Shopping cart + affiliates system

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan sekalian,

Bertemu sekali lagi, sekadar ingin berkongsi maklumat.Tahukan tuan-tuan dan puan-puan bahawa sekarang ini sudah ada sistem shopping cart ( sistem kedai online ) yang telah dilengkapi dengan sistem affiliate bersama-sama denganya?

Sejak akhir-akhir ini kepentingan sistem affiliate semakin mendapat tempat di hati pembuat laman web.Termasuk sekali dengan saya dan setiap laman web sistem kedai online yang hendak dibangunkan semestinya akan diselitkan didalamnya sistem affiliate. Nak tahu kenapa kedua-dua perkara ini sangat penting?

Suatu ketika dulu SEO sering kali di berikan penekanan khusus dimana setiap sistem laman web yang hendak dipasang semestinya ada kemudahan SEO. Sekarang ini masuk pulak keperluan baru iaitu sistem affiliates. Sistem affiliate ni sangat-sangat penting untuk peniaga internet sebenarnya. Selain dari SEO, sistem affiliate juga akan mambantu kita sebagai peniaga internet untuk meningkatkan lagi keupayaan untuk bersaing dalam dunia internet. Dengan adanya sistem affiliate kita juga dengan tidak sengaja telah menyediakan satu peluang baru untuk pengguna internet iaitu peluang untuk mencari sumber pendapatan dari sistem yang pihak kita tawarkan.

Menjadi satu kemestian sekarang ini, setiap sistem kedai online yang hendak di langgan semestinya ada disediakan didalamnya sistem affiliate. Kemudahan ini akan berguna suatu masa nanti apabila persaingan bertambah sengit..contoh terdekat yang dapat saya sediakan untuk rujukan tuan-tuan dan puan-puan adalah laman web ini SILA KLIK DISINI

Laman tu sebenarnya adalah milik saya sendiri, jadi tuan-tuan dan puan-puan boleh lihat contoh tersebut. Kalau berjahat nak pasang sistem yang macam tu tuan-tuan dan puan-puan boleh langgan perkhidmatan yang pihak saya tawarkan.Sila KLIK DISINI.

Selain dari itu, ada lagi keperluan lain yang perlu diberi perhatian. Dua perkara tadi adalah sebahagian darinya sahaja.Harap maklumat ini membantu.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Belajar berniaga dengan modal RM10

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Bertemu sekali lagi, tuan-tuan dan puan-puan berminat untukĀ  belajar berniaga dengan modal permulaan RM10?

Mana maunya dengan modal sebanyak itu untuk mula berniaga? boleh ka? macam tak percaya saja..percaya atau pun tidak percaya, itu semua tidak penting.Yang penting mau cuba atau tak mau cuba..Kalau mau cuba tuan-tuan dan puan-puan akan saya tunjukkan caranya nanti..

Ini bukan sesi pembelajaran untuk meyakinkan diri tetapi ini adalah sesi belajar berniaga dengan modal permulaan RM10. Kami ada pelan dan perancangan yang telah di atur sejak sekian lama. Jadinya dengan pelan inilah yang akan digunakan nanti untuk mengerakkan RM10 ini supaya boleh dijadikan modal permulaan untuk memulakan perniagaan..Maklumat lanjut berkaitan perkara ini akan diterangkan kemudian hanya kepada yang berminat sahaja.

Bagi yang berminat sila daftar penyertaan tuan-tuan dan puan-puan di ruangan komen yang telah tersedia secara percuma dibawah.

Dengan pelan dan perancangan yang baik RM 0.10 boleh bergerak menjadi RM 1.00. Hanya individu yang berani + berilmu + tidak putus asa sahaja yang sangup buat semua itu..

Sekian terima kasih dan selamat berkerjasama..