Posted on

Garcinia Cambogia Produk Alternatif Untuk Kurus

Assalamualaikum dan salam hormat,

Nak kurus bang……….baju slim fit sudah tak muat. Apa kata, cuba produk berasaskan garcinia cambogia ( buah asam keping ) pulak.

Produk ini lulus GMP, HALAL dan HACPP. Digunakan secara meluas sebagai agen penurunan berat badan yang sangat efektif buat masa ini. Salah satu darinya adalah be-fit garcinia cambogia.

Antara khasiat produk ini adalah:

  1. Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
  2. Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
  3. Mengurangkan nafsu untuk makan
  4. Menaikkan kadar metabolisma dan pembakaran kalori
  5. Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
  6. Membakar lemak berlebihan dengan pantas
  7. Mengawal berat badan dengan mudah
  8. Tiada kesan sampingan yang negatif
  9. Menambahkan tenaga

Cara pengambilan:

Makan 2 atau 3 biji sehari sebelum tidur dan sila pastikan anda meminum air yang banyak setiap hari.

Kesanya bagaimana?

Mampu menurunkan berat badan sehingga 3 ke 5 kg dalam sebulan.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan atau ingin membuat tempahan sila hubungi pihak admin yang bertugas menggunakan whatsapp/telegram/wechat/call di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Posted on

Produk Garcinia Cambogia Di Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Risau sebab berat badan makin bertambah?. Apa kata anda cuba produk yang berasaskan dari bahan alami iaitu garcinia cambogia.

Ianya lulus GMP, HALAL dan HACPP. Harga pulak memang sangat-sangat berpatutan dan mampu milik. Nama produk ini Be-Fit Slimming / Senna – Garcinia Cambogia ( produk antarabangsa ) dalam sebotol ada 60 biji dan tak perlu diet yang bukan-bukan.

Antara khasiat produk ini adalah:

  1. Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
  2. Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
  3. Mengurangkan nafsu untuk makan
  4. Menaikkan kadar metabolisma dan pembakaran kalori
  5. Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
  6. Membakar lemak berlebihan dengan pantas
  7. Mengawal berat badan dengan mudah
  8. Tiada kesan sampingan yang negatif
  9. Menambahkan tenaga

Cara pengambilan:

Makan 2 atau 3 biji sehari sebelum tidur dan sila pastikan anda meminum air 2 ke 3 liter sehari.

Bagaimana untuk membuat tempahan?.

Tempahan melalui online sila klik di sini Be-Fit Garcinia Cambogia.

Atau jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram / ke talian +6011 3222 9401 dan boleh juga tinggalkan komen anda di bawah.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Be Fit Garcinia Cambogia
Be Fit Garcinia Cambogia

 

Posted on

Be-Fit Garcinia Cambogia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Risau sebab berat badan makin bertambah? dan ingin kembali langsing seperti dulu-dulu. Apa kata anda cuba produk ini. Ianya lulus GMP, HALAL dan HACPP.

Nama produk ini Be-Fit Slimming / Senna – Garcinia Cambogia ( produk antarabangsa ) dalam sebotol ada 60 biji dan tak perlu diet yang bukan-bukan. Harga pulak memang sangat-sangat berpatutan dan mampu milik.

Antara khasiat produk ini adalah:

  1. Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
  2. Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
  3. Mengurangkan nafsu untuk makan
  4. Menaikkan kadar metabolisma dan pembakaran kalori
  5. Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
  6. Membakar lemak berlebihan dengan pantas
  7. Mengawal berat badan dengan mudah
  8. Tiada kesan sampingan yang negatif
  9. Menambahkan tenaga

Cara pengambilan:

Makan 2 atau 3 biji sehari sebelum tidur dan sila pastikan anda meminum air 2 ke 3 liter sehari.

Bagaimana untuk membuat tempahan?.

Tempahan melalui online sila klik di sini Be-Fit Garcinia Cambogia.

Atau jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram / viber / wechat / SMS ke +6011 3222 9401 dan boleh juga tinggalkan komen anda di bawah.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Be Fit
Be Fit

Bagaimana garcinia cambogia berfungsi?

 

Posted on

Borong kasut sukan, boot dan beg bundle original

Assalamualaikum dan salam hormat,

Lambat kena tinggai, macam tu lah lagaknya kalau terlibat dalam bidang perniagaan. Otak kena ligat dan cepat rebut peluang yang ada.

Barang laku keras edisi pertengahan tahun 2015, antaranya kasut sukan leo, asia sport, converse, vans, boot tetikal jenama delta, 511, magnum, red wing, dr martens dan beg bundle original.

Status kasut semuanya baru dan stok kasut kebanyakannya dibawa dari negara Thailand dan Vietnam ( stok dari China tak ambil ). Harga bermula dari RM 22.50 sehingga RM 300 sepasang dan minimum untuk aktiviti borong 5 pasang ke atas. Kualiti kasut 10/10 dan margin keuntungan dianggarkan 20% ke 80% dari harga borong sedia ada (keuntungan runcit ikut kretiviti peniaga ).  Untuk beg bundle sila hubungi pihak admin( kualiti 8/10 ).

Jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Posted on

Kasut Sukan Versi Bob Marley

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ada seorang buyer order kasut leo, katanya nak order kasut Bob Marley. Pulak dah….

Emmm, puas juga pihak admin memikirkanya. Macam mana rupa kasut tersebut? rupa-rupanya kasut leo yang pihak admin tengah jual tu laa ( miss information ). Nak tengok macam mana rupa kasut tersebut?, sila tengok dekat bawah.

Harga sepasang: RM45
Kos penghantaran: Percuma
Status kasut: Baru dan ready stock
Kualiti kasut: 10/10 ( tiada tandinganya )

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Kasut sukan leo, versi Bob Marley
Kasut sukan leo, versi Bob Marley

Layan Bob Marley Seround, lambat kena tinggai.