Posted on

Ada Kepentingan Baru Nak Berkawan

Assalamualaikum,

Emm, ada ramai orang macam ni..ada kepentingan baru nak berkawan.

Pernah jumpa orang macam ni? mesti pernah kan?. Jaga-jaga dengan orang yang macam ini. Tak ada lebih baik dari ada.

DSC_1194.jpg

Tak boleh belah laa kalau dapat kawan yang macam ni.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Idea karut dan merapu tetapi berkesanIdea karut dan merapu tetapi berkesan Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Idea ni mulanya karut dan merapu tetapi bila sudah di tune betul-betul ia dah jadi kenyataan pulak dah. Nak tahu apa ke bendanya idea […]
  • Kelajuan laman web dan blogKelajuan laman web dan blog Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Sudah cek atau belum berapa laju laman web atau blog yang tuan-tuan dan puan-puan miliki sekarang ini?. Tak pernah ambil peduli pun..emmm […]
  • Cerita dalam blog yang ringkas dan padatCerita dalam blog yang ringkas dan padat Assalamualaikum, Ada atau tidak blogger yang suka taip cerita panjang-panjang? adaaaa...mana boleh tak adaaa. Apa masaalahnya kalau nak taip cerita panjang-panjang? awat salah ka ? […]
  • Teknik Pemasaran Untuk Peniaga InternetTeknik Pemasaran Untuk Peniaga Internet Assalamualaikum Tuan-tuan dan puan-puan, Apa khabar? dan bertemu sekali lagi, hari  ni kita sembang bab teknik pemasaran pulak. Inilah bab yang paling syok dan paling penting sekali […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *