Posted on

Kerja Part Time Untuk Anda

Assalamualaikum,

Tak cukup duit dan perlukan kerja sambilan atau kerja part time dengan kadar yang segera. emmm bagaimana caranya?

Emmm, ada internet? smartphone? komputer atau laptop?. Kalau semua tu sudah ada, ini bermakna pencarian anda sudah semakin dekat. Tak perlu pergi interview dan tanya sana-sini untuk dapatkan kerja part time. Dengan semua kemudahan tadi, anda sudah pun boleh memulakan aktiviti kerja part time tersebut.

wpid-DSC_2197.jpg

Bagaimana caranya?

Jadi agen pemasaran dalam dunia internet. Berapa pendapatan yang bakal anda dapat? itu terpulang kepada kepakaran dan kerajinan anda? masa kerja tidak tetap dan ikut mood anda….emmm macam mana best tak? ikut pengalaman saya, paling kurang dalam sebulan boleh dapat antara 1.5k ke 4k +++ juga. Biasanya waktu kerja antara 2 ke 3 jam sahaja..

Kalau tak tau kena laahh tanya….

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Posted on

Rayban Aviator Gred A

Assalamualaikum,

Kenapa bayar lebih? kalau ada yang murah dan berpatutan. Emmm kos penghantaran percuma.

Produk baru dari saya untuk peminat Rayban. Kualiti produk gred A dan stok memang banyak. Harga sememangnya sangat-sangat mampu untuk dimiliki.

DSC_2242

Tempahan melalui online sila rujuk disini: http://niaga24jam.com/extra

Buat masa ini, kos penghantaran masih lagi percuma dan jika ada sebarang pertanyaan sila kemukakan terus kepada pihak admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Posted on

Perniagaan Internet Belum Ada Hasil

Assalamualaikum,

Perniagaan internet hambar dan tidak ada hasil jualan. Emmm apa patut saya buat? nak teruskan atau berputus asa?.

Ada banyak sebab kenapa perniagaan internet tidak berjaya. Cuba cek benda-benda ni……sepertiĀ  produk, harga, platfom yang diguna untuk landing kita punya produk dan cara pemasaran.

wpid-DSC_2167.jpg

Contohnya tshirt taping solid body dekat atas ni, bukan senang nak cari pembeli tshirt ni. Tetapi tshirt macam ni memang ada permintaan yang tinggi dekat pasaran internet. Emm agak-agak macam mana lah caranya nak promote tshirt ni?

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.