Posted on

Aku Juga Blogger Malaysia

Assalamualaikum,

Admin juga seorang Blogger Malaysia dan sekarang ini  sedang menguji kekuatan teknik SEO dengan kata kunci aku juga Blogger Malaysia.

Dengar cerita, Panda algorithms 4.1 telah dan sedang dalam proses kemaskini oleh pihak Google. Oleh itu, kalau nak tahu teknik SEO yang sedang digunapakai sekarang ini terkena tempiasnya atau tidak kita kena ujinya terlebih dahulu. Panda 4.1 ini fungsinya mengenal pasti laman web atau blog skala kecil yang mempunyai content marketing yang cantik untuk di angkat dan disenaraikan pada kedudukan terbaik di dalam senarai search engine. Berkemungkinan besar kedudukan sedia ada yang tak berapa nak cun mungkin akan dinyah keluar dari senarai.

Jika semua berjalan lancar, alhamdulillah dan insyaallah harga perkhidmatan content marketing + SEO yang sedia ada ini mungkin akan terus meningkat naik lagi nampaknya. Buat masa ini admin caj RM 1450 ( ikut kekuatan sedia ada ) untuk tempoh setahun penampilan. Target page pertama dan kedua di dalam senarai search engine.

Keputusan penuh dapat dilihat pada bulan yang berikutnya. Harap bersabar.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Kos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25KKos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25K Untuk tempoh 2 bulan sahaja, ada seorang anak muda masej dekat admin katanya dia telah berjaya meleburkan duitnya sebanyak RM25k ++ semata-mata untuk iklan berbayar ( hampa ada berani […]
  • Halangan Pertama Blog Seo MalaysiaHalangan Pertama Blog Seo Malaysia Berhajat nak jadi pakar SEO Malaysia?. Ada dua benda ( bot ) yang perlu anda kenal. Baca dekat web ini bila ada masa terluang.
  • Pakar Blog SEO MalaysiaPakar Blog SEO Malaysia Untuk penjimatan kos pemasaran, pihak admin lebih suka guna skill SEO.
  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *