Web Hosting Terbaik Malaysia Dengan Pakej Free SSL

Assalamualaikum dan salam hormat,

Pakej menarik untuk pencari hosting untuk laman web yang terbaik di Malaysia.  Pekhidmatan mereka 5 star dan memang puas hati.

Yang menariknya mereka bagi free SSL yang unlimited.

Lain-lain keistimewaan yang disediakan

  1. Susah nak kena godam walaupun guna share hosting.
  2. Loading laju.
  3. 99.9% uptime memang wujud.
  4. Support memang laju dan layanan terbaik.
  5. Dan banyak lagi.

home-freessl

Maklumat lanjut atau nak buat survey pakej menarik yang ditawarkan oleh syarikat ini, sila rujuk dekat sini pakej hosting + free ssl unlimited

Emmmm, ini semua saranan dari pihak admin sendiri dan saranan ini dikeluarkan setelah 2 tahun bersama perkhidmatan mereka dan admin support local company yang sediakan perkhidmatan first class.

Sekian terima kasih dana selamat maju jaya.

p/s: support local company

Nak Jimat Kos Marketing Kan ?

Assalamualaikum dan salam hormat,

Edisi lightweight dan percuma. Mesin pemasaran untuk tarik pembeli dan bakal pelanggan dari platfom search engine ( SEO ) dan social media terpilih.

Fungsi agak terhad buat masa ini dan fokus utamanya untuk tarik seberapa banyak pembeli dan pengguna dari search engine dan social media terpilih. Antara fungsinya adalah:

  1. Berkeupayaan untuk berada pada kedudukan page 1 hingga ke 3 di dalam senarai search engine ( adalah target utama ).
  2. Description atau snippet yang cantik ( maklumat ringkas untuk kemudahan pembaca ). Emmm bahan atau killer utama yang menyebabkan pembaca jatuh hati.
  3.  Dan banyak lagi.

Sesi mengetest, sila rujuk disini mesin SEO pemviral versi lightweight.

Untuk pertanyaan, sila whatsapp / telegram / call ke talian +6 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: time tak dak kerja. Jadi kita bagi ada kerja.

Kisah Teknik Soft Marketing Yang Perlu Anda Cuba

Assamualaikum dan salam hormat,

Bagaimana teknik ini terjadi?

Pelanggan sendiri yang offer diri untuk melanggan pekhidmatan yang disediakan oleh pihak admin. Dengan hanya membantu pelanggan untuk memviralkan produk barunya di internet. Pihak admin bakal dapat sale tambahan sekitar RM700 ke RM800 macam tu. Emm tawaran dibuat selepas 2 ke 3 kali sesi perbincangan secara online melalui aplikasi whatsapp.

Platfom kena ready 100% ( blog saja pun ) dan hanya perlu kongsi beberpa info penting berkaitan projek yang diperlukan oleh bakal pelanggan. Pastikan pelanggan dapat access platfom yang ready 100% seberapa banyak yang mungkin ( untuk bahan contoh dan bukan saja-saja nak tunjuk ). Platfom yang menarik akan mendatangkan tanda tanya kepada bakal pelanggan anda untuk bertanya. Insyaallah dan itu sahaja yang admin buat.

Emm……..kecekapan ketika sesi perbincangan melalui aplikasi whatsapp ( guna whatsapp time tu ) juga memainkan peranan penting, disarankan supaya perkongsian beberapa info penting yang bersangkutan dengan permasalahan yang dihadapi oleh pelanggan turut diketengakan supaya pelanggan dapat info yang berguna ( info bernilai tinggi ).  Persiapan diri dengan info-info sangat berguna ketika sesi perbincangan harus diperbanyakkan ( penting sangat-sangat ).

Apa yang admin sampaikan ini hanya beberapa peratus sahaja. Nak belajar lebih lanjut, sila google dekat search engine. Untuk setup teknik ini admin kenakan caj yang agak  mahal dan tak payah belajar dari admin..heee…heee. Yang free banyak dan boleh ambil dekat internet.

Sekian terima kasih dan selamat memcuba.

p/s: Yang free kan banyak, kenapa perlu cari yang mahal kecuali mereka yang mahu berfikir.