Posted on

Tambah Hasil Jualan Dengan Tip Ringkas Ini

Assalamualaikum,

Bertemu sekali lagi, macam mana nak tambah lagi hasil jualan?

Mungkin tip ini berguna untuk tuan-tuan dan puan-puan. Dekat sini saya hanya akan bawa masuk salah satu darinya sahaja.

Caranya mudah sahaja,

  1. Cuba jual atau tawarkan apa-apa produk yang sentiasa dicari oleh pembeli dan yang sentiasa mempunyai permintaan yang tinggi dipasaran.
  2. Teknik pemasaran sedia ada. ( bahagian penting ) Teknik pemasaran merupakan medium penting untuk menyebar luaskan maklumat berkenaan perniagaan kita. Cuba bayangkan, jika maklumat berkenaan kuih tradisional yang kita jual dapat sampai kepengetahuan manusia yang berada di Malaysia amnya sebanyak 10 juta orang. Dalam 10 juta orang, 5% bertindak untuk membuat tempahan kuih tradisional tersebut. Setiap unit kuih tradisional untungnya RM 0.25 sen, banyak tu untungnya.

Cara ini lebih mudah dan berdasarkan pengalaman saya, cara ini telah berjaya meningkatkan hasil jualan saya sebanyak 200% dari yang sedia ada.

Nak tahu medium pemasaran yang sesuai dan yang jimat kos, sila hubungi pihak admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Posted on

Promosi Produk Dekat FB

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Bertemu sekali lagi, ada produk menarik ? nak cari tempat yang ramai pelanggan suka hanging out dan shopping ?

Salah satu darinya adalah dalam FB ( Facebook / mukabuku ). Sebagai seorang internet marketer, jangan lupa promote dekat FB.Sama ada cara berbayar atau secara percuma..Kalau nak cepat guna cara berbayar..

Ingat tu…kalau nak cari pembeli atau prospek yang ramai sekarang ini dengan cara yang lebih pantas.Carilah dekat FB…

Sekian terima kasih..

Posted on

Jersi Bola Second Ori Dan Super AAA

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Minggu ni jalan-jalan cari produk. Jom tengok apa yang saya jumpa dan rasa macam berkenan saja untuk dipasarkan.

Jersi bola second ori dengan super AAA. Yang bestnya kualiti second ori memang cun habis dan antara kualiti terbaik yang pernah saya jumpa buat masa ini.

Bab harga untuk kualiti yang terbaik ini, jangan dok cerita…hanya yang berminat sahaja akan sanggup bayar..

Contoh Jersi Second Ori

Contoh Jersi Super AAA ( berlambak dekat pasaran )

Untuk peminat yang berhajat untuk dapatkan stok jersi second ori yang terhad ini, sila rujuk di sini : JERSI BOLA SECOND ORI

Sekian terima kasih dan selamat majujaya

Posted on

Khasiat Sabun Gluta Kojic

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Cerita pada kali ini berkaitan dengan sabun gluta kojic

Sabun berwarna oren + putih. Berat dalam 150g dan asal sabun ni dari negara Thailand. Yang datang dari negara Filipina pun ada tetapi stok sabun tersebut saya tak pernah cuba lagi..

[nggallery id=59]

Apa khasiat sabun gluta kojic?. Antaranya adalah:

  1. Mencerah/putihkan kulit
  2. Memudarkan parut
  3. Disarankan untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak.
  4. Membantu masalah jerawat
  5. Membantu masalah jeragat
  6. Merawat stretchmarks
  7. Awet muda
  8. Membantu masalah kesan hitam di bahagian ketiak dan peha.
  9. Kulit lebih licin, mulus
  10. Membantu masalah blackhead/whitehead
  11. Masalah kedut

Note:
sumber rujukan khasiat dan cara guna di ceduk dari mutiarakasih-shop.com. Terima kasih tuan blog dengan info yang disediakan.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Posted on

Koleksi Terbaru Jersi MU

 

As salam, fuhhhh…. lama tak update blog kesayangan ni..

Ini dia koleksi terbaru jersi MU Away yang saya jumpa baru-baru ni. Supplier tu kata stok ada banyak lagi..Bila cek balik ummmm, kualiti memang cun habis.

 

Bab harga jangan cerita la…boleh adjust bagi ngam.

 

Okay, nanti saya update status jersi yang saya beli. Sampai jumpa lagi..

Ini contoh jersi MU yang saya beli saiz S, memang cun dan kualiti kain pun tak boleh nak di pertikaikan sangat..Bab harga jangan dok cerita…kalau minat punya pasai harga tak ada masaalah ..

[nggallery id=58]