Posted on

Bagaimana Harga Beg Tangan Bundle Di Tetapkan

Beg tangan bundle original - 6 bIji RM900

Assalamualaikum dan salam hormat,

Biasanya pihak admin akan tengok brand, lepas tu tengok kualiti dan cek status barang bundle tersebut sama ada limited stok atau biasa-biasa punya. Jika limited stok dan branded terkenal, harga memang mau ingat…. pasti keras ( sampai tak mampu beli pun ada ). Emmmm..lebih kurang macam tu laaaa harganya ditetapkan.

Emmmmmm…..untuk pembelian harga borong lain pulak kisahnya. Biasanya akan ikut kuantiti, jenama dan kualiti……biasanya akan murah banyak jika guna cara ini daaaannnnnnn ramai peminat akan guna cara ini….margin untung berbaki jika masuk market untuk dijual kepada end user…perghh, masih lagi tebal….beg bundle ini, harganya boleh letak ikut suka hati seberapa banyak mana pun yang dirasakan sesuai kerana ianya bersandarkan kepada kualiti, brands dan kuantiti sesuatu barangan. Punca paling keras adalah branding, limited stok, rare dan sebab itu jangan terkejut jika ada diantaranya harga mampu terkeluar dari batas pemikiran manusia biasa…..heee…heeeeee…ikhtibar untuk bakal pembeli adalah………jika mampu, boleh beli dan jika tidak mampu abaikan saja…..

Beg tangan bundle

Untuk bakal pembeli….

Lagi satu hal, jika berminat untuk terlibat secara serius dengan barangan bundle tahap tinggi kualiti terutamanya beg, kasut atau jam. Yang pertama perlu set dekat minda:

  1. Nak jadi penyimpan, peminat, pembeli atau peniaga perlu belajar untuk menyesuaikan diri dengan stok barangan bundle yang ada pada ketika itu ( bukan untuk semua barangan bundle ). Contohnya kasut, jam tangan dan beg ( barang ni semua limited stok terutamanya yang betul betul elok dan lain dari yang lain. Jika yang suka memilih dan nak itu dan nak macam ini, elok cari stok yang fresh dan baru keluar dari kilang…………. senang dapat ). Jika tunggu stok bundle mungkin susah nak dapat…heeee..heeeee.
  2. Buang cara pikir yang rata-rata barangan bundle adalah murah dan memang tak patut mahal harganya ( kena pandai tengok jenis barang ). Jika stoknya susah untuk didapati dan pelik dari yang sedia ada, kebiasaanya harga pun agak pelik. Heee…heeeeee..
  3. Nak beli dengan harga yang berpatutan, sila deal untuk aktiviti borong dan pastinya akan dapat dibeli dengan harga yang berpatutan dan harap maklum.
  4. Tak ada lagi cerita tambahan mengarut yang admin nak taip lagi.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Follow my latest project:
Opt In Image
PowerUp Your Brain Suppliment

To skyrockets your brain, enhance your focus, mental speed and memory. NooCube one of the supplement you should try and product recognized as safe and original.

If no email address,
just type support@niaga24jam.com and click continue shopping!. Tq.

 

2 thoughts on “Bagaimana Harga Beg Tangan Bundle Di Tetapkan

  1. Can I know where can I buy Japan bundle branded bags?

  2. Dapat stok Japan lagi baik. Admin biasanya akan dapatkan stok dari supplier Thailand atau Cambodia…Negara-negara yang sudi terima barang-barang terpakai….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *