Posted on

Sistem Tempahan Untuk Pengusaha Homestay, Catering, Car Rental Dan Wedding Planner

Homestay Reservations Registration Form

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini projek waktu free dan yang telah berjaya disiapkan oleh pihak admin ( sistemnya simple, tetapi sangat berkuasa ). Jika ada di antara pengusaha HOMESTAY, CATERING, PENGUSAHA KERETA SEWA dan WEDDING PLANNER yang berminat untuk menggunapakai sistem yang serupa ini………… jangan malu dan segan, sila  whatsapp / telegram / call pihak admin ditalian jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan mengenainya.

Sistem ini untuk anda

Sistem tempahan

Sistem di atas berkonsepkan ” MUDAH, RINGKAS dan CEPAT DAPAT TEMPAHAN “. Tinggal lagi fokus secara agresif pada kerja-kerja yang melibatkan marketing sahaja yang perlu dipertingkatkan dan untuk kerja-kerja penerimaan tempahan biar lah sistem yang menguruskanya secara online…Mudah kan?…..dan inilah masanya dan teknologinya yang patut anda guna untuk membantu perniagaan yang terkait supaya dapat pergi keperingkat yang lebih tinggi lagi.

Berapa pulak kosnya?

Kosnya permasangan bermula dari RM 550 sehingga RM 1800 sahaja dan jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram admin di talian 011 3222 9401.

Test sistem

Untuk test sistem tempahan homestay yang telah siap secara live, sila rujuk disini https://niaga24jam.com/homestay/

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Emmm, untuk projek ini admin bagi komisen 20% kepada setiap agen yang terlibat. Sesiapa yang tengah cari extra income, boleh laaaaa try test nasib untuk projek ini. Tak cuba tak dapat lah nak merasa hasilnya.

 

Posted on

Jersi Bola Dari Thailand

Assalamualaikum dan salam hormat,

Emmmm, harga terkini jersi bola gred player issue yang admin dapat dari supplier pada 27/8/2017 sekitar RM40 macam tu untuk sehelai…perghhh…boleh tahan juga harganya tetapi memang sepadan laaa dengan kualiti jersi yang admin dapat tu.

Jersi gred player issue

Nak tengok macam mana kualiti jersi gred player issue dari Thailand yang terkini?. tuu haaa dekat bawah tu. Dapat bawa masuk ke market international dan jual pada harga $40 + postage pun cantik sangat-sangat dah…..saja nak bagi klu……….heeee…heeeee. Jersi ni semua dah ada buyer dari jauh tumpang buku order, katanya nak pergi beli sendiri jauh sangat…..dah kebetulan admin selalu ke sana, jadinya harung sekali laaaaa….harga tadi bukan harga jualan runcit rasanya….itu harga supplier dengan reseller….

Jersi_made_in_Thai

Jersi kebangsaan out of stock

Harga yang admin dapat tu disebabkan sudah kenal lama dengan supplier. Yang bestnya semua jersi dari banyak pasukan terkenal, ada dibekalkan oleh mereka dan untuk jersi kebangsaan pulak sejak dari awal-awal lagi dah out of stock…..perghhhhh memang laku keras jersi tu……….( jersi champoin katakan )…………..Eeemmmmm untuk members baru, admin tak pasti laaa pulak berapa harga yang supplier tu akan bagi….Paling kurang RM 45 macam tu rasanya…..walauapapun kualiti jersi yang admin dapat tu memang puas hati sangat-sangat dan jika nak guna untuk buat bisnes diperingkat international rasanya boleh lepas sangat-sangat tetapi kena berani declare under copy ori, itu pun jika berani laaaaa…heeee…heeee. Jika terima surat amaran cepat-cepat buang dari senarai, biasanya akan terima surat amaran dari pihak pengeluar terlebih dahulu tetapi jika dah dapat surat amaran pun masih nak tunjuk sikap keras kepala juga…..mau tau laaaa risikonya nanti…

Nak tau macam mana nak order jersi gred player issue dan second ori dari Thailand?, boleh masej ke pihak admin untuk bantuan susulan. Pihak admin tak supply tapi boleh bagi petua dekat mana nak dapatkan stok dan jersi-jersi ni semua…..

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Posted on

Merawat Sakit Lutut Tanpa Ubat

Arthritis-copy from damron

Assalamualaikum dan salam hormat,

Emmmmm, ini untuk kegunaan manusia-manusia yang ada masalah dengan sakit lutut, sakit-sakit dibeberapa bahagian sendi dan lengoh-lengoh serta kebas kaki dan tangan pada anggota tubuh badan ( bukan kerana patah riuk naaa  ) terutamanya pada bahagian bahu, pinggang dan pangkal paha serta sendi dibahagian lutut. So nak buat macam mana dan apa caranya yang sesuai dan boleh ka lega dengan cara rawatan awal tanpa ubat ini?.

Cuba try buat…….cara ini

Untuk kegunaan runner, abang pilot, akak-akak tukang jahit, mat despatch dan makcik-pakcik yang dah masuk usia emas. Cara untuk melegakan sakit lutut dan beberapa bahagian sendi diperingkat awal sebelum telan ubatan moden. Mai kita try cara ini, iaitu dengan picit dan bukanya urut pada bahagian-bahagian tertentu pada bahagian anggota tubuh badan dimana terdapatnya saluran darah berkumpul secara berjemaah terutama pada bahagian tapak kaki, bahu, tepi tulang punggung dan tempat-tempat yang nak kena picit dan tekan-tekan ini kena tengok juga apa punca sakitnya. Contohnya jika sakit pada bahagian sendi lutut, picit saja pada bahagian tapak kaki dan insyaallah masalah sakit lutut akan selesai dalam tempoh 4 ke 6 jam selepas rawatan dilakukan ( jika nak dijadikan rezeki laaa ). Heeee…heeeeee..macam mana boleh jadi macam tu?. Admin pun tidak pasti tetapi itu laaa yang admin akan buat bila kena serang dengan masalah sakit sendi pada bahagian lutut ni……Jika sakit pinggang pulak dan yang bukan disebabkan slip disc, admin akan picit bukan urut naaaa pada bahagian tepi tulang punggung…..dalam tempoh 2 jam biasanya masalah akan settle….tempoh picit-picit dan tekan-tekan ni prosesnya tak sampai pun 5 minit…….cuba try buat tengok…cuba try dulu…jika tidak…………………tak akan tau laa hasilnya nanti.

Kena tau bahagian hotspot nya juga

Emmm, dekat mana nak tengok diagram urat-urat saraf yang berselirat dalam tubuh padan ni?. Admin ambil info ini dari image yang diketengahakan oleh geng refleksologi untuk spot lokasi yang sesuai supaya mudah kerja dan salah satu darinya adalah yang admin pamerkan dekat bawah tu…dan yang part lain-lain kenaa cari sendiri laaaa naaaaa.

Ingat tu tekan-tekan dan picit sahaja bukan urut naaaaaaa…

Image dekat atas tu adalah sebahagian darinya sahaja, yang lain-lain part terutamanya bahagian bahu dan pinggang nanti admin akan muat naik bila dah sampai masanya dan apa yang admin cerita semuanya ini adalah berdasarkan pengalaman admin sendiri dan telah diuji keberkesananya…yang buat tak jadi tu adalah disebabkan picit dan tekan tak kena pada kawasan dan tempat nya…..so kena training lebih lagi untuk dapatkan hasilnya yang lebih tepat.

Ingat tu tekan-tekan dan picit-picit sahaja bukan urut naaaaaa…..sebab admin tak praktikkan cara urut tu. Harap-harap lepas pada ini boleh laa rawat masalah ini diperingkat awal sebelum telan ubatan penahan sakit versi moden…semuanya bikin sendiri dan untuk yang dah tahap kritikal tu pastikan ke hospital laaa tempatnya kasi inject atau potong buang mana bahgian yang tak perlu…heee…heeeee….melawak saja tu….

Contact admin jika try buat banyak kali tak jadi-jadi

Karangan terpaksa diberhentikan atas alasan nak p shopping  stok jersi bola gred triple AAA dekat members. Emmmm……………..untuk orang utara yang ada masalah sakit lutut dan sendi yanga mana bukan tahap kritikal tu boleh laaaaa contact admin. Itupun setelah try buat banyak kali proses dekat atas tadi tetapi masih tak mau jadi-jadi juga….sila contact admin dan admin tak ada hal punya untuk datang membantu……..heeee…heeeee.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.