Apa Yang Syoknya Berniaga Beg Bundle Original?

Assalamualaikum dan salam hormat,

Apa yang syoknya berniaga beg bundle original?. Emmmmm,  senang nak jual dan tak banyak karenah. Lagi satu bab paling syok sekali ( yang tadi syok sahaja tetapi bila  masuk bab untung teruih jadi paling syok ) margin untungnya tinggi.

Beg bundle original tak banyak orang jual dan barang pulak limited stok. Bagi abang-abang dan kakak-kakak di luar sana dan yang tengah tercari-cari barang apa yang sesuai untuk dibuat bisnes supaya boleh dapat income yang solid, boleh laaaaaaaa try berniaga beg bundle original ( beg pun kena tengok juga, bukan semua boleh masuk market ). Lagi satu perkara, mana-mana produk yang bersangkutan dengan wanita terutamanya beg tangan, anda tidak perlu bimbang laaaaaaaaa bab tak boleh jual ni semua. Depa kalau sudah jatuh cinta dengan sesuatu produk, pergghhhhh pasti jadi beli punya cuma lambat dengan cepat sahaja. Nak pulak barangan original, rare dan limited edition ( hasil pemantauan dan kaji selidik syok sendiri tetapi tahap high laaa ).

Jangan lupa beg kulit baru atau bundle ni dia tak ada expire date ( ada ka tak ada? ). Lagi lama lagi tinggi valuenya tetapi kena tengok brand dan karekteristiknya juga ( bukan semua brand boleh buat investment ). Ada yang harga boleh mati keras teqrejong tang tu juga…sebab harga dia unbelievable.

Nak layan bisnes beg bundle original, sila whatsapp/telegram admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: peminat barang bundle lelaki dan perempuan, tak kira jenama kita geng.

Nota kaki: ayat dekat bawah tu, idea yang keluar awal-awal tetapi tak solid sangat dan kena ganti. Masa taip admin tak delete, cuma tolak turun ke bawah sahaja supaya boleh dijadikan rujukan. Untuk blogger, boleh guna teknik ini supaya idea tak lari ( bukan senang oooooo nak dapat idea yang menarik ). Bila dah keluar jangan padam selagi tugasan tidak siap 100%.

  • Tak payah ukur saiz, cuma kena tau info serba sedikit
  • ukur kemampuan sama ada mampu beli atau tidak ( untuk barang original la ).
  • Bukan beg bundle sahaja, beg biasa pun memang syok untuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *