Posted on

Top Ketegori Industri Yang Akan Menyebabkan Anda Menjadi Kaya

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Nak jadi kaya,duit banyak dan terkenal? cuba tengok ketegori industri yang menyumbang ke arah itu.

Sumber ini saya petik dari laman web forbes untuk rujukan kita semua. Hanya 10 ketegori sahaja yang disenaraikan had lain saya tidak pasti..

Senarai ketegori yang terpilih.

  1. Pelaburan
  2. Teknologi
  3. Media Massa
  4. Sektor Tenaga
  5. Makanan dan keperluan
  6. Perkhidmatan
  7. Fesyen Dan Peruncitan
  8. Harta Tanah
  9. Perkilangan
  10. Sukan

Macam mana? bidang mana yang tuan-tuan dan puan-puan berada sekarang ini? kalau belum ada lagi, buat pilihan dari sekarang.Mudah-mudahan dalam tempoh 15 ke 20 tahun dari sekarang sesuatu yang ajaib akan terjadi kepada tuan-tuan dan puan-puan..Tetapi saya hairan kenapa sektor politik tidak tersenarai sedangkan di Malaysia sektor tersebut adalah adalah salah satu jalan-jalanya untuk menjadi kaya…emmm..kenapa aaahhh?

Sekian terima kasih dan selamat majujaya

Posted on

Kraftangan Dari Kertas Majalah Warna Warni

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Baru sahaja disiapkan beberapa hari yang lalu iaitu kraftangan dari bahan kitar semula. Bahan-bahan yang digunakan adalah kertas majalah yang berwarna-warni.

Tidak perlu untuk disapu syilek, yang perlu dibuat hanyalah menyusun atur tema warna kertas majalah warna-warni ini sahaja supaya ianya nampak lebih sempurna dan teratur mengikut tone warna tertentu. Itu sahaja yang perlu dilakukan.

Spesifikasi ringkasnya……

Tinggi: 43 cm
Ukurlilit: 80 cm
Lebar: 20 cm
Kos keseluruhan: RM ??? ( siapa pandai cuba teka  )

Harga msih lagi dalam peringkat perbincangan, saya ingat nak letak RM600.00.  Fuhhh yoooo gilaaaa aaahhh mahaiii nyeeee. Boleh percaya ke ni??..ntah

Sekian terima kasih dan selamat majujaya dan selamat menjamu mata..

Posted on

Produk Terbaru Sabun Dan Krim Serta Garam Spa

Assalamualaikum Tuan-tuan dan puan-puan,

Produk terbaru yang belum lagi sempat dimuat naik ke laman kedai online niaga24jam.com.

Antara yang akan dimuat naik adalah sabun madu + campuran emas,sabun jongkong emas, spa lulur garam asantee,krim  susu beras AAA dan sabun carrot.Contoh ada disediakan dibawah untuk rujukan.

Contoh produk terbaru ( minta maaf gambar tak berapa clear )

[nggallery id=47]

Jika ada yang berminat ingin tahu dengan lebih lanjut berkenaan produk ini semua, sila maklumkan kembali kepada pihak saya melalui ruangan komen yang telah tersedia secara percuma dibawah.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya

Posted on

Pembekal Kasut Futsal Ori

Assalamualaikum,

Perniagaan ini mula beroperasi sejak beberapa bulan yang lalu. Fokus utama perniagaan ini adalah membekal dan menjual kasut futsal ORI jenama Breaker,KOOL dan PAN LEO.

Kasut futsal ini merupakan produk original keluaran dari negara Thailand. Saiz yang ditawarkan bermula dari 39 sehingga 43. Kasut ini ringan dan design memang cantik ( ada 8 pilihan warna yang bertukar-tukar musim ). Sesuai digunakan untuk aktiviti sukan dan juga riadah. Bagi sukan futsal pulak, kasut ini sesuai untuk  multi gelanggang dan gripnya memang cantik.

Baiklah, jika ada yang berminat untuk membuat tempahan sila maklumkan kembali kepada pihak admin yang bertugas atau rujuk dekat kedai online milik admin.

Lain-lain pertanyaan yang berkaitan boleh whatsapp / telegram  pihak admin di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Stok kasut futsal yang baru sampai

 

Posted on

Cara Mudah Dan Murah Serta Selamat Untuk Tambah Pendapatan

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Ini adalah projek saya yang terbaru untuk tahun 2012. Cara murah, mudah dan selamat untuk tambah pendapatan. Sama ada aktif atau pun tidak aktif bila sampai masa keuntungan akan tetap dibayar. Macam mana perkara ini boleh terjadi?

Mudah sahaja, semua itu digerakkan oleh mesin automatik yang telah dipasang untuk mengantikan beberapa kelemahan dikalangan para peserta yang mengalami masaalah seperti malu,segan,tidak tahu cara,yang slow,yang mengharap bantuan pihak lain dan sebagainya.Yang sebenarnya semua perkara tadi boleh diubah jika kita mahu untuk berubah.Tetapi untuk mengubah masaalah nagetif tadi menjadi positif ianya memerlukan satu semangat yang kuat dan yang berpanjangan.Jadi bagaimana cara untuk mengatasi masaalah tersebut dengan kaedah lain supaya boleh digantikanya kepada bentuk ganjaran yang berupa wang,duit,pendapatan atau extra income?

Caranya mudah sahaja iaitu dengan mengunakan kemudahan yang saya sediakan ini…

  1. Mesin ini beroperasi secara auto.
  2. Bekerja 24/7 tampa henti kecuali sistem down.
  3. Bagi yang rajin berusaha, 1 ke 2 jam sehari sudah memadai.Kalau tidak mahu buat apa-apa pun tidak ada masaalah.
  4. Tidak perlu spam sana sini untuk cari pelanggan.
  5. Hasil yang diperolehi akan diupdate  melalaui email dan banyak lagi..

Maklumat seterusnya tuan-tuan dan puan-puan boleh rujuk dekat sini SILA KLIK DISINI

Sekian terima kasih dan selamat mencuba