Homestay Reservations Platform

Antara Sistem Tempahan Ringkas Untuk Kegunaan Pemilik Homestay

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini lah sistem ringkas yang admin selalu guna untuk menerima segala tempahan yang berkaitan dengan bisnes homestay dan sistem ini beroperasi secara online 24 jam kecuali server down.

Penampilan muka hadapan

Homestay Reservations Platform
Muka hadapan

Sangat user friendly dan mesra smartphone. Pemilik dan pengusaha homestay yang berhajat untuk memiliki sistem ringkas yang serupa ini, boleh lah usha konsep sistem tempahan yang admin cuba ketengahkan ini. Sangat sesuai untuk kegunaan para pengusaha homestay yang serius sahaja ( acah-acah boleh guna platfom tumpang ).

Penampilan maklumat homestay

Homestay Reservations Platform
Bahagian maklumat homestay

Berapa kos yang diperlukan untuk proses pemasangan sistem yang sebegini?. Untuk sistem yang serupa ini, admin caj RM1800 sahaja. Nak bagi jimat kos admin cadangkan supaya anda buat dan pasang sendiri ( nak pasang sistem ni tak payah, cuma perlukan sedikit ilmu yang berkaitan ). Kalau tak cekap boleh belajar dari bawah sampai pandai ( alternatif terbaik dan buat secara try and error ).

Penampilan borang tempahan.

Homestay Reservations Registration Form
Borang tempahan

Jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram admin di talian 011 3222 9401.

Untuk test sistem secara live, sila rujuk disini http://niaga24jam.com/homestay/

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Emmm, untuk projek ini admin bagi komisen 20% kepada setiap agen yang terlibat. Sesiapa yang tengah cari extra income, boleh laaaaa try test untuk projek ini. Tak cuba tak dapat lah nak merasa.

More from my site

  • Beli Bitcoin Dan Gunakanya Untuk Sedut Seberapa Banyak Income Selagi TerdayaBeli Bitcoin Dan Gunakanya Untuk Sedut Seberapa Banyak Income Selagi Terdaya Didapati cara diatas sesuai untuk rakyat Malaysia yang terbeban dengan GST dan yang suka menharapkan BRIM......Untuk pemilik hutang PTPTN apa kata buka hati dan minda, cuba buat trade ikut […]
  • Bagaimana Harga Beg Tangan Bundle Di TetapkanBagaimana Harga Beg Tangan Bundle Di Tetapkan Biasanya pihak admin akan tengok brand, lepas tu tengok kualiti dan cek status barang bundle tersebut sama ada limited stok atau biasa-biasa punya. Jika limited stok dan branded terkenal, […]
  • Jom Buat BisnesJom Buat Bisnes Kerana laptop utama sahaja yang jahanam, hasil yang dapat macam-macam hal...Tidak lah ALLAH jadikan sesuatu itu dengan sia-sia.
  • Bitcoin Exchange MalaysiaBitcoin Exchange Malaysia Khusus untuk peminat dan bakal pengguna yang terpaksa layan bitcoin sebagai alat transaksi masa kini........mau tidak mau anda terpaksa terima gelombang bitcoin...heeeee....heeeeee....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *