Posted on

Mencipta Pendapatan Bulanan Yang Konsisten

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini hasil kajian dan penelitian secara terancang yang dibuat pada tahun 2017 dan kini telah dipraktikkan secara serius oleh pihak admin untuk kegunaan sendiri sahaja. Projek ini bertujuan untuk menghasilkan pendapatan bulanan yang konsisten. Emm….anggaran pendapatan yang akan diperolehi hasil dari projek ini diantara RM3000 sehingga RM6000 sebulan ( lebih lagi pun boleh ).

Tak perlu berhenti kerja…..

Nak buat macam mana?………invest duit sahaja. Hanya perlu invest duit dalam jumlah tertentu ( yang tak ada modal buat setakat mana yang ada ), untuk suatu tempoh jangkamasa tertentu seperti 12 bulan atau 24 bulan untuk tujuan penghasilan pendapatan bulanan secara konsisten mengikut anggaran pendapatan bulanan tertera di atas tadi. Sesuai dipraktikkan oleh golongan berpendapatan rendah, para petani, penoreh getah, orang kurang upaya dan ramai lagi terutamanya yang berpendapatan kurang daripada RM3000 sebulan. Hasil mungkin akan dapat dirasai selepas 1 tahun atau 1.5 tahun dari tarikh awal projek ini bermula.

Kena kuasai ilmu berkaitan pelaburan….

Emm, untuk menjadikan projek ini boleh berjalan dengan baik. Ilmu berkaitan pelaburan jangkasa masa panjang, selok belok pelaburan yang hendak dipilih, risiko pelaburan yang bakal dihadapi, pengurusan risiko pelaburan jika berlaku masalah tertentu dan sebagainya lagi perlu dikuasai terlebih dahulu ( itu syarat penting ). Dannnnnnnnnnn ilmu ini boleh diperolehi dengan begitu mudah di internet.

Contoh yang boleh digunapakai…

Buat masa ini, admin invest kebanyakkan duit yang masih berbaki ( yang lain dah habis kena baham dengan INFLASI ) ke dalam beberapa projek ICO bagi ketegori teknologi blockchain ( modal sikit sahaja ). Pilihan ketegori pelaburan tidak semestinya sama antara setiap orang yang hendak membuat pelaburan. Jadinya kena bijak memilih dan KENA TAU dekat mana nak letak duit masing-masing supaya ianya selamat dan yang ada kemampuan tinggi untuk mendatangkan hasil. Jika di dalam Malaysia, PNB ( modal kena besar ) merupakan salah satu contoh tempat yang solid untuk tujuan pelaburan seperti ini dan yang sudah confirm akan mendatangkan hasil ( ikut rekod terdahulu ) paling tidak 7.5% ke 9% setahun. Tetapi, admin cari yang boleh mendatangkan 1000% ke 10000% setahun ( ikut target pendapatan bulanan masing-masing ). Heeee…heeeee…..duit banyak nikmatnya tak sama dengan duit sikit…

Kena buat kajian sendiri…

Setakat itu sahaja cerita yang admin boleh buka. Sila buat kajian dan balik buat bila sudah faham cara kerjanya. Dengan adanya projek sebegini, setahun tidak bekerja pun tidak ada masalah kerana pendapatan sudah tersedia cumanyaaaaaaaaaaaaaaaaa jangan terlebih boros dan guna ikut bajet per bulanan sahaja dan konsep ini perlu diulang-ulang sampai mati. Harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Posted on

Kenapa Perlu Pilih Digibyte?

Assalamualaikum dan salam hormat,

Sebab ianya selamat ( susah nak kena hacking ), laju, decentralized, tx fee untuk transfer coin pulak tersangat laaaaaa murah dan hampir kepada tiada tetapi ada dan sesuai sangat-sangat untuk dijadikanya sebagai alat pertukaran untuk urusan perniagaan bersaiz kecil ( micropayment local dan international ).

Digibyte Blockchain

Kesempatan untuk jadi kaya dengan Digibyte….

Digibyte ini kurang mendapat sambutan dari pengguna kerana sejak diperkenalkan promosi mengenainya amatlah sedikit berbanding coin-coin lain yang sebaya denganya seperti ETH, LTC, ZCASH, MONERO dan beberapa lagi altcoin lainya. Dari segi harga pulak, DIGIBYTE masih lagi berada pada level harga diskaun terbaik jika hendak dibandingkan dengan keupayaanya yang sebenar ( sempat lagi untuk jadi kaya ).

Kedudukan terkini Digibyte………

DGB Rank:40
Marketcap: $318,432,880.00
$ 0.0303822 | 0.00000459 BTC
24h: 6.93% | 7d: 29.6 %

Pilihan terbaik buat masa ini…..

