Posted on

Akibat Simpan Duit Secara Berlebihan

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Emmm kalau tak menabung mana nak ada duit kan? boleh…dan tak ada masaalah tapi bukan secara 100%.

Nak tahu kenapa kita tidak digalakkan untuk menabung secara manual seperti mana yang selalu di ajarkan disekolah-sekolah sebelum ini.Menabung untuk masa depan…emm, salah slogan tu…… melabur untuk masa depan baru kena..Menabung tidak akan menyebabkan nilai tabungan bertambah tetapi makin berkurangan nilai ada..laaaa.

Habis la…kalau tak menabung tak ada duit la nanti..Tengok saja video dekat bawah. Taip banyak-banyak pun tak guna…

Sekian terima kasih dan selamat menonton.

More from my site

  • Ramainya Peniaga InternetRamainya Peniaga Internet Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Alhamdulillah bertemu sekali lagi.Perniagaan internet sekarang ini makin bertambah sakan sengitnya. Terasa sangat kesanya.Ada yang belum perasan […]
  • Banyaknya Agent Pemasaran Dia!!Banyaknya Agent Pemasaran Dia!! Assalamaualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Bertemu sekali lagi, kalau kita ada ramai agen pemasaran...... kan best. Cuba bayangkan kita ada 500 orang agen pemasaran yang bergerak […]
  • BitcoinBitcoin Bermula dari tarikh 6/2/2017, kami di niaga24jam.com secara rasminya telah menerima BITCOIN ( BTC ) sebagai alat pertukaran baru untuk kesemua urusan yang melibatkan jual dan beli.
  • Siap Sudah Ruangan Iklan PercumaSiap Sudah Ruangan Iklan Percuma Boleh lah sikit-sikit, janji ada tapak sendiri untuk iklan secara percuma.

2 thoughts on “Akibat Simpan Duit Secara Berlebihan

  1. kalau menabung, lama-lama duit tu akan susut nilai juga nanti. berbeza dgn melabur.

  2. Ya,kita kena ubah teknik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *