Pomade Jenama King, Canada Dan Nation

Assaamualaikum dan salam hormat,

Dekat sini 3 jenama pomade yang boleh anda cuba iaitu KING, CANADA dan POMADENATION. Produk ready stock dan untuk jenama PomadeNation ( itu local produk ) dan lagi 2 pomade adalah original dari luar.

Harga bermula dari RM 55 sehingga RM40 untuk satu unit dan kos penghantaranya adalah percuma. Tawaran ini dibuka untuk aktiviti borong dan juga runcit. Kepada sesiapa yang rasa nak buat bisnes, nak tambah income tepi sikit-sikit boleh lahhhhh request under borong dan harga ikut kuantiti tempahan. Buat masa ini stok masih banyak dan boleh lagi menampung permintaan untuk perniaga kecil-kecilan ( yang saiz besar depa kena p cari sendiri ).

Continue shopping

Kelebihan-kelebihan pomade

  1. Meluruskan rambut
  2. Mengilatkan rambut
  3. Mewangikan rambut
  4. Menyihatkan rambut
  5. Mengekalkan gaya rambut anda

Jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Cari Duit Di Internet Dan Bagi Dia Beranak Pinak

Assalamualaikum dan salam hormat,

Mula-mula sekali kena cari duit di internet dulu, tapi bagaimana caranya?. Ada cara yang sesuai ka?. Saya ni kerja makan gaji dan bagaimana caranya saya boleh terlibat secara serius di dalam perlumbaan ini?.

Mudah sahaja dan untuk buah mola boleh guna cara ini iaitu INSTALL BLOG UNTUK BISNES. Nak yang free boleh guna sosial media dan bab ini kena baca dekat tempat lain ( admin tak banyak info mengenainya ). Blog…………..aaaahhhh biasa sangat tu dan ramai yang dah tahu tentangnya. Lepas tu, kena guna blog yang ada tu dan tukar dia bagi jadi MESIN BUAT DUIT ( mesin ini boleh bekerja 24 jam ).  Part ini kena mahir bab SEARCH ENGINE MARKETING dan TEKNIK VIRAL MARKETING ( untuk attack sosial media ). Part ini kalau tak tau boleh belajar atau explore maklumat yang berkaitan di internet atau upah saja orang lain untuk buatkan. PRODUK ( perkara penting ) kena ada dan bagaimana nak cari produk?. Paling senang boleh usha dekat radio, tv dan jika rajin boleh saja guna google trends. Lepas jumpa PRODUK YANG SESUAI, baru buat karangan yang AGAK-AGAK MENARIK dan sumbat masuk KARANGAN tersebut sebagai content marketing ke dalam blog. Untuk cari duit di internet, cara yang paling cepat adalah jual apa yang dicari oleh kebanyakkan pengguna. Ada banyak lagi ni………apa yang admin cerita ini basic saja dan jika anda manusia yang serius, mesin ini boleh disiapkan dalam tempoh tak sampai sebulan ( secara tengelam timbul ). Ingat tu! jika anda manusia yang serius.

Teknik di atas jika berfungsi dengan baik, ianya tidak akan menggangu tugasan dan juga aktiviti seharian yang sedia ada. Mesin di atas boleh dimonitor dengan mudah melalui peranti smartphone dimana-mana sahaja selagi ada talian internet. Emmmmmm……….macam mana? ada berani untuk mencuba?.

Dah ada duit, nak kena bagi beranak-pinak pulak.

Nak bagi duit beranak-pinak ni tak payah mana. Masuk bidang INVESTMENT ( berikan saja kepada yang ahlinya untuk mengurus ). Antaranya ASB, UNIT TRUST YANG DIURUSKAN OLEH PIHAK BANK, SKIM CEPAT KAYA DAN CEPAT LINGKUP, EMAS, HARTATANAH, P TAMBAH ILMU dan banyak lagi cabang-cabang lain. Emmmm investment yang baguih adalah yang  tahap kecairanya tinggi ( senang nak tukar jadi duit bila nak guna ) dan lagi tinggi risiko lagi cepat dan banyak masuknya. Contoh terdekat skim cepat kaya, forex dan fcpo. Ini semua port high risk ( join skim macam ni kena faham tentang risiko ). ASB menang tempat terbaik buat masa ini. Bitcoin port baru dan tiada ulasan berkenaan produk ini dan admin masih lagi memerhati dari jauh tentang risiko dan ada banyak bahagian yang mengundang rasa konpius ( under R& D lagi ). Jadinya hold dulu bab bitcoin ni.

Sambung balik bab blog. Benda ni admin panggil mesin buat duit tetapi mesin buat duit ini kena tau cara untuk setting dan tau cara gunanya. Baru boleh dikerah secara sesuka hati untuk mendapatkan duit ( part ini memang kena belajar ). Benda ni, dia akan berfungsi secara auto dalam membantu tuanya untuk mendapatkan duit seberapa banyak yang mungkin dan rekod yang pernah admin jumpa 100k per month dan lebih lagi pun ada tetapi tak ambil port untuk tahu lebih lanjut. Sah-sah mesin depa power jika tidak macam mana depa boleh dapat income 100k++ permonth….kena p siasat lagi ni.

Untuk basic di atas, jika berminat untuk belajar boleh saja whatsapp/telegram di talian 011 3222 9401. Ini program untuk memperturunkan ilmu yang tiada jaminan kejayaan kerana admin pun tak pasti sejauh mana tahap keseriusan yang anda miliki dalam membantu diri sendiri untuk berjaya. Nak bagi jaminan buat apa ( bukan tak tau perangai orang Malaysia )….cari penyakit boleh laaaahhhhhh…..

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: akan terus memandaikan diri sendiri………

 

Nak Buat Bisnes Online Kena Ada Sistem Yang Ringkas Macam Ini

Assalamualaikum dan salam hormat,

Nak bagi mudah kerja, cepat dapat untung, tak mau kelam kabut apabila bisnes tiba-tiba meletup, nak bagi nampak kemaih, nak bagi pelabur luar tertarik untuk melabur dan bermacam-macam lagi lahhhhh………………..yang nak sana dan nak sini tu. Pokoknya kena pasang dan bagi ada satu sistem yang boleh memudahkan kerja-kerja tersebut. Tak mampu untuk pasang sistem yang serabut sampai nak guna pun payah ( geng pasang sistem tak ikut keperluan ), pasang saja yang simple dan mudah untuk digunakan ( bijak…bijak..bijak ).

Mula-mula dulu admin start buat bisnes online, 7 ke 8 tahun yang lalu. Semua cara kerja admin bantai ikut manual. Pergghhhhhh, memang serabut gila lahhhhh dan time tu bila-bila masa saja boleh buat silap semudah 1, 2 dan 3 ( time baru nak mola buat bisnes dan modai kecik ). Lagi satu hal kerana tak ada basic dalam hal pengurusan ( main bedal ikut syok saja ). Lepas pada tu, sesi bugfix mula ditekankan mengikut keperluan semasa. Sapa-sapa yang nak buat benda yang sama dan nak bagi mudah kerja, sila rujuk dekat bawah.

Sistem ringkas yang admin guna untuk kelancaran bisnes online

  1. Pasang laman web atau blog ( lengkap dengan SEO dan boleh link ke media sosial untuk tujuan viral marketing dan untuk cari prospek baru ). Gunanya untuk dijadikan platfom utama ( sangat penting ).
  2. Admin pasang sistem kedai online ( dalam sistem tersebut ada sistem tempahan, kumpul database pelanggan, ada sistem affiliate dan droshipping, sistem newsletter untuk marketing ke email, ada sistem untuk digital produk ( untuk yang suka jual produk digital ) dan mesra smartphone. Yang ini sistem kedua terpenting ( juga kena ada ).
  3. Buat masa ini alat sokongan tambahan terpenting untuk komunikasi  admin guna applikasi yang di sokong oleh peranti smartphone ( email, whatsapp, telegram, sms, call ). Yang ini sistem ke 3 terpenting.
  4. Urusan dengan supplier admin masih guna cara manual ( supplier tak banyak ).
  5. Sistem rekod keluar masuk duit admin guna applikasi ringkas dari android yang di sokong oleh smartphone dan sistem alternatif untuk backup buku 555.
  6. Yang belum pasang adalah sistem pengurusan pekerja ( buat masa ini OMO – 1 MAN OPERATION ).

Emmmmm, rasanya yang tu saja kot keperluannya untuk pasang sistem yang serba ringkas dan jika lebih dari itu, ianya sudah jadi sistem serabut ( sistem serabut adalah sistem yang tidak mesra alam dan elok dijauhkan walaupun nampak macam menarik ). Apa pun kena ikut keperluan bisnes yang sedia ada.

Berminat tetapi segan nak explore dekat internet atau tak tau nak buat sebab nampak macam payah ( benda baru ). Boleh berhubung dengan pihak admin untuk sesi penerangan berharga melalui whatsapp/telegram di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: lambat kena tinggai……..