Posted on

Aku Salah Seorang Mangsa Perubahan FB Algorithm

Assalamualaikum,

Padan muka admin sebab ada like banyak pun tak guna. Page Like 4000 ++ tetapi reach target 40 macam tu saja. Memang beza sangat-sangat.

Alternatif yang disediakan oleh FB, kena guna platfom berbayar. Rasanya sudah sampai masa untuk perlahankan operasi dekat sana.

Kena guna SEO dan email marketing laa nampaknya. Emm Google ads pun sudah ada bunga-bunga kepayahan. Heee..heee macam-macam laaaa depa ni..tak dan nak merasa jadi super jutawan…Alternatif yang menyokong dari dulu sampai sekarang adalah blog,email marketing,online shopping cart,blogspot dan seo. Yang mana belum buat persiapan, eloklah bertindak dari sekarang.

Sekian terima kasih dan selamat berjuang.

 

More from my site

  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
  • Cara Aplikasi Teknik Soft SellingCara Aplikasi Teknik Soft Selling Boleh guna apppaaaaaaaa saja cara dan teknik soft selling yang ada dan ikut kepakaran masing-masing, janji........ masej tersebut boleh sampai secara tepat pada lokasinya.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *