Pembekal sabun beras

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Alhamdulillah dan bertemu sekali lagi. Pihak kami merupakan salah satu daripada pembekal sabun beras jenama Kbrothers untuk pasaran tempatan terutama sekali untuk tempahan yang berkapasiti besar dengan harga yang sangat-sangat berpatutan.

Tawaran ini ditujukan kepada pemborong dan juga kepada peniaga sabun secara kecil-kecilan dan yang paling tinggi permintaanya pada ketika ini adalah sabun beras yang dibawah ini:

Sabun Beras Collagen
Sabun Beras Collagen

Sabun beras ini juga turut dijual secara berasingan.Jika berminat untuk  membuat pembelian secara online sila rujuk dekat sini:  Sila klik disini

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga

115 thoughts on “Pembekal sabun beras”

  1. salam..
    saya berminat untuk jadi pemborong sabun susu beras ni..blh saya tau kalo utk 6dozen, brapa harganya nyer..?

  2. salam. saya berminat nak jadi pengedar sabun beras. boleh sy tau berapa harha borong susu beras ni sekali dengan kos penghantara? terima kaseh :)

  3. boleh email saya list harga dan gambar. nak tahu juga origin sabun susu beras ni. terima kasih.

  4. Salam.
    Saya berminat utk memborong sabun susu beras. Emailkan kpd saya harga & gambar sabun tersebut.
    TQ

  5. As Salam,

    Terima kasih banyak-banyak untuk semua pelanggan yang melanggan sabun beras ini dari pihak saya.Dapatkan bonus istimewa untuk menghasilkan pendapatan secara senyap dengan setiap langganan sabun susu beras ini.Kepada yang belum menerima apa-apa jemputan untuk menyertai projek ini dari pihak saya.Sila maklumkan kepada pihak saya untuk urusan pendaftaran..

    Sekian terima kasih

  6. Hello…
    klu sya berminat untuk jadi pemborong..
    Berapa minimum yang sya perlu order?
    Harga berapa sedozen+postage ke sabah.

  7. boleh beri harga borong dan postage sekali utk sabun beras k brothers?
    ada jual krim sabun dier sekali tak?

  8. asslm en zam..sy ingin menjadi pengedar sabun susu beras thailand..berapakan minimum kuantiti yg saya perlu beli dan berapakah harga untuk sedozen yg paling minimum en boleh bagi?dan lagi satu pertanyaan sy ada x jual krim sabun susu beras skli?

  9. salam, saya baru nk cuba jual sabun ni. boleh bg quotation harga ke emel. saya juga nk tahu, kalo sabun utk packaging sendri ada? krim susu beras ada? saya nak bg yg paling laku tu. TQ.

  10. Sy ada sabun beras berdozen. Sekarang ni sy jual 1 dozen RM15. Belum masuk harga hantaran. Hantaran RM10. Harga tak termasuk hantaran sedozen boleh dirunding. Sebarang pertanyaan emel sy ismailrazak22@yahoo.com <– yahoo & facebook :)

    Makin bnyk beli makin banyak diskaun ^_^

  11. salam.. en zam.. kuantiti utk 1 carton?.. pastu bleh sy thu harga 1 dozen klu sy beli 1 carton?

  12. Salam…saya berminat untuk jadi pemborong sabun beras. Sila email saya detail harga dan jumlah order..asap…tq

  13. Hi,
    Sy nak jadi pemborong untuk sabun susu beras.tolong email harga borong dan 30june saya ade datang pdg besar dan ambil barang.

  14. Hello.. boleh tanya kalau 5 dozen ke Kota Kinabalu berapa? Dan sabum madu emas ada? Kalau ada berapa utk 5 dozen?

  15. hai..sya brminat nak jadi pengedar sabun susu beras K BROTHER tu..nak tnya harga utk sedozen brapa?n brapa postage nya klau ke sabah..

  16. Hello. Saya berminat beli sabun susu beras secara borong. Sila emailkan saya produk produk berkaitan serta harga. Dan cara order. Tq.

  17. blh tlng pm harga sabun susu beras brpa harga 1 dozen? dan kalo saya nak jadi pemborong amcm cranya?
    tq

  18. salam….
    Tlg pm kn sy detail mcm ner nk jd pmborong dan berapa harga borong yg boleh di bagi…terima kasih

  19. Hi ble tolong email hrga sabun susu beras asli kalau sy ambil 5 doxen terus…termasuk transport sekali..sabah

  20. saya juga berminat untuk membeli borong sabun ni..dah ada stokis ke di putrajaya..kalu nak beli 6 dozen dulu bper ye

  21. sy ingin tahu promosi terkini utk sabun susu beras ni….tlg balas secepat yg mungkin ya :) sy berada di sabah

  22. salam.. en zam.. kuantiti utk 1 carton?.. pastu bleh sy thu harga 1 dozen klu sy beli 1 carton?

  23. macam mana prosedur untuk jd pembekal sabun susu beras ni dan berapa modal yang diperlukan? tq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>