Cara mudah untuk promosikan produk anda.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Anda ada produk yang hebat, meletup-letup dan mempunyai produk  yang berpotensi tinggi untuk dipasarkan?. Tapi sayang tidak tahu caranya.

Bagaimana caranya?

Teknik terbaru yang lebih fresh dan mudah untuk diaplikasikan adalah menggunapakai teknik SEO + content marketing. Teknik lama yang ada di bawah tidak lagi sesuai dan telah digantikan dengan teknik SEO + content marketing.

Anda juga ada laman web yang hebat dan menarik bukan ?.Tapi sayang pengunjung pulak tak ramai.Habis tu bila masa orang akan  tahu tentang tawaran yang dibuat dan bila masa pulak hasil jualan anda akan bertambah.Kalau macam tu apa ertinya kita jual barang dalam  internet jika tak ada yang tahu. Tukar link atau tukar banner dengan kawan-kawan yang ada blog atau laman web perniagaan.Boleh….. tapi itu cara tradisional.Habis tu macam mana ?.Jangan putus asa dan jangan mudah mengalah, mari berkerjasama dengan saya.Dalam banyak-banyak cara ini adalah salah satu darinya.Apa kelebihanya ?

Yang paling penting adalah percuma. Berkemungkinan besar produk anda akan dipromosikan oleh berpuluh-puluh laman web yang lain.Sangat-sangat mudah untuk diurus. Hanya untuk 30 laman web / blog yang terpilih sahaja.( siapa cepat dia dapat ) Sesiapa saja boleh turut serta. ( asalkan ada laman web )

Pada kebiasaanya banyak  kempen untuk menarik pengunjung ke laman web adalah dengan cara  exchange link, exchange banner, berkunjung satu persatu ke laman web untuk mencari ruang iklan free, email dan banyak cara lagi yang termaju sekarang ni kadang-kadang saya pun tak tahu tentang wujudnya benda tu semua.Itu semua bertujuan untuk mencari dan menarik trafik kelaman web kita. Ada lagi ke cara lain kalau boleh percuma ? Jawapanya ada…

Berminat untuk turut serta ? sila tinggalkan pesanan anda pada bahagian komen yang ada dekat bawah tu.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan atau ingin membuat tempahan sila hubungi pihak admin yang bertugas menggunakan whatsapp/telegram/wechat/call di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berkerjasama.

Kotak kerongsang baru update

Assalamualaikum,

Bagi semua pelanggan-pelanggan yang berurusniaga kotak kerongsang dengan saya,yang pertama saya nak ucapkan berbanyak terima kasih.Kerana kepercayaan anda terhadap apa yang saya tawarkan.Perlukah saya letak nama anda disini? tak perlu kot no.Kerana sokongan anda semua lah perniagaan kotak kerongsang yang saya buat ini masih bertahan sampai ke hari ini.

Setelah hampir lebih kurang 6 bulan berurusniaga kini saya hendak  memperkenalkan satu lagi produk terbaru saya iaitu” kotak kerongsang bentuk yang sama dan design yang sama tapi saiznya sahaja yang lebih besar sedikit dari yang biasa” iaitu 1 x 2.5 x 3.5 inci.Rujukan lanjut sila lihat pada gambar yang disediakan.

Kotak kerongsang saiz besar ( 1 x 2.5 x 3.5 inci ) RM 1.50 seunit
Kotak kerongsang saiz besar ( 1 x 2.5 x 3.5 inci ) RM 1.50 seunit

Macam biasa kegunaanya yang utama adalah untuk  mengisi kerongsang.Selain dari itu gelang tangan kristal dan gelang tangan biasa juga sesuai untuk dipadankan dengan kotak kerongsang ini. dan macam-macam kegunaan lain mengikut kesesuaian.Kotak kerongsang ini dijual secara online.Kalau berminat nak membeli sila klik dekat bawah tu.

Butang

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.Tampa anda semua perniagaan internet ini tidak ada serinya.