Posted on

Bagaimana Harga Beg Tangan Bundle Di Tetapkan

Beg tangan bundle original - 6 bIji RM900

Assalamualaikum dan salam hormat,

Biasanya pihak admin akan tengok brand, lepas tu tengok kualiti dan cek status barang bundle tersebut sama ada limited stok atau biasa-biasa punya. Jika limited stok dan branded terkenal, harga memang mau ingat…. pasti keras ( sampai tak mampu beli pun ada ).

Lagi satu hal, jika berminat untuk terlibat secara serius dengan barangan bundle tahap tinggi terutamanya beg, kasut atau jam. Yang pertama perlu set dekat minda:

  1. Nak jadi penyimpan, peminat, pembeli atau peniaga perlu belajar sesuaikan diri dengan barangan bundle yang ada stok pada ketika itu ( bukan untuk semua barangan bundle ). Contohnya kasut, jam tangan dan beg ( barang ni semua limited stok. Jika yang suka memilih dan nak itu dan nak ini, elok cari stok yang fresh dan baru keluar dari kilang…………. senang dapat ). Jika tunggu stok bundle mungkin boleh mati berangan…heeee..heeeee.
  2. Yang tak boleh belah, nak cari barang bundle ikut citarasa sendiri ( ini pun akan mati berangan juga nanti ) heeee..heeeeee.
  3. Buang cara pikir yang rata-rata barangan bundle adalah murah dan memang tak patut mahal ( penyakit buta analisis ). Tak payah jadi peminat atau pembeli barangan bundle kalau pikiar lagu tu.
  4. Nak beli dengan harga yang berpatutan, sila deal untuk aktiviti borong dan pasti akan dapat beli dengan harga yang berpatutan dan harap maklum.
  5. Tak ada cerita lagi dekat bahagian ini.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Local Bitcoin Decentralized ExchangeLocal Bitcoin Decentralized Exchange Dekat local market pun dah ada decentralized bitcoin exchange....nak try buat urusan jual dan beli bitcoin boleh saja try benda ini.........tak payah daftar tetapi kena install dekat […]
  • Mining Bitcoin Boleh Untung Ke Tidak?Mining Bitcoin Boleh Untung Ke Tidak? Okay, berbalik kepada hal mining bitcoin pulak, mesin yang sesuai ( yang boleh buat untung ) untuk aktiviti mining adalah dari jenis ASIC ( Application-specific integrated circuit). Apa […]
  • Bitcoin Store Dan Account TwitterBitcoin Store Dan Account Twitter Bitcoin store support 100% sistem pembayaran menggunakan bitcoin dan ini merupakan salah satu cara mudah untuk masuk ke pasaran antarabangsa bersama-sama sistem pembayaran yang lebih […]
  • Port Baik Untuk Tambah Pendapatan Secara OnlinePort Baik Untuk Tambah Pendapatan Secara Online Hampir 600 ribu rakyat Malaysia bakal kehilangan pekerjaan. Nak cuba payung yang admin cuba sampaikan ini?
Opt In Image
PowerUp Your Brain Suppliment

To skyrockets your brain, enhance your focus, mental speed and memory. NooCube one of the supplement you should try and product recognized as safe and original.

If no email address,
just type support@niaga24jam.com and click continue shopping!. Tq.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *