Posted on

Pemutih Gigi Rasyan

Assalamualaikum,

Pemutih gigi jenama Rasyan keluaran Syarikat ISME. Sesiapa yang berhajat untuk memutihkan gigi, elok cuba produk ini terlebih dahulu.

Buat masa ini pihak admin hanya supply untuk pemborong dan peniaga sahaja. Min order 10 kotak besar ( 25g x12 unit  ) dan harga serendah RM6 ikut kuantiti dan harga tidak termasuk kos penghantaran.

Sebarang tempahan dan pertanyaan yang berkaitan sila kemukakan kepada pihak admin yang bertugas. Sila whatsapp / wechat / telegram / viber / line atau call di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Isme Herbal Clove Toothpaste

Posted on

Kasut Futsal Breaker Kingcobra

Assalamualaikum,

Stok baru terima dari supplier kasut futsal. Kasut jenama Breaker kingcobra.

Buat masa ini, hanya 3 design ini sahaja yang diterima oleh pihak admin. Harga termasuk kos pos RM 210. Sila rujuk dibawah untuk gambaran yang lebih jelas. Tengok-tengok dulu, jika berkenan sila hubungi pihak admin. Saiz bermula dari 38 sehingga 44.

Sebarang tempahan dan pertanyaan yang berkaitan sila kemukakan kepada pihak admin yang bertugas. Sila whatsapp / wechat / telegram / viber / line atau call di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Stok baru terima. Kasut Futsal Breaker Kingcobra.
Stok baru terima. Kasut Futsal Breaker Kingcobra.
Posted on

Tukang Jahit Baju Kurung

Assalamualaikum dan salam hormat,

Tukang jahit yang disyorkan oleh pihak admin pada kali ini.

Hasil kerjanya berkualiti, kemas dan berpengalaman di dalam bidang jahitan ( tidak perlu bimbang bab kualiti ). Perkhidmatan ini dibuka secara khusus untuk kemudahan peminat-peminat baju kurung dan baju fesyen sahaja. Setiap tempahan mengikut keperluan saiz, design dan warna mengikut citarasa masing-masing. Jaminan yang diberikan adalah, setiap tempahan dibuat adalah SEDAP PAKAI, KEMAS dan BERKUALITI. Bagaimana pulak dengan harga?.

Harga tempahan bergantung kepada kos bahan-bahan yang ingin digunapakai ( kalau kain sendiri lagi mudah ). Manakala kos upahnya, sila rujuk dibawah;

  1. Baju kurung pesak RM 30
  2. Baju kurung moden RM 35
  3. Baju kurung Pahang RM 35
  4. Jubah biasa dan lain-lain jubah, harga bermula dari RM 30 sehingga RM 45 ( tidak termasuk harga aksesori tambahan )
  5. Untuk lain-lain tempahan sila hubungi pihak admin untuk maklumat seterusnya.

Di mana lokasinya?:

Kodiang, Kedah. ( pelanggan online boleh berurusan melalui whatsapp/telegram/wechat dan POS MALAYSIA ( hantar barang guna pos ).

Jaminan

Setiap tempahan dijamin sedap pakai dan mengikut kehendak pelanggan ( semasa membuat tempahan ).

Sebarang tempahan dan pertanyaan yang berkaitan sila kemukakan kepada pihak admin yang bertugas. Sila whatsapp / wechat / telegram /viber / line atau call di talian 011 3222 9401. Harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Posted on

Ubat Kurus Online

Assalamualaikum dan salam hormat,

Beberapa senarai ubat, sabun, kapsul dan krim sapu untuk menguruskan dan slimming kan badan-badan yang dah montok dan semua produk ini boleh didapati dengan begitu mudah dipasaran internet tetapi ( bukan jaminan 100% berkesan ).

Buat masa ini, pihak admin masih lagi terikat dengan lipo 9 / lipo 8 ( puasa pulak ) untuk membantu menurunkan berat badan dan membakar lemak berlebihan terutamanya dibahagian perut. Masih banyak lagi produk-produk lain dan yang terbaru dan berkesan untuk menurunkan berat badan ini sebenarnya…………..cumanya kena rajin baca testimoni dan cari dalam internet sumber-sumbernya. Sebahagian darinya yang admin dah jumpa, ada tersenarai di dalam blog ini dan yang dah kena silang tu………..tandanya sudah tidak valid lagi. Yang penting pastikan yang original!.

Semua produk dari luar negara

  1. Lipo 9 / Lipo 8 – kapsul
  2. Slim Express – kapsul
  3. Advanced Slim
  4. Be-Fit Garcinia Cambogia – Kapsul ( bahan asalnya asam keping )
  5. Larome – slimming serum
  6. Mymi Wonder Patch – pelekat
  7. Paridah Beauty Spray – botol spray
  8. Dr Johnson – krim sapu ( bahang panasnya terasa hampir 24 jam lamanya )
  9. Slimming Soap USA – sabun ( heee….heeee tak pernah cuba tapi tinggi permintaanya )
  10. Dan banyak lagi

Bagi yang ada masaalah lemak berlebihan, perut buncit yang sudah terlebih ke depan, masaalah perut kotak 6 yang semakin ghaib boleh laaaaaa cuba produk-produk di atas tadi. Antaranya advance slim, be-fit dan lipo 8 atau lipo 9 dan lain-lain produk yang tersenarai.

Nak tahu apa stok ubat kurus yang boleh didapati daripada pihak admin, anda boleh  whatsapp / telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Yang terbaik sekali untuk maintain slim adalah daily workout.

Posted on

Sistem Pendidikan Holistik Sepadu

Assalamualaikum,

Inilah sistem pendidikan yang sepatutnya anak-anak Malaysia dapat. Sistem pendidikan yang dapat membentuk peribadi manusia menjadi insan yang bertakwa dan cermerlang.

Bagi yang belum pernah ambil tahu tentang kelebihan sistem pendidikan holistik sepadu. Pihak admin syorkan anda luangkan sedikit masa yang ada untuk ambil tahu tentang sistem pendidikan holistik sepadu. Buat masa ini di Malaysia, Sekolah Pendidikan Islam ADNI, KL sahaja yang dapat dikesan ada menawarkan sistem pendidikan sebegini dan yang terbaru Sekolah Pendidikan Maahad Al-Fateh bertempat di Kodiang, Kedah. Satu-satunya sekolah yang mengguna pakai sistem pendidikan holistik sepadu dan yang setanding dengan ADNI ( kelebihan untuk pelajar dan ibu-bapa di sebelah Utara ).

Jika kita sanggup membayar RM 650 ++ sebulan untuk kereta, motorsikal dan aksesori yang value nya menurun setiap tahun. Apa lah sangat jika hendak dibandingkan jika melabur untuk pendidikan anak-anak. Jika anda selaku waris bagi anak-anak lepasan UPSR, PRA SEKOLAH dan PERINGKAT MENENGAH yang mana berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan sistem pendidikan holistik sepadu ini sila hubungi:

Pihak Pengurusan Maahad Pendidikan Al-Fateh

En Zaki ( +6019 470 9907 )

Atau boleh hubungi pihak admin yang bertugas menggunakan whatsapp/viber/telegram/line/call di talian +6019 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

DSC_3279