Posted on

Cara Menghilangkan Bintik Hitam Dan Putih Di Muka

Assalamualaikum dan salam hormat,

Boleh picit dengan jari kuat-kuat atau guna pelekat getah yang ada di farmasi. Itulah cara mudah dan menjimatkan untuk buang 2 benda tersebut.

Admin telan pil resdung, alhamdulillah masalah selesai. Tempoh tindakbalas 2 minggu sebelum betul-betul bersih. Modal yang diperlukan RM65.50 sahaja.  Pil yang admin makan tu sebenarnya untuk lawan kuman resdung dari dalam badan dan tak tahu pulak  ianya berkesan untuk masalah bintik hitam dan bintik putih dekat muka. Lebih kurang 3 minggu baru terperasan jerawat  dan bintik hitam dan putih..banyak yang sudah hilang.

Benda ini kalau tak ambil peduli, dia akan mai balik. Mungkin berpunca dari kuman resdung kot?…admin pun tidak pasti sangat bab ini.

Nak cuba produk yang sama, sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Proses memburu kuman resdung dari dalam.
Proses memburu kuman resdung dari dalam.

 

Posted on

Bintik Hitam Dan Bintik Putih Di Muka

Assalamualaikum dan salam hormat,

Dua benda ini selalu lepak dan banyaknya ada dekat atas batang hidung, bawah bibir mulut dan dekat bahagian pipi. Kalau yang hitam tu tanda otai punya produk dan bintik putih ni generasi baru.

Bagaimana cara untuk menghilangkan dua makhluk ini?. Ada banyak cara yang sebenarnya. Yang paling senang adalah:

  1. Picit dengan jari sampai keluar.
  2. Guna besi berlubang dibahagian hujung untuk tekan dua mahkluk ini supaya keluar.
  3. Guna pelekat getah hitam seperti jenama black mask.
  4. Telan pil.

Cara admin adalah telan pil resdung. Kenapa perlu telan pil resdung admin?. Begini kisahnya, dua bulan yang lepas admin ada ambil produk resdung iaitu ubat resdung kampung ( produk ini hanya ada di tempat admin sahaja ) tujuanya untuk menghilangkan masalah gatai-gatai pada muka, kerap bersin waktu pagi dan masalah kelemumur. Setelah di perhatikan betul-betul baru admin terperasan bintik hitam dan bintik putih pun hilang juga. Bukan itu sahaja, jerawat pun turut hilang. Pada pandangan admin, dua mahkluk tersebut adalah agen yang berpunca dari kuman resdung dan yang telah bersarang lama di dalam badan kita.

Rasanya ubat resdung jenama lain pun ada fungsi yang sama. Nak tahu berkesan atau tidak kena la cuba. Untuk teknik free, picit saja dengan jari setiap hari.

Nak try ubat resdung kampung yang sama, sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

INI UBAT RESDUNG KAMPUNG YANG ADMIN GUNA

Proses memburu kuman resdung dari dalam.
Proses memburu kuman resdung dari dalam.
Posted on

Google Blackhead Dan Whitehead Remover

Assalamualaikum dan salam hormat,

Biar robot google pening sikit, tajuk mix dengan nama dia. Tak gaduh picit, penyet setiap hari  dan guna pelekat segala bagai nak buang dua makhluk tu.

Punca dia penyakit resdung, ada ibu resdung dalam badan saja dua makhluk tu pun akan wujud dan itu petanda awal kuman resdung sedang beroperasi. Macam mana admin boleh tau?…..emmm senang saja..punca dia admin telan pil untuk lawan kuman resdung…dari dalam badan. Selang lebih kurang 2 minggu macam tu, baru terperasan jerawat dan bintik hitam dan bintik putih dekat atas batang hidung macam dah kurang…..sedikit demi sedikit….kalau picit kuat-kuat dia keluar juga ( makhluk ni tak boleh habis punya sebab terpengaruh dengan corak kehidupan kita yang terdedah dengan segala bagai kuman, habuk dan makanan yang berbagai citarasa ).

Admin telan ubat resdung kampung. Dekat kedai-kedai tak payah cari ubat yang admin makan ni, memang tak ada. Produk ini limited edition untuk kawasan sekitar dan berdekatan dengan tempat admin sahaja. Emm……..jangan buat pening, jika ambil ubat resdung lain pun okay rasanya ( yang menjadi la ).

Nak try ubat yang sama, sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Proses memburu kuman resdung dari dalam.
Proses memburu kuman resdung dari dalam.

Ini adalah contoh blackhead

Posted on

Serang Kuman Resdung

Proses memburu kuman resdung dari dalam.
Proses memburu kuman resdung dari dalam.

Assalamualaikum dan salam hormat,

60% hingga 65% orang Malaysia, ada dan mengalami masalah resdung. Anda mungkin salah seorang darinya.

Jika anda rasa ada:

  1. Gatai-gatai pada muka dan telinga.
  2. Kerap bersin waktu pagi.
  3. Jerawat banyak dan payah nak hilang.
  4. Kulit kering dan berkeruping dibahagian bawah kelopak mata dan kening.
  5. Kelemumur banyak dan payah nak hilang walaupun sudah mencuba berbagai jenis shampoo.

Itu tandanya di dalam badan anda sudah ada kuman resdung yang sedang beroperasi. Jadi apa yang perlu dibuat?. kena rawat dengan segera sebelum merebak dan menjadi lebih parah.

Ada banyak cara mengatasinya dan diantaranya telan pil, guna asap dari rokok resdung tradisional, pembedahan ( tahap kritikal ) dan banyak cara lagi yang sebenarnya. Yang penting kena cuba salah satu darinya. Jika ikut cara admin adalah telan pil atau kapsul, admin guna ubat resdung kampung ( tengah guna sekarang ini ). Produk ini memang tidak terdapat di mana-mana farmasi atau mana-mana kedai ubat berdekatan dengan tempat anda kerana produk ini hanya ada di tempat admin sahaja.

Alhamdulillah, kesanya cukup memuaskan dan:

  1. Masalah kelemumur yang degil sudah selesai dan rambut gugur pun sudah berkurangan.
  2. Kulit kering, mati dan berkeruping di bawah mata tepi hidung dan kening sudah hilang ( jika ada, ini tanda resdung akan masuk tahap kritikal ).
  3. Hidung tersumbat dan berbau busuk pun sudah pulih.
  4. Jerawat pun hilang ( baru admin perasan, punca jerawat salah satunya dari resdung ).
  5. Dan yang paling best makan tak gaduh pantang ( boleh belasah ikut selera, jika dulu jangan harap ).

Sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Posted on

Orang Melayu Kena Kuasai Ilmu

Stok Kasut Boot Bulan 8/2015

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk tatapan rakan sebangsa dengan admin iaitu Bangsa Melayu. Cari ilmu, kuasai ilmu dan berkongsi ilmu yang diperolehi sebanyak mungkin.

Dengan ilmu darjat sesuatu bangsa akan diangkat oleh ALLAH swt. Insyaallah bukan setakat Malaysia ini sahaja yang boleh dikuasai, hatta Dunia ini juga kita mampu untuk mengusainya.

Kena tamak dalam menuntut ilmu…………………dan kena guna ilmu yang dikuasai…..hasilnya nanti kongsi bersama-sama.

Sekian terima kasih dan selamat berjuang.