Aku Salah Seorang Mangsa Perubahan FB Algorithm

Assalamualaikum,

Padan muka admin sebab ada like banyak pun tak guna. Page Like 4000 ++ tetapi reach target 40 macam tu saja. Memang beza sangat-sangat.

Alternatif yang disediakan oleh FB, kena guna platfom berbayar. Rasanya sudah sampai masa untuk perlahankan operasi dekat sana.

Kena guna SEO dan email marketing laa nampaknya. Emm Google ads pun sudah ada bunga-bunga kepayahan. Heee..heee macam-macam laaaa depa ni..tak dan nak merasa jadi super jutawan…Alternatif yang menyokong dari dulu sampai sekarang adalah blog,email marketing,online shopping cart,blogspot dan seo. Yang mana belum buat persiapan, eloklah bertindak dari sekarang.

Sekian terima kasih dan selamat berjuang.

 

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *