Safety Boot Cap Sayap Merah

Assalamualaikum,

Saiz yang ada 44 sehingga 40 sahaja. Cap sayap merah dan ada besi dekat depan kasut. ( nama pun safety boot )

Harga kasut ni admin nak bagi less 45%. Design 8249 kalau tak silap dan ada 2 pasang sahaja lagi. Termasuk koleksi admin kira 3 pasang semuanya. Kasut cap sayap merah ni memang terhad sangat-sangat. Macam mana laa agaknya kasut cap sayap merah ni?..emmmmm.

Jika berminat dengan kasut boot yang macam ini, sila hubungi pihak admin yang bertugas sebelum kehabisan stok.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Kasut Futsal Murah

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kasut futsal ini original dan harganya memang murah. Jenama kasut LEO.

Kasut futsal ini hanya boleh didapati dengan mudah melalui online sahaja. Biasanya, kalau dekat kedai biasa memang susah nak dapat kasut macam ini ( kasut kurang glamour ). Tapak getah dan sesuai untuk main atas rumput karpet dan juga lantai semen. Saiz bermula dari 45/44/43/42/41/40 hingga 39/38/37/36.

Buat masa ini, harga kasut sepasang RM 45 termasuk kos pos laju. Kasut ini juga sesuai untuk berbagai aktiviti sukan lain seperti badminton, jogging dan riadah.Memang tidak rugi jika memilikinya.

Untuk  tempahan secara borong dan pertanyaan yang berkitan sila whatsapp / telegram / viber / call / sms pihak admin di talian 011 3222 9401.

Tempahan secara online sila rujuk di sini: niaga24jam.com/hangouts

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

Iklan Sekali Tetapi Untung Banyak Kali

Assalamualaikum,

Kalau dapat pakej iklan yang macam ini memang terbaik laa. Jimat kos dan ROI pun tinggi.

Kes yang macam ini biasanya dimiliki oleh blogger atau pemilik laman web. Biasanya usia setiap artikal yang telah diterbitkan akan bertahan di dalam dunia internet untuk tempoh masa yang lama selagi ianya tidak dipadam. Manfaat besar dari kelebihan ini biasanya untuk artikal yang mempunyai unsur atau kepentingan kepada sesuatu jenis perniagaan yang dijalankan.

Cuba bayangkan, keluar modal untuk terbitkan iklan sebegini sekali sahaja tetapi penampilan boleh mencecah jutaan kali.  Dalam jutaan kali itu mungkin beribu-ribu kali mendapat tempahan. Emmm macam tu lah hasilnya. Mengikut pengalaman admin, promosi produk 4 tahun yang lalu masih lagi mendapat tempahan sehingga kehari ini. Memang menguntungkan.

Tetapi cara ini terhad kepada blog atau laman web yang memiliki SEO terbaik sahaja.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.