Modal RM 500 Sahaja

Assalamualaikum dan salam hormat,

Baru nak mula berniaga tetapi modal tak banyak. Nak berniaga barang apa?.

Cuba try produk ini, kasut sukan pelbagai guna dan spring kasut. Modal permulaan RM 500 sahaja. Apakah kelebihan berniaga 2 barang ni?.

  1. Produk tak ada expire date.
  2. Kasut original, tahan lasak, design cantik dan sesuai untuk lelaki dan perempuan.
  3. Boleh masuk kawasan pasar malam atau market internet.
  4. Stok berlambak dan untuk kasut margin untung sepasang dekat-dekat RM 20 dan spring kasut pulak sepasang RM 7 ke RM 8 macam tu ( kalau berniaga style hyper market ambil untung sikit konon nak bagi cepat habis, lebih baik tak payah berniaga ).

Bantuan marketing untuk perniagaan online disediakan jika perlu.

Jika berminat untuk mencuba nasib, sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/S: lambat kena tinggai.

Ada Masalah Dengan Jerawat Atau Bintik Hitam?

blackhead

Assalamualaikum dan salam hormat,

Jika ada, boleh cuba produk ini. Nama produk ini ubat resdung kampung, produk original dan tak ada dikedai-kedai biasa dan farmasi berdekatan dengan tempat anda.

Alkisahnya, admin makan ubat ini untuk merawat, melawan dan mengurangkan risiko dari kuman resdung yang sedang bermaharajalela di dalam badan admin. Bila diperhatikan secara serius, jerawat, blackheads dan whiteheads juga turut hilang sikit demi sedikit. Produk ini pihak admin sarankan penggunaanya kerana pihak admin sudah try dan sudah tengok hasilnya ( sekadar perkongsian maklumat berguna ). Tiada paksaan untuk mencuba.

Nak cuba produk yang sama?, sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Lambat penyakit tak lega!.