Camping tent Malaysia

Baik Punya Khemah Camping

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kena beli sorang satu terutama sekali geng kaki pancing dan geng yang suka pergi camping. Kenapa kena beli sorang satu?

Kerana khemah ini senang untuk dipasang dan senang juga untuk disimpan. Emmm, khemah ni tak pakai kerangka besi yang bersambung-sambung dan masa yang diperlukan untuk pasang khemah ini sampai siap sehingga boleh gunakan dengan jayanya, lebih kurang 3 ke 5 minit macam tu sahaja ( jimat masa ). Cepatkan?, yang kurengnya khemah ni bentuk bulat sekeping bila disimpan. Jadinya, kalau nak bawa kemana-mana tu khemah ni nampak sesak laa sikit ( masalah untuk dapatkan space yang sesuai ).

Berapa harganya? RM 80 sahaja.

Jika berminat, sila whatsapp / telegram ke talian 011 3222 9401

Sekian terima kasih.

Khemah camping

ORDER KHEMAH

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Camping Tent Pasang Siap MalaysiaCamping Tent Pasang Siap Malaysia Ini khemah versi pasang siap untuk peminat aktiviti camping, jungle trekking, memancing dan sesuai juga untuk kegunaan kanak-kanak. Ianya […]
  • Duffel Bag MalaysiaDuffel Bag Malaysia Beg nya jenama Northface dan stok di bawa masuk dari Vietnam dan kualiti buat masa ini alhamdulillah terbaik. Untuk bulan 11/2016, stok […]
  • Kasut Hiking SalomonKasut Hiking Salomon Stok kasut hiking, trekking, jogging, camping dan backpacking yang baru sampai. Saiz bermula dari 40 sampai 45. Tengok dulu mana tau ada […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *