Alang-Alang Nak berniaga

Assalamualaikum dan salam hormat,

Hasil menyelam 2 ke 3 hari yang lepas, stok untuk hari raya punya ni. Macam biasa, stok ini semua untuk aktiviti borong dan mampu milik.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan atau ingin membuat tempahan sila hubungi pihak admin yang bertugas menggunakan whatsapp/telegram/wechat/call di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

p/s: lambat kena tinggai…….

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

  • Produk Untuk Penjenamaan SemulaProduk Untuk Penjenamaan Semula Produk kesihatan untuk penjenaman semula. Hanya perlu daftar KKM dan buat labeling baru. Produk admin sudah test, memang 5 star punya produk.
  • Kasut Futsal Breaker KingcobraKasut Futsal Breaker Kingcobra Untuk peminat kasut futsal jenama Breaker. Design kali ini diberi nama KINGCOBRA dan harganya RM 210.
  • Modal RM 500 SahajaModal RM 500 Sahaja Berniaga yang ini kurang risiko untuk rugi dan modal permulaanya RM 500 sahaja. Produk tak ada expire date, original dan laku keras. Boleh […]
  • Time Shopping Barang CustomersTime Shopping Barang Customers Tak payah kalau nak berniaga, modal bawak 1K sahaja dah boleh start. Apa pun mola dari bawah, kalau rugi tak lah banyak sangat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *