Posted on

Alat Tambah Duit

kacang pistachio 10 kg

Assalamualaikum dan salam hormat,

Tak payah pikir jauh-jauh, alat tu adalah blog  yang telah dinaik taraf menjadi mesin buat dan tarik duit untuk tuanya yang cintakan harta benda kekayaan dunia. Haaa…haaaaaa….

Macam mana nak buat alat tu?. Pasang blog, kemudian muat naik content marketing dalam blog tersebut ( emmm admin cadangkan jual produk fizikal dan services yang makan untung ratus ribu per sale ). Blog bagi laa smart sikit dan kalau boleh bagi sesuai dengan projek yang hendak diketengahkan ( terget market orang berduit ). Dapat sale 3 ke 4 kali dalam setahun pun dah okay.

Blog untuk projek yang serupa ini, sudah semestinya kena pasang masuk mesin SEO ( search engine optimization ). Tak dak alat SEO ni, payah laaa blog nak cari pelanggan untuk tuanya. Nak habag siap-siap, projek ni pelanggan mai cari sendiri ikut jalan search engine seperti Google, Bing dan Yahoo biasanya ( market Malaysia Google konker 95% ). Mesin ni bukan style tuan dia kena promote hari-hari yang  konon-kononya bila promote hari-hari  cepat laa dapat sale ( betui juga cara tu, tapi rasa-rasanya tak payah buang masa kalau guna skill ini ). Projek ini cara kerjanya sangat mudah iaitu pasang perangkap dan tunggu. Sambil-sambil dok tunggu tu, boleh la layan tugas lain dulu yang boleh bagi masuk income hari-hari.

Macam tu lah kisahnya, emmm…admin dah naik segan nak bikin karangan panjang-panjang. Insyaallah, jika mood sudah mari admin sambung balik projek ini.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

More from my site

  • Kos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25KKos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25K Untuk tempoh 2 bulan sahaja, ada seorang anak muda masej dekat admin katanya dia telah berjaya meleburkan duitnya sebanyak RM25k ++ semata-mata untuk iklan berbayar ( hampa ada berani […]
  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Bitcoin Store Dan Account TwitterBitcoin Store Dan Account Twitter Bitcoin store support 100% sistem pembayaran menggunakan bitcoin dan ini merupakan salah satu cara mudah untuk masuk ke pasaran antarabangsa bersama-sama sistem pembayaran yang lebih […]
  • Testing Iklan Berbayar Dekat FBTesting Iklan Berbayar Dekat FB Baru-baru ini admin try test buat 1 iklan dekat fb ads menggunapakai kaedah boost post. Respond okay dan admin telah berjaya mengumpul 152 like dalam masa 2 hari ( simpan p laaa, mana tau […]
Group Bisnes Untuk Orang Kedah

Group bisnes untuk orang Kedah. Boleh IKLAN BARANG, DAPAT TAMBAH NETWORKING UNTUK BISNES, BELAJAR DAN SEDUT ILMU BISNES TAHAP TINGGI SECARA PERCUMA dan JOIN MANA-MANA PROJEK YANG MENGUNTUNGKAN UNTUK AKTIVITI BISNES. Perlu ada SMARTPHONE, APLIKASI TELEGRAM dan INTERNET sahaja...

Jika rasa-rasa macam berminat.......sila klik butang CLICK JOIN yang ada dekat bawah.

Untuk yang tak ada alamat email, sila taip demo@niaga24jam.com dan klik join.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *