Posted on

Aktiviti Pelaburan Yang Sesuai Time Gawat

Assalamualaikum dan salam hormat,

Time nilai RM jatuh dan gawat ni apa aktiviti pelaburan yang sesuai?.

Geng yang terlibat dengan aktiviti pelaburan memang suka dan memang ternanti-nanti time macam ni. Jika dekat pasaran saham, harga saham syarikat blue cip kebanyakanya akan jatuh dan akan jadi lebih murah berbanding time biasa dan time macam ni la boleh beli stok banyak-banyak dan simpan.

Bagi geng pelaburan harta tanah, pihak admin yakin nilai harta tanah ( rumah / apartment ) akan jatuh tidak lama lagi. Apa yang perlu dibuat adalah standby cash banyak-banyak. Mungkin ada yang akan dapat less 50% dari harga semasa. Bolehkah perkara ini berlaku?………boleh dan kenapa pulak tidak boleh. Sandaran dia apa? orang Malaysia banyak berhutang……. Untuk tanah rasanya  susah nak jatuh…

Geng pelabur yang simpan emas, time ni makan untung laa……..

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Untuk Peminat Bitcoin Dan CryptocurrencyUntuk Peminat Bitcoin Dan Cryptocurrency Boleh saja cedok dan guna hasil R&D ini dan adjust mana-mana part yang patut untuk KEGUNAAN anda bagi melancarkan lagi potfolio pelaburan terutamanya yang melibatkan bitcoin dan […]
  • Harga Emas Naik MeroketHarga Emas Naik Meroket Time kita enjoy! harga emas naik mencanak dan bila lagi nak merasa untung. Kena sabaq dan tak perlu join sangat program-program manipulasi emas yang pelik-pelik tu. Basic pun sudah cukup power.
  • Harga Emas 916 Sudah NaikHarga Emas 916 Sudah Naik Jom pajak barang kemas yang ada, harga tengah tinggi sekarang ni dan modal convert untuk buat berniaga di bulan puasa.
  • Invest Dekat Syarikat Enterprises PulakInvest Dekat Syarikat Enterprises Pulak Segan nak jual barang, segan nak buat marketing, boleh cuba cara ini. Belajar cara profesional tanam ibu duit. Sampai time ambil hasil. Emmm untuk yang berduit sahaja, tak ada duit tak […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *