Posted on

Cryptocurrency Exchange Yang Support Ringgit Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Boleh singgah di laman web ini direkteri.com. Platfom ini diadoptasikan mengikut konsep open source, ringkas, mesra pengguna dan dibuat khusus untuk kegunaan private group. Tetapi boleh juga digunakan oleh yang bukan ahli, jika mereka berkehendak.

Emm, pekhidmatan escrow turut disediakan untuk menghalang aktiviti penipuan terancang oleh geng scammer. Tidak perlu verifikasi dan support semua jenis cryptocurrency ke MYR. Sangat mudah untuk digunakan, hanya perlu tinggalkan iklan sama ada untuk membeli atau menjual. Yang selebihnya akan ditentukan oleh permintaan dan penawaran yang datangnya dari kalangan pengguna platfom tersebut sahaja. Urusan penghantaran boleh dibuat secara direct seperti yang diamalkan oleh localbitcoin atau jika takut kena tipu, boleh saja menggunakan perkhidmatan escrow yang turut disediakan oleh para peserta platfom tersebut yang datangnya dari kalangan mereka yang telah terpilih sahaja. Platfom tersebut hanyalah ruangan untuk pengiklanan semata-mata dan tidak beraksi lebih dari itu dan juga tidak menerima sebarang bentuk deposit sama ada cryptocurrency atau RM.

Emmm, untuk rakyat Malaysia anda dijemput dengan segala hormatnya untuk meramaikan aktiviti ini. Jom ramai-ramai jadi kaya dan lupakan hal GST serta MINYAK HARGA MAHAL…..Heeee…heeeeee.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Posted on

Pendapatan Kurang Jangan Berdukacita, Try Cara Ini

Assalamualaikum dan salam hormat,

Emmmm, boleh try cara ini. Lokasinya bertempat di platfom cryptocurrency exchange.

Ini haaa hasilnya…

Ini hasil dari R&D yang admin dah buat, emmmm…start bulan 7/2017 dengan modal permulaan RM100 sahaja ( sisa duit yang masih ada ). Pada waktu tersebut, sale untuk online bisnes drop sehingga 95% dan tidak pulak diketahui sebab-sebab nyata nya kenapa sale boleh drop secara drastik dengan tiba-tiba…….heeeee…heeeee. Semua baki yang masih ada telah di laburkan ke platfom digital currency iaitu atas nama bitcoin. 50% keuntungan telah pun dihabiskan pada bulan 9/2017.  Kemudian top up lagi RM650 untuk tambah kekuatan trading yang sedia ada, hal itu terjadi setelah terlihat dan terhidu kuatnya potensi yang telah tersedia untuk disedut hasilnya. Al-kisahnya percaya atau tidak, sesiapa yang terlibat sama…………. boleh saja menjadi kaya dengan begitu cepat di tempat ini ( apabila misi mengejar nafsu gila kepada kekayaan dunia sudah mula tumbuh ) daaaannnnn sehingga ke tarikh posting ini dimuatnaik, tiada sebarang aktiviti topup dana tambahan perlu dilakukan lagi kerana nilai pelaburan yang dibuat sebelum ini telah pun  meningkat naik dengan banyaknya. Purata keuntungannya sekitar RM45 ke RM50 sehari ( jika aktif berurusniaga ) dan ini adalah fenomena biasa yang kerap berlaku. Emmmm…..modal permulaannya harus dipastikan mencukupi dan ianya perlu disediakan jika ingin merasa cepatnya kaya-raya ikut cara ini..heeee…heeeeeee……modal tu penting tetapi ilmu trading lagi penting ( ilmu wajib ada )…apa kata pendita Za’ba ( rugi siapa yang tak pernah baca hasil penulisanya ).

“Dengan dorongan perasaan bergantung kepada diri sendiri seseorang akan merasa wajib membuat sendiri apa-apa kewajipannya, dan tidak berharap kepada orang lain. Ia akan tetap bergantung kepada kebolehan dirinya sendiri sahaja dan hanya memohon taufiq dan pertolongan kepada Tuhan yang Esa tiada lainnya. Bidalan Melayu pun ada berkata, dan ia patut jadi pedoman kepada kita dalam hal ini, iaitu kata orang tua-tua: “Berharap kepada anak, buta mata sebelah; berharap kepada orang, buta mata keduanya” yakni pada apa-apa hal pun baiklah buat sendiri.” – Pendita Za’ba

Bekerjalah secara bijaksana…

Kepada yang ada masalah kewangan, sudi-sudilah explore peluang yang ada ini dan hal ini boleh saja dikerjakan melalui online dan tidak perlu lagi bersusah payah untuk mencari kemewahan dunia yang sementara ini dengan membanting tulang empat kerat secara 12 jam….13 jam….15 jam atau  24 jam….Badan manusia perlu rehat yang mencukupi supaya kekal sihat dan rasa bahagia daaaannnnn maka dengan itu disarankan juga supaya berkerjalah secara bijaksana..

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

 

Posted on

Bagaimana Mau Menjadi Kaya Di Zaman Ini?

