Posted on

Crowdfunding Blockchain Untuk Rakyat Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Apa benda pulak ini?. Benda ini hanyalah plan awal yang belum terlaksana dari pihak admin untuk menjalankan satu sistem yang lagi tersusun bagi mengatasi masalah berkaitan dengan KEMISKINAN, PINJAMAN, ALONG, HUTANG TAK BAYAR, NAK CARI MODAL PERNIAGAAN, SESAK NAK GUNA DUIT dan banyak hal lagi laahhhh.

Adoptasi dari teknologi yang dah berjaya…

Benda ini adalah sistem yang diadoptasi dari teknologi yang juga telah menggerakkan Bitcoin dan mungkin ianya lebih besar dari sistem perbankan yang sedia ada sekarang ini dan ianya juga tidak dikawal oleh sesiapa termasuk pihak admin. Benda ini berfungsi menggunakan sistem dan teknologi blockchain yang agak pintar. Pernah dengar blockchain?, tak pernah?….eeeemmmmmm, blockchain adalah teknologi terbaru yang lebih efektif dan yang boleh digunapakai untuk mengatasi masalah yang ada dekat atas tadi. Tetapi, ini hanyalah imiginasi kasarnya sahaja dan ianya belum lagi terlaksana dan pihak admin pun tidak pasti………..sama ada boleh buat ke tidak benda serupa ini dekat Malaysia.

Lebih kurang macam ini laa…

Crowdfunding

Bitcoin boleh…kena plan ini tak boleh?..

Sistem dari teknologi blockchain ini memerlukan sokongan dari ramai orang seperti mana bitcoin itu sendiri yang memerlukan sokongan kuat pengguna dari seluruh dunia supaya dapat kekal sihat sampai ke hari ini….begitu jugalah dengan projek ini. Tak ada sokongan padu dan kuat, memang tak boleh buat benda ini dan itu sahaja yang pihak admin mampu katakan…..

Untuk otak peringkat tinggi…

Yang tak tahu tentang teknologi blockchain dan acah-acah tahu, tidak digalakkan untuk membuat sebarang rumusan tentang projek ini ( ini projek peringkat tinggi ). Projek ini jika telaksana nanti, mungkin akan menggunapakai konsep open source dan R&D.

Sambung karangan ini lain kali, benda tak jalan lagi tak payah cerita lebih-lebih dan akan dimaklumkan jika perlu sahaja.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/s: Tak perlu lagi meminta-minta pada yang tak hingin membantu….

 

Posted on

Dapat Free Bitcoin

Assalamualaikum dan salam hormat,

Tawaran ini untuk pelanggan niaga24jam.com sahaja. Emmmm, dalam bentuk profit sharing dan banyak mana yang akan dapat?, itu kena tengok kantung keuntungan hasil dari aktiviti bisnes yang admin jalankan.Untung banyak……..dapat banyak…untung sikit…………dapat pun sikit…..keuntungan akan dikongsi secara sama rata supaya semua peserta dapat merasa sorang sikit.

Syarat-syaratnya…

Nak dapat free gifts ini, syarat dia kena ada wallet bitcoin dan penerima pulak terdiri dari kalangan pelanggan niaga24jam.com sahaja.

Nak dapat lebih kenaaaa………

Admin buat macam ini sebab nak bagi motivasi tambahan kepada pengguna di Malaysia bahawa bitcoin ini mempunyai potensi yang besar untuk bisnes dan juga sebagai salah satu daripada aset dalam bentuk pelaburan yang baik untuk masa depan. Nak lebih kena invest guna duit sendiri laaaaaaaaa…apaaaa lagi.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Posted on

Perniagaan Beg Tangan Dan Clutch Original

Clutch

Assalamualaikum dan salam hormat,

Stok barang bundle berkualiti kembali lagi daaannnnnn ini untuk orang Malaysia………..Sesiapa yang berminat untuk dapatkan stok beg tangan wanita dan clutch ketegori original dan authentic boleh contact admin yang bertugas sekarang.

Timbang kilo dan buka guni tak buat…..

Stok yang ada semuanya ketegori telah terpilih dan kualitinya antara 70% ke 90%. Emmmmmm…….buka guni dan timbang kilo pihak admin tak buat. Harga ikut kuantiti, kualiti, branded dan juga status barang….Untuk barang rare lagi klassik dan limited edition harganya agak ketat menusuk kalbu ( mampu tengok, tak mampu beli ). Masih seperti biasa, stok yang diberi keutamaan adalah dari Paris, Japan, France, Italy dan yang terbaru USA.

Dijamin puas hati….

Stok jangan bimbang, ada banyak dan dijamin puas hati. Payment option boleh guna Maybank, CIMB dan Bitcoin. Bab harga boleh dibawa berbincang dan kita deal serupa orang berniaga juta-juta laaaaaa ( kurang berangan-angan, kerjanya lebih )……baru dapat lihat semangat usahawan Melayu zaman moden tanpa subsidi.

Jika rasa berminat, sila telegram/whatsapp pihak admin di talian +601132229401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Tengok dekat belakang tuuu!!…stok berlambak…