Untuk simpan nilai bagi tujuan pelaburan jangkamasa panjang, BTC adalah pilihan terbaik setakat ini dan untuk term of micropayment DGB adalah pilihan terbaik berbanding BTC dan lain-lain ALTCOIN. Digibyte buat masa ini boleh digunapakai pada platfom Android, IOS ( dalam fasa beta ) dan desktop ( Windows, Linux dan Mac OSX ).

Part yang paling menarik…….

Boleh juga digunakan sebagai aset pelaburan jangkamasa panjang bagi tujuan membasmi kemiskinan tegar dikalangan rakyat Malaysia terutamanya yang berpendapatan isi rumah dibawah paras RM 3000 ( bab ini kena tanya admin, jika berminat untuk menggunapakainya nanti ).

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

 

Posted on

Formula Marketing Yang Patut Digunapakai

Assalamualaikum dan salam hormat,

Content marketing dan recommendation dari kawan-kawan atau bekas pengguna. 2 benda ni adalah sangat power dalam meningkatkan sale dengan konsisten.

Itu saja admin nak habaq kali ini….emmmm, step berikutnya kena ikhtiar sendiri untuk cari cara macam mana nak buat benda tu bagi jadi. Semua benda tu admin dapat hasilnya dari pengalaman sendiri dan R&D yang dibuat sejak 10 tahun yang lalu sepanjang keterlibatan admin dalam bidang perniagaan terutamanya yang berkaitan dengan online bisnes.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Posted on

Cara Untuk Mengurangkan Lemak Dibahagian Perut

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kena try PhenQ. Produk asal dari negara Cyprus. Dibuat khusus untuk menurunkan berat badan dan membuang lemak-lemak berlebihan dibahagian perut.

+190,000 unit telah terjual sejak ianya diperkenalkan. Produk ini popular di sebelah Eropah dan US, harganya agak keras kerana PhenQ dijual dalam nilai matawang USD. Hasilnya dapat dilihat antara 3 ke 5 bulan selepas pengambilanya. Untuk hasil yang lebih mantap perlu juga disekalikan dengan aktiviti senaman secara konsisten.

Phenq Malaysia

Apa bahan-bahan utama kepada produk ni?

  1. Serbuk lada putih dan hitam
  2. Kopi
  3. Kalsium karbonat
  4. Kaktus
  5. Dan beberapa lagi bahan lain-lainya yang tidak mendatangkan bahaya kepada tubuh badan.

Antara fungsi utamanya adalah

  1. Membakar lemak dan menghalang pembentukan lemak baru
  2. Mengawal nafsu makan
  3. Menambah tenaga dan meningkatkan stamina dan mood

Jika ada masalah berkaitan tempahan secara online, sila whatsapp/telegram admin ditalian +6011 3222 9401

Sekian terima lkasih dan selamat mencuba.

>>>> CARA UNTUK MEMBELI PHENQ DI MALAYSIA <<<<<

 

 

Posted on

Wallet Digibyte

Digibyte accepted

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk kegunaan peminat, usahawan yang terlibat secara serius dengan matawang cryptocurrency dan juga pengguna baru.

Admin sudah try wallet ini dan wallet ini sememangnya sangat menarik. Tx fee nya tersangat murah, kadar kelajuan transfer sekitar 5 ke 7 saat ke 15 saat paling lambat dan susah pulak untuk kena hacking. Wallet ini support platfom android, ios dan desktop. Sekupang pun boleh transfer jika berhajat, makanya sesuai sangat-sangat untuk dijadikan sebagai alat untuk terima matawang digital bagi aktiviti jual dan beli yang bersaiz skala kecil….menarik kan?.

Siapa yang patut guna wallet ini?

Pengguna cryptocurrency, usahawan cryptocurrency, peniaga kecil yang berhajat menggunapakai cryptocurrency sebagai alat pertukaran dan lain-lainya juga. Sebagai contohnya, admin telah menggunapakai wallet Digibyte ( DGB ) ini sejak beberapa bulan yang lalu untuk menerima pembayaran dalam bentuk matawang digital bagi setiapĀ  tempahan yang diterima melalui sistem kedai online dan juga sebagai alat pertukaran utama bagi menggantikan BTC ( Bitcoin harga tx fee tidak stabil ) di waktu kecemasan jika tx fee BTC melambung tinggi. Untuk ganti BTC, kena tau convert atau cari saja wallet yang support atomic swap.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Info ringkas harga Digibyte

Date: [19.06.18 17:03]
DGB Rank: 48
Marketcap: $289,485,853.00
$ 0.0278061 | 0.00000414 BTC
24h: 5.01% | 7d: -12.14 %

Paparan wallet Digibyte ( DGB )