Posted on

Ann’s Tukang Jahit Baju Wanita

Assalamualaikum dan salam hormat,

Bertemu sekali lagi dan yang ini bisnes keluarga secara kecil-kecilan di rumah sahaja dan lokasinya di Padang Sera, Kodiang, Kedah.

Sekadar ingin mencuba nasib di pasaran internet. Perkhidmatan utama yang akan diberi keutamaan adalah menerima tempahan untuk menjahit baju wanita dan kanak-kanak lelaki dan perempuan.

Harga perkhidmatan :
Baju kanak-kanak lelaki/perempuan antara RM 15 hingga RM 30
Baju wanita antara RM 45 hingga RM 60

Jika ada yang berhajat untuk mencuba perkhidmatan ini atau ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila hubungi pihak admin yang bertugas melalui whatsapp/viber/wechat/Telegram/sms ke no +6011 3222 9401 atau sila guna ruangan komen yang telah tersedia secara percuma di bawah.

Kepuasan hati pelanggan adalah matlamat utama kami dan setiap pekhidmatan yang disediakan adalah dijamin berkualiti dan pihak kami hanya menerima tempahan mengikut kepakaran sedia ada sahaja.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Facebook Lokasi Paling Sesuai Untuk Tambah IncomeFacebook Lokasi Paling Sesuai Untuk Tambah Income Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Belum lagi jumpa lokasi yang sesuai untuk tambah pendapatan? Salah satu darinya yang perlu diberi perhatian adalah Facebook. Di Malaysia […]
  • Perniagaan DropshippingPerniagaan Dropshipping Mari belajar asas perniagaan dropshipping. Ianya mudah, tidak perlu modal yang besar dan risiko kerugian adalah rendah.
  • Pembekal Sabun Dari UtaraPembekal Sabun Dari Utara Assalamualaikum semua, Bertemu sekali lagi, berminat untuk berniaga sabun? Jika berminat tuan-tuan dan puan-puan boleh berenti sat dekat page ini..Sebabnya saya juga ada menyediakan […]
  • Backpack Harga BorongBackpack Harga Borong Semua backpack ni untuk aktiviti borong sahaja, macam-macam jenis backpack ada.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *