Green Angelica Hair Removal

Hair removal

Yes! I’M ALWAYS REMEMBER YOU

Assalamualaikum dan salam hormat,

Pihak admin merupakan salah satu daripada agen rasmi yang dilantik secara sah bagi pihak  syarikat Green Angelica Malaysia ( cover untuk kawasan utara ).

Produk pertama yang laku keras dan tinggi permintaan sekali adalah Green Angelica Hair Removal. Harga promosi buat masa ini RM170 dan kos penghantaran adalah percuma. Apa yang bestnya produk ini?.

Produk ini selalu dicari oleh wanita dan lelaki yang ingin menghilangkan bulu di ketiak, kaki, tangan dan bulu-bulu lain di badan.

INGAT TU! BULU DI KETIAK DAPAT MEROSAKKAN PENAMPILAN ANDA.

Ini adalah rahsia di sebalik rahsia untuk menanggalkan bulu secara cepat, selamat , tidak sakit dan ianya “permanent”.

Ini la satu-satunya penanggal bulu cecair yang bertindak dengan efektif menembusi sampai ke folikel rambut. Produk penanggal bulu kaki, penanggal bulu tangan, penanggal bulu ketiak yang sudah terbukti berkesan & selamat tanpa kesan sampingan.

Fungsi Utama Penanggal Bulu Green Angelica :

  1. Menanggalkan Bulu Kaki dengan Cepat & Tidak Sakit.
  2. Menanggalkan Bulu Ketiak
  3. Menanggalkan Bulu Tangan
  4. Mencegah Tumbuhnya Bulu
  5. Mematikan Akar Bulu
  6. Menanggalkan Bulu Secara Tetap

Untuk kesan yang mantap, sila pastikan ianya dipakai mengikut aturan yang telah ditetapkan oleh pihak pengeluar. Sila rujuk ruangan tempahan untuk etika penggunaan yang betul ( sangat penting )

Untuk Pertanyaan, Sila Whatsapp/Telegram/SMS pihak admin di talian:

  1. +601132229401 ( PERAK, KEDAH, P.PINANG & PERLIS )
  2. +6019-2163850 (SELANGOR, KL, PUTRAJAYA, N.SEMBILAN, MELAKA, JOHOR, PAHANG, KELANTAN & TERENGGANU )

 

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Stok Backpack Harga Berpatutan Di Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Nak dapat duit dan income lebih boleh baca cerita ini. Kami ada stok SEBALIKNYA tuan/puan ada skill yang power dan minat. Cantum kedua-duanya, maka luas lah rezeki kita.

Sayangnya…….kalau kita tak pecah dan belahkan pasaran yang ada dekat Malaysia ni. Dengan kuasa beli rakyat Malaysia yang tinggi, tuan/puan dengan senang hati dan secara santai boleh saja menjadi peniaga yang berjaya.

Tak tahu bab marketing?, itu perkara kecik. Marketing adalah kepakaran kami..( BOLEH TUNJUK AJAQ, JIKA MAU ) dan jika kami boleh jual macam-macam produk walaupun dengan hanya menggunakan teknik air lioq ( kepakaran kami yang sedia ada ). Anda pun kami yakin boleh buat benda yang sama ( teknik mau kena, mentor mau ada ).

Sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: lambat……..memang kena tinggaiii.