Posted on

Bajet Homestay Kuantan Pahang

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ada aktiviti sekitar Kuantan? dan perlukan bajet homestay untuk kapasiti yang ramai?. Boleh cuba Rosza homestay.

Kadar sewa sekitar RM 150 sahaja dan lokasi homestay berjarak 500 meter dari tol keluar Kuantan. Homestay lengkap dengan segala bagai kemudahan asas.

Maklumat homestay sila rujuk di sini: Rosza Homestay

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

LOKASI HOMESTAY

More from my site

  • Sungai Petani HomestaySungai Petani Homestay Tempat penginapan bajet untuk keluarga yang ramai. Harga RM 150 sahaja dan lokasi homestay di Taman Desa Bidara. Layanan baguih dan tuan homestay mesra pelanggan.
  • Iklankan Homestay Anda Dekat SiniIklankan Homestay Anda Dekat Sini Biar kami yang cari bakal pelanggan untuk homestay anda. Hubungi kami untuk maklumat lanjut.
  • Homestay Sidiasah Padang Sera Kodiang KedahHomestay Sidiasah Padang Sera Kodiang Kedah jika ada trip ke sebelah utara, salah satu homestay yang sesuai untuk keluarga yang besar dan harga berpatutan, homestay sidiasah adalah salah satu darinya.
  • Bajet Homestay Kedah Dan PerlisBajet Homestay Kedah Dan Perlis Cara untuk dapatkan homestay bajet sekitar negeri Kedah dan Perlis. Klik sahaja dekat blog ini dan bagi yang ada homestay dan kurang menonjol di Google search, sila contact pihak admin […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *