Bajet Homestay Sekitar Kodiang Jitra

Assalamualaikum dan salam hormat,

Time cuti-cuti Malaysia tak lama dah dan musim kenduri kendara pun sama juga. Ada plan nak mai ke Negeri kami…….jangan lupa booking homestay nya sekali.

Jika ada trip makan kenduri, sambut menantu dan jalan-jalan makan angin sebelah Kodiang, Changlun, Jitra, Arau, Pauh dan yang berdekatan denganya boleh booking homestay harga bajet dekat sini. Homestay boleh muat sehingga 30 orang dan kelengkapan cukup lengkap.

Layanan baik pasti akan menjadi hak milik anda bila sampai di negeri kami. Berhajat untuk membuat tempahan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terim kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Bajet Homestay Kedah Dan PerlisBajet Homestay Kedah Dan Perlis Cara untuk dapatkan homestay bajet sekitar negeri Kedah dan Perlis. Klik sahaja dekat blog ini dan bagi yang ada homestay dan kurang menonjol di Google search, sila contact pihak admin […]
  • Cari Homestay Berdekatan UUM, UNIMAP Dan UITM ARAUCari Homestay Berdekatan UUM, UNIMAP Dan UITM ARAU Harga RM160 sahaja dan boleh muat 20 sehingga 30 orang ( rombongan kenduri kahwin ). Kemudahan asas lengkap dan berada dilokasi yang sangat menarik.
  • Sidiasah Homestay Kodiang KedahSidiasah Homestay Kodiang Kedah Harga RM160 sahaja dan boleh muat sehingga 30 orang. Kemudahan asas lengkap dan berada dilokasi yang sangat menarik.
  • Cara Iklan HomestayCara Iklan Homestay Panduan dan cara mudah untuk iklan dan viralkan homestay sedia ada bagi kegunaan pengusaha homestay sekitar negeri Kedah dan Perlis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *