Posted on

Peluang Untuk Tambah Pendapatan

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk warga Malaysia sahaja. Ada 2 peluang menarik dekat sini dan tidak perlu sijil, interview dan modal segala bagai. Tool kena ada sekurang-kurangnya internet, smartphone dan juga semangat untuk berkerja dengan ikhlas. Modal tak perlu tetapi skill marketing perlu ada. Jika tak ada skill marketing yang mantap ( boleh belajar part ini ), emmm agak sukar untuk buat kerja ini dan jika ada basic marketing itu sudah memadai.

Ada 2 produk yang admin buka pada kali ini iaitu untuk bisnes beg bundle dan bisnes jahit baju fesyen wanita dan kanak-kanak. Peluang ini terbuka kepada sesiapa shaja yang berminat dan yang cukup syarat-syarat dekat atas tadi. Jawatannya sebagai full atau partime internet atau offline marketing….dan tidak lebih dari itu.

Info berkenaan produk sila rujuk di bawah

  1. Bisnes beg bundle original – sila klik dekat sini
  2. Bisnes jahit baju fesyen wanita dan kanak-kanak – sila klik dekat sini

Komisen yang bakal diperolehi agak lumayan dan semua itu ikut kepakaran marketing masing-masing.

Berminat, sila join group telegram untuk urusan pendaftarannya. Sila klik di sini https://t.me/joinchat/AzYWtEO3DlEYr3H8OTuNQw

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/s: Please work hard for yourself……..

Boleh belajar marketing dari kisah ini

Posted on

Sambungan Kisah Crowdfunding Blockchain Part 1

Assalamualaikum dan salam hormat,

Tool semua dah ada, dan yang belum ada buat masa ini adalah sokongan padu dari rakyat Malaysia sahaja lagi dan part ini admin rasa macam  ketat sikit untuk dapat sambutan sebab projek ini baru nak mula…heee…heeee dan admin pulak tak glamour…..huuu…huuuu. Problem juga tu..

Crowdfunding blockchain kan adaaa….

Pedulikan kisah tersebut dan kenapa admin bersunguh-sunguh untuk buat benda ni haaaa?….sajaaaaaaaa, dan kalau boleh nak katup operasi sistem kapitalis…heeee…heeeeee….tak ada lahhh mana mampunya. Projek ini bersifat non profit, open source, R&D dan menggunapakai separuh sahaja daripada teknologi blockchain dan bukanya full format ( yang full tidak userfriendly dan terlalu ketat ). Projek ini dibuat untuk membantu golongan biasa-biasa yang mana memiliki idea-idea menarik lagi berpotensi besar untuk dikembangkan dan juga untuk kegunaan mereka-mereka yang memerlukan dana tambahan untuk support aktiviti bisnes supaya terus kekal produktif. Dengan adanya crowdfunding berkonsepkan blockchain, golongan biasa-biasa ini tidak perlu lagi menadah tangan dekat bank, instituisi kewangan yang cerewet, mengadap adik beradik yang kedekut nak mampus, pinjam ahlong, join amanah  ikhtiar yang kena bayar seminggu sekali dan tidak perlu lagi standby kertas kerja yang bermuka-muka dan yang segala bagai lagi tu untuk dapatkan bantuan yang diperlukan..mampu sediakan simple plan yang mudah untuk difahami pun okay dahhh….macam menarik sajaaaaaaa……

Karangan ini panjang dan bermuka-muka lagiiiiiiiiiiiiiii, yang selebihnya tu admin sambung lain kali saja. Emmmmm…..nak tau kisah seterusnya dengan serba pantas, kena contact admin laaaaa…

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Layan video orang kaya….

 

 

 

Posted on

Crowdfunding Blockchain Untuk Rakyat Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Apa benda pulak ini?. Benda ini hanyalah plan awal yang belum terlaksana dari pihak admin untuk menjalankan satu sistem yang lagi tersusun bagi mengatasi masalah berkaitan dengan KEMISKINAN, PINJAMAN, ALONG, HUTANG TAK BAYAR, NAK CARI MODAL PERNIAGAAN, SESAK NAK GUNA DUIT dan banyak hal lagi laahhhh.

Adoptasi dari teknologi yang dah berjaya…

Benda ini adalah sistem yang diadoptasi dari teknologi yang juga telah menggerakkan Bitcoin dan mungkin ianya lebih besar dari sistem perbankan yang sedia ada sekarang ini dan ianya juga tidak dikawal oleh sesiapa termasuk pihak admin. Benda ini berfungsi menggunakan sistem dan teknologi blockchain yang agak pintar. Pernah dengar blockchain?, tak pernah?….eeeemmmmmm, blockchain adalah teknologi terbaru yang lebih efektif dan yang boleh digunapakai untuk mengatasi masalah yang ada dekat atas tadi. Tetapi, ini hanyalah imiginasi kasarnya sahaja dan ianya belum lagi terlaksana dan pihak admin pun tidak pasti………..sama ada boleh buat ke tidak benda serupa ini dekat Malaysia.

Lebih kurang macam ini laa…

Crowdfunding

Bitcoin boleh…kena plan ini tak boleh?..

Sistem dari teknologi blockchain ini memerlukan sokongan dari ramai orang seperti mana bitcoin itu sendiri yang memerlukan sokongan kuat pengguna dari seluruh dunia supaya dapat kekal sihat sampai ke hari ini….begitu jugalah dengan projek ini. Tak ada sokongan padu dan kuat, memang tak boleh buat benda ini dan itu sahaja yang pihak admin mampu katakan…..

Untuk otak peringkat tinggi…

Yang tak tahu tentang teknologi blockchain dan acah-acah tahu, tidak digalakkan untuk membuat sebarang rumusan tentang projek ini ( ini projek peringkat tinggi ). Projek ini jika telaksana nanti, mungkin akan menggunapakai konsep open source dan R&D.

Sambung karangan ini lain kali, benda tak jalan lagi tak payah cerita lebih-lebih dan akan dimaklumkan jika perlu sahaja.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/s: Tak perlu lagi meminta-minta pada yang tak hingin membantu….