai Laut,,tkasih

  101. Salam, berapa harga se doz..? Saya nak yg asli dan saya payah lebel..saya nak buat jenama sendiri email saya ikedaionline@yahoo.com @ sms saya 0148851492

  102. sy ingin tahu promosi terkini utk sabun susu beras ni….tlg balas secepat yg mungkin ya ๐Ÿ™‚ sy berada di sabah

  103. sila rujuk senarai harga dekat sini niaga24jam.com/extra

  104. hai..saya berminat untuk membeli secara borong..boleh emailkan qoutation harga pada saya.tq

  105. assalam…
    mntk email harga borong for sabun beras tq..

  106. salam.. en zam.. kuantiti utk 1 carton?.. pastu bleh sy thu harga 1 dozen klu sy beli 1 carton?

  107. macam mana prosedur untuk jd pembekal sabun susu beras ni dan berapa modal yang diperlukan? tq.

  108. salam.. sis.. nak tahu harga borong sabun susu beras yer…

  109. berapa harga kalau saya nak 5 dozen puan?

  110. As-salam bboleh email detil kepada saya harga sabun beras detil untuk setiap dozen..

  111. Hai..sy berminat nk jd dealer n borong sabun susu beras.cmne cra nya

  112. Salam hormat cik/puan, sial whatsapp/telegram dekat no ini 01132229401…..tq

  113. Berminat mau jadi stokis..0128246801(whatsapp)
    tq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *