Buat Bisnes Guna Smartphone Dengan Cara Mudah

Assalamualikum dan salam hormat,

Tak payah ada alamat email, tak payah buka akaun FB, Tak payah buka instagram ( silap..silap….silap…..instagram kena ada …heeee..hee ), tak payah guna blog ( blog untuk aktiviti bisnes yang serius ) atau sistem kedai online dan macam-macam lagi…….ada satu lagi tak payah kalau boleh jangan guna langsung, iaitu ” tak payah buat apa-apa” heeee…heeeeee ( jika guna yang tu, malapetaka  sila tanggung sendiri ).

Semua urusan untuk memulakan bisnes telah dipermudahkan iaitu dengan hanya menggunakan smartphone + aplikasi telegram + internet + minat. Untuk basic bisnes, laptop pun tak payah ( kalau ada itu satu bonus untuk diri sendiri ) dan  produk pun tak payah cari kerana di situ sudah ada bermacam-macam produk yang boleh dipilih dan untuk produk sendiri pulak, boleh balun apa saja yang sesuai. Sehinggakan baju carik pun boleh try test untuk marketkan di dalam platfom tersebut.

Jadi, macam mana nak mula?. Senang saja, ada nampak butang click join di bawah?. Ahhhaaaaa sila klik butang tersebut. Kalau dah join tu jangan belah teruih kalau tak faham..tanya dulu dan cuba faham fungsinya kerana platfom tu dalam bentuk openformat untuk sistem bisnes ( apa benda tu, emmm ntah laaa main hantam letak bagi sedap saja. Emmm fungsinya seperti opensource projek ).

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Group Usahawan Telegram Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ada sesiapa lagi di antara peniaga offline dan online yang berhajat untuk join group usahawan Telegram di bawah seliaan admin?, jka berminat……………sila join group telegram yang ada dekat bawah.

Ini link jemputan terhormat, sila klik dekat sini https://telegram.me/niaga24jam

Boleh iklan segala macam produk termasuk baju carik sekali pun (  Bahan yang tidak patuh shariah dan undang-negara tak boleh iklan  di dalam group ini ). Kami paham, hidup ini perlukan duit dan oleh itu kami sediakan platfom yang tidak seberapa ini untuk kemudahan anda semua. Semoga platfom yang ada ini anda boleh jadikan paip utama untuk sedut seberapa banyak duit dari alam internet ( buat masa ini yang ramainya penjual…heeee…heeee ). Platfom ini untuk tujuan marketing dan untuk buat marketing biarlah ada produk atau services nya yang sesuai dan harap maklum.

Jika produk dan servicesnya sudah ada, tanda harga juga perlu ditonjolkan ( ingat pesan ini…… jika sudah dijanjikan memang itu rezekinya, produk ratusan ribu atau juta-jutaan yang tak masuk dek akal pun pasti akan ada pembelinya nanti…..jadi tak perlu malu untuk tampilkan tanda harga yang berjuta-juta tu )….harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Platfom Untuk Menuntut Ilmu Secara Percuma

Assalamualaikum dan salam hormat,

Admin ada buka satu platfom untuk belajar ilmu secara online. Buat masa ini subjek yang ada semuanya berkaitan dengan bisnes online sahaja.

Subjek yang ada buat masa ini:

  1. SEO/SEM
  2. Mesin buat duit
  3. Belajar droshipping dan affiliate

Platfom, admin guna telegram. Jika ada yang berminat untuk turut serta sila whatsapp / telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.