Posted on

Aktiviti Dropshipping Telah Diaktifkan Kembali

Assalamualaikum dan salam hormat,

Sukacita dimaklumkan bahawa aktiviti dropshipping telah diaktifkan kembali. Bagi yang berminat untuk meraih sumber pendapatan tanpa perlu keluar modal yang banyak dan tidak perlu simpan stok, boleh hubungi pihak admin yang bertugas.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

More from my site

  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Bila Berniaga Kena Pandai Berjimat CermatBila Berniaga Kena Pandai Berjimat Cermat Bila masuk bidang perniagaan, kena pandai berjimat cermat dan tahu untuk mengurus sumber kewangan yang sedia ada. Penting sungguh bab ni sebenarnya. Emmm ada lagi sambunganya dan boleh […]
  • Pekasam Ikan Dan Pekasam DagingPekasam Ikan Dan Pekasam Daging 2 bahan penambah selera makan iaitu pekasam ikan dan pekasam daging. Stok agak terhad dan produk ini orang kampung yang buat secara kecik-kecilan. Untuk tempahan baca dekat blog ini....
  • Perniagaan Tanpa ModalPerniagaan Tanpa Modal Tak ada modal untuk berniaga. Mudah sangat dan boleh baca dekat blog ini bila ada kelapangan masa.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *