Posted on

Bajet Homestay Sekitar Lumut Perak

Assalamualaikum dan salam hormat,

Homestay berdekatan dengan TLDM, Pulau Pangkok, Jeti Lumut, IKM Lumut, Teluk Batik dan Marina Cove.

Harga RM 200 sehari/semalam dan kemudahan asas yang disediakan adalah cukup lengkap. Untuk maklumat tambahan, homestay ini khusus untuk keluarga islam sahaja.

Untuk tempahan sila hubungi:

Fiza – 017-5336313/0165498900 / Azzan – 012-5335313 / Kelsum – 013-5985929

Sekian terima kasih dan selamat bercuti.

Peta ke lokasi

More from my site

  • Bukit Permata Homestay Lumut PerakBukit Permata Homestay Lumut Perak Homestay kapasiti besar dan harga RM 200 sahaja. Lokasi Apartment Bukit Permata, Lumut, Perak dan dekat dengan lokasi percutian yang ada di Lumut.
  • Bajet Homestay Kedah Dan PerlisBajet Homestay Kedah Dan Perlis Cara untuk dapatkan homestay bajet sekitar negeri Kedah dan Perlis. Klik sahaja dekat blog ini dan bagi yang ada homestay dan kurang menonjol di Google search, sila contact pihak admin […]
  • Cari Homestay Berdekatan UUM, UNIMAP Dan UITM ARAUCari Homestay Berdekatan UUM, UNIMAP Dan UITM ARAU Harga RM160 sahaja dan boleh muat 20 sehingga 30 orang ( rombongan kenduri kahwin ). Kemudahan asas lengkap dan berada dilokasi yang sangat menarik.
  • Homestay Sidiasah Padang Sera Kodiang KedahHomestay Sidiasah Padang Sera Kodiang Kedah jika ada trip ke sebelah utara, salah satu homestay yang sesuai untuk keluarga yang besar dan harga berpatutan, homestay sidiasah adalah salah satu darinya.
PROGRAM DROPSHIP KOMISEN TINGGI

Komisen bemula dari 15% sehingga 70% dan standard komisen 20%. Bantulah diri sendiri untuk tambah pendapatan tanpa perlu modal berjuta-juta. Ini adalah projek ZERO RISK yang dikendalikan sendiri oleh pihak admin dan ianya terbuka untuk semua lapisan masyarakat yang ada perasaan nak cari duit lebih.

Emmmmm, toksah lah kita buang masa banyak-banyak dan jika rasa berminat sila isi nama, alamat email dan klik butang subscribe di bawah. Lepas tu terus pecut laju-laju dan rembat seberapa banyak peluang yang ada selagi termampu.

Tq.

P/S: Lambat kena tinggai.......

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *