Posted on

Khemah Pasang Siap

Assalamualaikum dan salam hormat,

khemah pasang siap ni tidak perlu dan guna kerangka besi semua.  Memang mudah dan mesra pengguna.

Khemah ini senang untuk dipasang dan senang untuk disimpan. Sesuai untuk kegunaan kaki pancing dan juga aktiviti perkhemahan keluarga yang ringkas-ringkas. Kapasiti boleh muat 4 orang dan warna celoreng.

Untuk tempahan, sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat bergumbira.

Harga RM 70
Harga RM 70
Posted on

Bajet Homestay Sekitar Lumut Perak

Assalamualaikum dan salam hormat,

Homestay berdekatan dengan TLDM, Pulau Pangkok, Jeti Lumut, IKM Lumut, Teluk Batik dan Marina Cove.

Harga RM 200 sehari/semalam dan kemudahan asas yang disediakan adalah cukup lengkap. Untuk maklumat tambahan, homestay ini khusus untuk keluarga islam sahaja.

Untuk tempahan sila hubungi:

Fiza – 017-5336313/0165498900 / Azzan – 012-5335313 / Kelsum – 013-5985929

Sekian terima kasih dan selamat bercuti.

Peta ke lokasi

Posted on

Rakyat Malaysia Ramai Yang Obesiti

Assalamualaikum dan salam hormat,

Maklumat dapat dari internet ada menyatakan bahawa hampir 5.3 juta rakyat Malaysia adalah pemilik obesiti.

Admin cuma terlebih berat sahaja dan bukan dikalangan pemilik obesiti. Patut pun dalam setahun dua ni, ramai yang order kapsul untuk kuruskan badan dekat admin iaitu lipo 9 dan garcinia cambogia. Sama ada berkesan atau tidak, itu pihak admin tak pasti la pulak. Jika untuk maintain berat badan okay laa.  Ada cara lain ka untuk turunkan berat badan?…ada.

Bila jadi pemilik obesiti. Jadinya kena beringat sama, sakit jantung , kencing manis dan darah tinggi selalu serang golongan obesiti. Admin amalkan teknik yang serupa ini,

  1. Tidak bersarapan pagi, waktu makanya waktu tengah hari sahaja ( bedal banyak pun tak apa ).
  2. Air minum bagi banyak.
  3. Malam tak makan makanan berat-berat seperti nasi atau makanan segera.
  4. Sebelum tidur kadang-kadang admin telan juga kapsul garcinia cambogia 2 atau 3 biji.
  5. Kalau rajin boleh jogging / buat kerja yang boleh membakar lemak di sebelah pagi sebelum makan tengah hari.

Nak order garcinia cambogia atau lipo 9, sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Tempahan secara online, sila rujuk dekat sini

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Lambat kena tinggai! dan cara aplikasikannya, sila rujuk cerita di atas.

Posted on

Kasut Boot Underground, Salomon Dan Khemah Pasang Siap

Assalamualaikum dan salam hormat,

Semalam punya cerita, selam p selam mai dapat lah 3 produk yang menarik ni dan pihak admin rasa ada peminatnya dekat sini.

Kasut boot underground tu dekat Malaysia admin tau payah nak dapat dan tak banyak yang jual, kepala depan ada besi kasut tu. Yang admin blurr sikit, bab skru yang ada dekat  bawah tapak kasut tu ( motif yang tidak diketahui ). Kasut Salomon untuk kaki trecking pun supplier bawa masuk juga tetapi saiz yang sampai semua besar-besar belaka. Emmmmmm khemah pasang siap tu pulak untuk kaki pancing dan geng yang suka aktiviti jungle trecking dan camping.  Tak payah dah pasang kerangka besi segala bagai….Buka saja khemah ni, dia akan bidas sendiri lepas tu adjust sikit-sikit bagi elok. Nak simpan pun senang khemah ni….tak sampai 2 minit dah boleh siap…….apa macam………………..berminat?.

Semua barang-barang ini ketegori limited dan ready stok.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Lambat kena tinggai!.

Harga dia agak mengetarkan jiwa. Boot ni ada besi dekat depan dan limited stok.
Harga dia agak mengetarkan jiwa. Boot ni ada besi dekat depan dan limited stok.

 

Posted on

Bukit Permata Homestay Lumut Perak

IMG-20151102-WA0015 - Copy

Assalamualaikum dan salam hormat,

Lokasi homestay berdekatan pengkalan TLDM, Pulau Pangkok, Jeti Lumut, IKM Lumut, UNIKL MIMET, Teluk Batik, Marina Cove dan Marina Island. Harga per day/night RM 200 sahaja.

Kemudahan asas & info tambahan

1 UNIT 3 BILIK TIDUR
LEVEL 6 BERSEBELAHAN LIFT
BLOK I, APARTMENT BUKIT PERMATA, LUMUT PERAK.

Apartment kami mempunyai keistimewaan dan dilengkapi kemudahan-kemudahan berikut serta sesuai untuk keluarga yang ramai.

  1. 3 bilik lengkap (bilik utama-aircond)
  2. 2 bilik air
  3. Kipas angin di setiap ruang
  4. Ruang tamu ( set sofa + Tv Astro )
  5. Ruang makan
  6. Dapur masak + Dinner set
  7. Peti ais
  8. Rice cooker
  9. Kettle
  10. Iron + iron board
  11. Sejadah + telekung sembahyang
  12. Berdekatan dengan Restoran, Kedai runcit dan Kedai Dobi
  13. Ada swimming pool, playground, jogging track, 24 hour security, balcony / patio dan cable TV.

Lokasi menarik yang berdekatan

  1. Dan yang paling menarik ialah berhampiran dengan Teluk Batik, Marina Cove, Marina Island, Pengkalan TLDM, Jetty Lumut, Mc D, KFC serta Pasaraya AEON, Billion, Giant & Tesco.
  2. 10 -15minit ke IKM Lumut, UNIKL MIMET.

Maklumat penting

Kami menyediakan kemudahan penginapan untuk MUSLIM SAHAJA.

Harga

Kadar Sewa Harian RM200 ( harga boleh runding ). Deposit 50% dan bagi yang berminat untuk menyewa secara kekal……….juga dialu-alukan.

Untuk tempahan sila hubungi:

Fiza – 017-5336313/0165498900 / Azzan – 012-5335313 / Kelsum – 013-5985929

Sekian terima kasih dan selamat bercuti.

Lokasi