Posted on

Aplikasi Percuma Untuk Perniagaan Internet

Assalamualaikum,

Aplikasi  percuma untuk peniaga internet dan memang patut ada.

Whatsapp,Wechat,Viber,Talk dan Line. Hanya perlu ada perkhidmatan internet dan aplikasi ini semua boleh digunakan secara meluas dan percuma sampai cemuih. Selain dari itu aplikasi ini dapat menjimatkan kos pangilan Tel dan juga SMS .

Aplikasi ini sememangnya ada banyak kelebihan dan kegunaan, seperti menghantar gambar, bercakap secara online,menghantar masej dan juga untuk menyimpan data berkenaan pelanggan bagi tujuan pemasaran..dan banyak lagi.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Posted on

Kasut Boots Redwing Pulak

Assalamualaikum semua,

Dua hari lepas jalan-jalan cari produk, akhirnya dapat satu produk ni.

Kasut boots jenama Redwing. Design memang sangat-sangat menarik tetapi kasut ni sesuai untuk golongan berpendapatan sederhana dan juga untuk peminat baru yang mula nak berjinak-jinak dengan kasut jenama Redwing. Mesti ada sebabnya kenapa saya cakap macam tu…nak  tahu kenapa?

Saiz bermula dari 40 hingga 44

Kasut ni stok agak terhad dan untuk status harga masej/whatsapp/wechat/viber dekat saya.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Posted on

Urusniaga FCPO

Assalamualaikum,

Ada duit lebih dan berminat untuk menambah keuntungan sedia ada?

Apa kata cuba try usha FCPO ( Urusniaga Pasaran Hadapan Minyak Sawit ). Produk ini lulus syariah dan pasaran FCPO ni sangat aktif.

68853497

Untuk yang baru nak mula, elok cari ilmu BERKAITAN urusniaga FCPO dan cara baca teknikal analisis dulu. Jangan sampai rugi tahap lantai baru nak sedaq.

1 mata boleh untung atau rugi RM 25 dan dalam satu hari market boleh bergerak sehingga 30 ke 50 mata ++. Fikir-fikirkanlah.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Posted on

Teknik Pemasaran Raja Bomoh Sedunia

Assalamualaikum,

Dalam industri pemasaran tindakkan yang dibuat oleh Raja Bomoh Sedunia memang  cekap kerana cepat dan pantas mengambil peluang yang ada.

Satu dunia sudah tahu apa yang dibuat oleh Raja Bomoh Sedunia. Rasanya tak perlu keluarkan apa-apa kos jika guna teknik semacam ni…..fuhh..bukan senang nak dapat peluang macam ni..

zin

Untuk satu bab lagi yang dibawa oleh Raja Bomoh sedunia, pihak saya tak mau komen apa-apa kerana saya bukan ahli dalam bidang tersebut. Rasanya pihak JAKIM lebih berhak.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya

Posted on

Sewa Homestay Sekitar Kedah Dan Perlis

Assalamualaikum tuan/puan,

Bertemu sekali lagi dan kalau nak cari homestay sekitar negeri Kedah dan Perlis boleh laa singgah di laman web saya yang satu ni niaga24jam.com/homestay.

Saya minta maaf banyak-banyak kerana laman web tersebut baru saja disiapkan dan data berkenaan homestay pun tak banyak lagi dan  akan dimuat naik secara berperingkat-peringkat di masa akan datang dan harap bersabar.

BannerHomestay

Mana-mana pemilik homesatay sekitar Negeri Kedah dan Perlis yang berhajat untuk mempromosikan homestay yang ada kepada umum juga akan diberi keutamaan. Maklumat lanjut berkaitan penyenaraian homestay, sila hubungi pihak admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.