Assalamualaikum dan salam hormat,

Begini caranya, invest saja sebahagian dari wang kertas yang masih tersisa di dalam mana-mana projek yang terkait dengan dunia cryptocurrency. Bagaimana, ada berani?…………ada lebih kurang 1326 projek yang boleh disertai dan wajib ada kepandaian untuk memilih projek-projek tersebut ( tidak tahu sila bertanya kepada yang ahlinya ). Hal itu sangat lah penting.

Bitcoin hit 10000

 

Wajib ada ilmunya….

Apa pun sebelum terlibat sama, wajib ada ilmunya. Jika yang dikejar itu hanya berunsurkan kepada keuntunganya semata-mata tetapi ilmunya tidak ada, berkemungkinan besar hasrat untuk menjadi kaya-raya mungkin tidak akan kesampaian. Terus terang admin katakan, melabur ikut cara ini risikonya amat lah rendah. Jadinya, tidak perlu dibimbangkan sangat dan bitcoin salah satu darinya yang paling menyerlah. Sila lihat contoh di bawah..

Contoh yang telah pun berlaku…

Jika invest RM5000 pada bulan 4/2017, kekayaan terkumpul semasa posting ini dimuat naik adalah RM40,564.34 sen. Keuntungan terkumpul sebanyak 711.2868% dalam tempoh 7 bulan sahaja. Ini baru 1 projek…heeee…heeeeee.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

 

Posted on

Cara Cepat Bayar Balik Hutang PTPTN

ptptn

Assalamualaikum dan salam hormat,

Begini caranya, buka akaun cryptocurrency sama ada bitcoin ( harga sudah tinggi time posting ini dimuat naik ) atau lain-lain altcoin yang terkandung di dalamnya projek dan ICO yang menarik ( ETH, LTC, ZCASH, NEO, NXT, XMR, STR, PRESEARCH dan banyak lagi ), kemudian invest di dalamnya sekadar yang termampu. Admin cadangkan  untuk permulaan RM500 sudah memadai.  Emmmm……lebih kurang macam tu laaa caranya…sangat ringkas dan yang selebihnya kena tunggu dengan penuh kesabaran sehingga ia matang sepenuhnya.

ptptn

6 bulan paling cikai…

Di dalam dunia cryptocurrency, ada beribu-ribu projek menarik yang sedang menanti. Boleh pilih yang mana suka dan sila pastikan yang dipilih itu ada potensi projek masa depan yang cerah ( terkait dengan projek berpotensi seperti blockchain, ICO, smart contract atau bersifat matawang ) . Tempoh matang untuk setiap investment yang dibuat paling cikai 6 bulan sehingga 24 bulan sebelum ianya dicairkan. Kenapa dengan tempoh tersebut?. Pada kebiasaanya, itulah tempoh paling aman untuk kaut untung ( bergantung kepada keadaan pasaran pada satu-satu masa ). Ada jaminan cara ini akan menjadi kenyataan?.

Cadangan dari pengalaman..

Sudah tentu…..cara ini diadoptasikan dari plan yang telah berjaya. Diapungkan semula untuk kegunaan orang awam. Misi asalnya, digunakan untuk kumpul kekayaan melalui aktiviti investment di dalam beberapa projek terpenting yang terkait dengan dunia cryptocurrency dan yang paling maju adalah bitcoin. Telah dinikmati hasilnya dan pada pemahaman admin, ia juga sesuai untuk digunakan sebagai alat atau plan paling mudah untuk bayar balik segala hutang PTPTN tanpa perlu mengusik lain-lain income yang telah dikhususkan untuk tujuan ikhtiar hidup. Emmmmmm, ada berani?.

Tak tau kena berani untuk bertanya dan join group pelaburan mengarut tidak disarankan. Emmmm…….pada pemahaman admin, PTPTN ada unsur riba di dalamnya ( bertaubatlah )..Harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Posted on

Cara Beli Bitcoin

Assalamualaikum dan salam hormat,

Sebelum ini kisahhhhhhhhhhhhhh…..cara buka akaun bitcoin dan untuk kali ini, buka pulak kisahhhhhhh…….cara-cara untuk beli bitcoin ( harga terkini 1 btc memang agak keras ). Untuk kegunaan newbie semuanya ini.

Ini haaaa cara-caranya….

Apa kes dah buka akaun, bitcoin nya tak ada kan?. Caranya sangat mudah, untuk orang Malaysia boleh guna platfom Luno dan kenapa kena guna Luno?. Kerana senang untuk deposit duit dari local bank terus ke dalam wallet yang telah tersedia di dalam platfom Luno. Apabila duit dah ready dalam wallet, baru boleh beli bitcoin yang telah diapungkan oleh seller yang ada di dalam platfom Luno. Dalam Luno tu ada exchange dan dekat situ lah tempatnya urusan jual dan beli bitcoin akan dilakukan nanti.

Peluang untuk jadi orang kaya baru..

Emmm, macam tu la prosesnya dan tersangat laaaa mudah dan bab trading lain kali admin buka kisahnya. Rupa-rupanya jika pandai trading dekat cryptocurrency exchange, peluang untuk jadi orang kaya baru memang sangat-sangat cerah tetapi kena ada skill trading laaaa pulak……dan oleh kerana itu, kena usaha untuk cari skill tersebut saaaaammmpaaaaiiii dapat. Itu pun jika berminat untuk jadi orang kaya baru laaaaaaaaaaaa….dan harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.