Posted on

Pembekal Cari Pembeli

Assalamualaikum,

Dekat sini pihak admin telah sediakan satu ruangan khusus untuk pembekal kecil membuat marketing secara percuma.

Untuk pembekal saja noooooo, kalau nak promosi secara runcit sila guna platfom lain seperti fb,mudah,lelong.com,ebay,blogspot atau yang lain-lainya.

think-outside-the-box-3

Ingat tu! jika anda pembekal, di persilakan untuk mengunakanya seberapa lama yang anda suka. Buat masa ini, masih lagi percuma dan untuk yang akan datang belum dapat dipastikan lagi.

URL : Nak buat promosi, klik saja dekat sini

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

 

Posted on

Kasut Lelaki Status Baru Keluar Kedai

Assalamualaikum,

Last minit untuk bulan ini, kasut sandal lelaki ketegori harga bajet dan mampu milik.

Pihak admin bawa masuk kasut-kasut ni semua untuk pelanggan yang ada bajet kecik dan nak cari yang ada kualiti. Bab jenama kalau ada itu kira sebagai bonus. Apa yang pihak admin titik beratkan adalah kualiti dan harga yang berpatutan.

Kasut Sandal Dr Marten..harga mahai sikit RM 150 sekali pos laju
Kasut Sandal Dr Marten..harga mahai sikit RM 150 sekali pos laju

Ada 2 patern kasut yang sempat admin bawa masuk kali ini dan bagi yang berminat boleh lah usha-usha mana yang patut dan jika ada sebarang pertanyaan sila berhubung terus dengan pihak admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Posted on

Kasut Clarks Baru Keluar Kedai

Assalamualaikum,

Kasut ini ada banyak saiz dan stok banyak lagi. Harga runcit baru keluar kedai RM 60 dan tidak termasuk kos pos.

Untuk peniaga yang ingin memborong, sila hubungi pihak admin yang bertugas dan kita bincang bab harga borong terbaik.

Kasut Sandal Clerk. RM 60 sekali pos laju
Kasut Sandal Clarks. RM 60 sekali pos laju

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Posted on

Siap Sudah Skyjanc.com

Assalamualaikum,

Satu lagi laman web jual jersi dan seangkatan denganya telah berjaya disiapkan.

Konsep yang di pasang adalah ringkas, mesra pengguna,SEO dan lengkap dengan ciri-ciri keselamatan. Selain dari itu blog ini juga telah dipasang dengan sistem kedai online ringkas untuk memudahkan pemilik blog menambah pendapatan.

skyjanc.com

Berapa kosnya?

Domain + server + upah, hanya RM 350 sahaja. Jika semua berjalan lancar 2 hari dah boleh siap.

Rujuk disini untuk testing: http://skyjanc.com

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Posted on

5 Bintang Gemerlapan Untuk Altel

Assalamualaikum,

Alhamdulillah dan terima kasih, Altel memang terbaik. Yang paling best pekhidmatan internet memang laju ( kawasan ceruk kampung ).

Beli satu simpack dapat pulak hadiah 1 simpack free ( rasanya bukan semua dapat kot ). Apa nak dikata, admin memang dok tunggu-tunggu perkhidmatan yang macam ni sejak dari dulu lagi dan cara bisnes lagu ni laa yang pengguna dok cari.

wpid-dsc_2729.jpg

Pihak admin niaga24jam.com berharap perkhidmatan terbaik ini dapat dikekalkan dan tahniah sekali lagi.

Sekian terima kasih