Homestay Reservations Platform

Antara Sistem Tempahan Ringkas Untuk Kegunaan Pemilik Homestay

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini lah sistem ringkas yang admin selalu guna untuk menerima segala tempahan yang berkaitan dengan bisnes homestay dan sistem ini beroperasi secara online 24 jam kecuali server down.

Penampilan muka hadapan

Homestay Reservations Platform
Muka hadapan

Sangat user friendly dan mesra smartphone. Pemilik dan pengusaha homestay yang berhajat untuk memiliki sistem ringkas yang serupa ini, boleh lah usha konsep sistem tempahan yang admin cuba ketengahkan ini. Sangat sesuai untuk kegunaan para pengusaha homestay yang serius sahaja ( acah-acah boleh guna platfom tumpang ).

Penampilan maklumat homestay

Homestay Reservations Platform
Bahagian maklumat homestay

Berapa kos yang diperlukan untuk proses pemasangan sistem yang sebegini?. Untuk sistem yang serupa ini, admin caj RM1800 sahaja. Nak bagi jimat kos admin cadangkan supaya anda buat dan pasang sendiri ( nak pasang sistem ni tak payah, cuma perlukan sedikit ilmu yang berkaitan ). Kalau tak cekap boleh belajar dari bawah sampai pandai ( alternatif terbaik dan buat secara try and error ).

Penampilan borang tempahan.

Homestay Reservations Registration Form
Borang tempahan

Jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram admin di talian 011 3222 9401.

Untuk test sistem secara live, sila rujuk disini http://niaga24jam.com/homestay/

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Emmm, untuk projek ini admin bagi komisen 20% kepada setiap agen yang terlibat. Sesiapa yang tengah cari extra income, boleh laaaaa try test untuk projek ini. Tak cuba tak dapat lah nak merasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *