Ann’s Tukang Jahit Baju

Assalamualaikum dan salam hormat,

Jahit baju fesyen, baju pengantin, baju kanak-kanak memang hobi tetap tukang jahit berpengalaman kami. Emmm…mula terlibat secara serius dari tahun 2014 sehingga sekarang…Hobi jahit ni paling mahal katanya sebab dapat duit dan kepuasan. Hasil kerja dijamin puas hati dan bab harga pulak pasti mampu bayar oleh sesiapa. Emmm, tukang jahit ini memang berpengalaman dan hasil kerjanya sangat teliti dan kemas. Testimoni dari bekas pelanggan boleh tengok dekat bawah.

Konsep: Custom saiz, design dan ikut apa sahaja yang pelanggan suka.

Harga: Bermula dari RM30 sehingga RM500

Jadinya, pada hari ini pihak admin dengan segala hormatnya……menjemput anda semua yang rasa nak test kualiti jahitan dari hasil kerja tukang jahit kami, boleh lah masej kepada pihak admin yang bertugas.

Jika tempahan banyak, macam biasa kena ikut turn naaa..

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

KENAPA PILIH KAMI?

CEPAT SIAP
Setiap tempahan akan disiapkan seperti mana yang telah dijanjikan. Kadang-kadang boleh siap lebih awal dari tarikh yang ditetapkan. Emmm....macam mana...okay tak?
KUALITI TIP - TOP
Bab kualiti tak perlu bimbang, memang tahap super dan hasilnya boleh baca dekat ruang testimoni.
CUSTOM DESIGN
Semua tempahan adalah customs design dan ikut apa yang pelanggan mahu. Emmmm...boleh laaa teqra tu kan?...
HARGA BERPATUTAN
Harga memang tak boleh belahhhh...memang berpatutan sangat-sangat.
BERPENGALAMAN LUAS
Sebut sahaja apa jenis fesyen baju nak buat, kami boleh buatkan untuk anda. Tukang jahit kami memang berpengalaman luas, cekap serta sangat kretif.
LOKASI?
Kodiang, Kedah dan yang jauh kena by post.

BAGAIMANA UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN?

WHATSAPP / TELEGRAM
Aktif 24 jam untuk terima tempahan dan pertanyaan kecuali bateri phone out of services..... ATAU boleh guna pilihan berikutnya iaitu pos direct ke...
SILA KIRIM KE
Bahan-bahan seperti kain, ukuran saiz yang tepat atau baju contoh boleh dikirim ke alamat yang tertera dibawah.

APA KATA MEREKA?

CARA PEMBAYARAN

Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
{"slides_column":"3","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

2 thoughts on “Ann’s Tukang Jahit Baju

  1. Maklumbalas dari bekas pelanggan Pn Azianti:
    salam , saya salah seorng customer ann tukang jahit..
    so, nak comment sikit pasal jahitan nya..
    mmg tip top.. jahitan kemas,, sangat puas hati,, mmg susah dapat tukang jahit yg perfect mcm ni.. nnt nak repeat order lg…

  2. Emmm….siapa yang nak jadi agen pemasaran secara full-time atau part-time untuk projek yang dibentangkan ini, sila berhubung dengan pihak admin yang bertugas. Komisen lebat untuk setiap jualan yang berjaya dihasilkan….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *