Posted on

Baik Punya Khemah Camping

Camping tent Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kena beli sorang satu terutama sekali geng kaki pancing dan geng yang suka pergi camping. Kenapa kena beli sorang satu?

Kerana khemah ini senang untuk dipasang dan senang juga untuk disimpan. Emmm, khemah ni tak pakai kerangka besi yang bersambung-sambung dan masa yang diperlukan untuk pasang khemah ini sampai siap sehingga boleh gunakan dengan jayanya, lebih kurang 3 ke 5 minit macam tu sahaja ( jimat masa ). Cepatkan?, yang kurengnya khemah ni bentuk bulat sekeping bila disimpan. Jadinya, kalau nak bawa kemana-mana tu khemah ni nampak sesak laa sikit ( masalah untuk dapatkan space yang sesuai ).

Berapa harganya? RM 80 sahaja.

Jika berminat, sila whatsapp / telegram ke talian 011 3222 9401

Sekian terima kasih.

Khemah camping

ORDER KHEMAH

More from my site

  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Kisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi LegaKisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi Lega Kisah sakit lutut pulak dah.......ini pengalaman sendiri laaa dan boleh dijadikan bahan rujukan untuk mangsa-mangsa sakit lutut, sakit pinggang dan juga sakit belah tepi bagian paha.
  • Camping Tent Pasang Siap MalaysiaCamping Tent Pasang Siap Malaysia Ini khemah versi pasang siap untuk peminat aktiviti camping, jungle trekking, memancing dan sesuai juga untuk kegunaan kanak-kanak. Ianya tidak perlu kepada pemasangan kerangka besi dan […]
  • Group Iklan Dan Sedut Ilmu BisnesGroup Iklan Dan Sedut Ilmu Bisnes Untuk kaki bisnes, dekat sini ada 1 port baik punya untuk iklan dan juga untuk sedut ilmu yang berkaitan dengan bisnes secara percuma. Untuk platfom telegram sahaja.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *